XP'de Maximum Performans

sinan' Alıntı:
eline sağlık güzel bir konu ile çıkmışsınız ama aşağıda verdiğim programın Crack'ında bir problem var herhalde vürüslü Download yapılamıyor.bilgilerinize sunulur.tekrar teşekkürler...

O&O Defrag Pro Download:
http://www.oo-software.com/files/oo...6_5_851_enu.exe

sorunlu olan:

Crack: http://www.freeserials.com/serials/...?id=2138&char=O burada dır.

Freeserials.com sitesinden download yapacağınız zaman ilk önce kendi kendine crack.exe diye bir dosya indirmenizi ister! Senin indir dediğin bu, ona hayır diyeceksin daha sonra yukardan DOWNLOAD butonuna basacaksın...

teşekkürler ellerini sağlık emeğine saygılar

Arkadaşım çok teşekkürler önce.Ama benim gibi bilgisyar işletim sisteminde amatörün de gerisinde olanların herhalde soruları olacaktır.Bunları da hoşgörüne sığınarak ileteceğim.
WinTools pro. indirdim ,kurdum ve tarattım .Tesbit ettiklerini de sildirdim.Ancak senin başlangıçtan dediğin olayı tam sürümün yapabildiğini ve bunu paralı olduğunu söylüyor.Kurduğum 21 gün deneme sürümüymüş.Bununla ilgili bir şey var mı.Ayrıca bu programda türkçe dil desteği de var .Çok güzel bununiçin ayrıca teşekkür.Çünkü ing.programlarda çalıştırma el kararı olunca zor oluyor.Ama herşey için çok teşekkürler.Bir sürü şeyi sildim.İnşallah fereklileri silmemişimdir.Tekrar çok teşekkürler.

ustadm' Alıntı:
Arkadaşım çok teşekkürler önce.Ama benim gibi bilgisyar işletim sisteminde amatörün de gerisinde olanların herhalde soruları olacaktır.Bunları da hoşgörüne sığınarak ileteceğim.
WinTools pro. indirdim ,kurdum ve tarattım .Tesbit ettiklerini de sildirdim.Ancak senin başlangıçtan dediğin olayı tam sürümün yapabildiğini ve bunu paralı olduğunu söylüyor.Kurduğum 21 gün deneme sürümüymüş.Bununla ilgili bir şey var mı.Ayrıca bu programda türkçe dil desteği de var .Çok güzel bununiçin ayrıca teşekkür.Çünkü ing.programlarda çalıştırma el kararı olunca zor oluyor.Ama herşey için çok teşekkürler.Bir sürü şeyi sildim.İnşallah fereklileri silmemişimdir.Tekrar çok teşekkürler.

Wintools programı sorun çıkarıyor ise verdiğim diğer CCLEANER programını kullanarak resimde gösterdiğim gibi başlangıçta temizlik yapabilirsin!

image15jc.jpg

Var ya ne kadar Teşekkür etsem azdır abi Allah razı olsun..

kardeş tşk sayende bizde hızlandık sağol

çok güzel öneriler
saolasın

sagolasın su wındows'un kırıkdosyalarını bır tamır ettırem :)

ne diyeceğimi bilemiyorum çok saoll arkadaşım büyük dertten kurtardın beni

Güzel bir paylaşım. Tabi bunlarla beraber bunlara ek olarak yapılması gereken bisürü seçenek hakkı daha var. Arkadaşımız damardan girerek en babalarının kapatılmasını önermiş. Zaten diğer seçenekler kişisel zevk olayı. Tycon arkadaşıma bu tuneUp 2006 yı öneriyorum. Belki kullanmışsındır belkide kullanmamışsındır. Aslında bu tür yazılımlara karşıyım. Genelde kendi başlarına pc yi yorarlar. Ama tune up arka planda çalışan bi program değil e bu istenilen ayarların hepsini tek başına yapabilen bir program. Tek yapamadığı ki onuda denemedim xpyi onarmak. Belki onuda yapabilir. Ama öncelikle tycon arkadaşıma Tune Up 2006 denemesini öneriyorum. El elden üstündür. Belki beden daha fazla bilgi sahibidir, Birde sen kullanıp denesen şu programı ve görüş bildirsen belki atlatığım yada anlayamadığım açıklar ortaya çıkar. Daha önce her yeni sistem kurduğumda ilk işim ayarları optimize etmek olurdu. Sonra Tune Up 2006 yı buldum (reklam gibi oldu ama beleşş;)) Gerçekten çok faydalı. Akıllı kullanılırsa zararı yok. İngilizcem çok az olduğu için genelde tanıdık terimlere göre kullanıyorum. Yabancı bi terimde yok sayılır. Bunun yanında belki kullananlar vardır Xp Booster Xp speeder yada Speederxp gibi programların çalışma sistemini bilmiyoranız sakın kullanmayın. Speederxp çok manyak bir hızla sistemi çalıştırır. Ama şu var anormal bir hızla çalıştırrır. 2 kat hızlı yani. Ne demek istediğimi anlayan anladı. 2 kat daha güçlü konfig. Eğer config yoksa sisteminizin kendi hızını kullanın. Becerebiliyorsanız aşırı yüklenmeden overclock yapın. Anakartınız raminiz sağlam olsun celeron 1100 ile harikalar yaratırsınız. 128 ekran kartı ilede çok daha güçlü grafikleri destekleyebilirsiniz. Sağlam config kullanın yetewrli. Tycon arkadaşın söylediği işlemleri bazıları uyguladığı zaman farkedemeyebilir.Sistemin hızlanması açılışında kapanışında sayfaları açarken anlaşılabilir. Şuda var kullandığıız programlardan dolayı sistem yavaş açılabilir yada kapanabilir. Onun için tüh bu ayarlarda işe yaramadı diye düşünmeyin. Bu ayarlar başta dediğim gibi çok baba ayarlar. Bir program yada oyun açarkende şimdi pat diye açılır diye düşünmöeyin. Belki çok az hızlı olabilir ama çok hızlı olmaz. Çünkü onların kendine göre bi taraması var. Eşek olmayan pcde bu tür şeylerin açılması gelnelde bir birine çok yakın zaman farkı vardır. Tycon ellerine sağlık. Senin işine el atmış gibi oldum ama kendimi baz alarak bazılarının farkedemeyeceğini düşündüğüm bi açıklama yapmak istedim. Kendim derken başlarda bende hah şimdi pc uçar diye düşünüyodum o açıdan. Anlamak için iyi kullanıcı olamak lazım.
Bu arada Formda fazla takılamıyorum. Herkezin kendine göre bir işi var. Siz sanal dünyayı keşfedip Türk insanının namını duyurun bizde gerçek dünyada. Söylediğim yanlış anlaşılmasın bunu gerçek anlamda söyledim. Keşke zamanım olsada bende şu sanal ortamı iyice tanıyabilsem. İnternette çok hazineler gizli. Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

dostum iyilik yap denize at halık bilmezse balık bilir demişler...takma kafanı sürüngenlere

Teşekkürler uygulamaya başladım bile

usta biz acemiler için iyi bir yol gösterici oldu teşekkürler

tycon kardeş ellerine sağlık gayet faydalı bilgiler herkesin kullanması gerk diye düşünüyorum
tabii emekler de karşılıksız bırakılmamalı dediğin gibi teşekkürler

saol

saol kardeş güzel bilgiler,yalnız bu regvac programını indirdim şifre istiyo yüklemek için onu vermeyi unuttun sanırım

Geri