Arpej
♪ iяяєpℓαcn
eline saglik sıkı paylaşım olmuş
önce emeğin için çok teşekkür ederim.Ben aylardır 32 bit vista kullanıyorum ve de çok memnunum.Daha hızlı oluğunu duyduğum ve sistemim biraz extreme olduğu için 64 bit'e geçemeye karar verdim ve verdiğiniz linkleri indirdim.Sorunsuzca kurdum driverlar daha sonra sp1 kurdum hiçbir sorun yok.Fakat verdiğiniz 64 bit crack'i kurunca olan oldu.Bilgisayar tekrar açılırken bios'u geçtikten sonra tam işletim sistemine geçerken ekran renkli renkli kareler ve anlamsız sembollerle doldu işletim sistemi açılmadı öyle kaldı.Birkaç restart demesinden sonra sonuç yine aynı.Acaba neden böyle oldu önce sp1 kurup sonra crack yapmamdan dolayımı oldu sizce bu hata.Benim 32 bitte kullandığım crack gayet sorunsuz acaba bunda da aynı cracki kullansam işe yararmı çünkü tekrar baştan kurup boş yere uğraşmak istemiyorum.Teşekkürler.
konu açmışsın bari bir uğra bir cevap yaz be arkadaşım.
Ben hep burdayım kardeş..sen önce pc de ne kullanıcagına karar ver sonra crack yap..
xp mi ?
Vista Mı?
Vista ise 64 bit verdik kullan..ama 2 si bi arada değil..
dostum part30 ölmüş biranönce yenilersen sevinirim
,
Selam,
Böyle bir işletim sistemi notbooklarda kullanılabilir mi? Yani demek istediğim, beraberinde sanırım SATA entegresi yok ve DVD ye yazdırıldığında notbook açılışta DVD ile kurulum yapmayacak, yanılıyor muyum? Eğer evet direkt kurulmaz diyorsanız, ne gibi düzenlemeler yapmak gerekir bilgi verilirse sevinirim. Teşekkürler.