Vista Ultimate Turkce x64-64 Bit_full DVD_ISO_full crack+caps

Bende şuanda 23. partideyim kurunca tekrardan yazarım buraya çok teşekkür ederim.
Bide bazı arkadaşlar tek link iso dosyası falan istemiş kardeşim neden kendinizi kasıyonuz gece gündüz her dosyayla tek tek uğraşma devri geçti rapid programı var ekleyin linkleri kendisi indiriyo zeten boşuna uğraşmayın işte bu adresten indirebilirsiniz programı
www.majorshare.com kolay gelsin

Sistemi kurdum gerçekten sorun yok bütün partlar sağlam teşekkürler yalnız SP1 olmadığı için şu anda SP1 entegre ile uyraşıyorum
Tekrardan teşekkürler.

ellerine sağlık kardeşim çok güzel tam aradığım sistem şimdi indirdim kurucam sonucu yine yazarım tekrardan teşekkürler

kardeş ben burdan indirdfim fakat etkinleştirmede sorun çıktı klardeş bi el atarmısın:S Acillllllllllll

arkadaşlar yardım edebilecek olan varmı bu konuda crack yaptım fakat hala etkinlerştirmeye 30 gün var diyor olmadı!!!!

teşekkürler dostum linkler gayet sağlam destek sonsuz emeğine sağlık indirdim kurduum gayet güzel .

valla benım 32 bit vistada ramları direk görüyor.eksik bişey görmüyor bazı arkadaşlar 32 eksik goruyor desede benım ki neyse onu görüyor.xp eksik goruyor ona şüpem yok

Crack çalışmıyo Arkadaşlar Başka Yerden Buldum Isteyen Olursa Ona Yollayabilirim

Crack ev arkadaşımda işe yaradı ama bende çalışmadığı gibi kurulu vistayıda göçertti :S vista derken gene bu vistayı kurmuştum açılır açılmaz cracki denedim hatta ev arkadaşımla tamamen aynı yolu izledim onda çalıştı bende windows açılışta böyle acayip rengarenk bir görüntü geliyor kalıyor böyle sigma alfa işaretleri gülücükler harfler simgeler olan bir görüntü.

eline saglık suan vista 64 bit üzerinden yazıyorum :) herhangi bir sorun yok.

tesekkur ederim bende indiriyorum insallah sorun cıkmaz

teşekkür egeleee kardeşim.emeğine sağlık uploadların devamını bekliyoruz

eyvallah sağ olasın paylaşımın için teşekkürler :)

Teşekkürler şu anda indiriyorum, 2 part kaldı. 32 bit kullanıyordum. Arkadaş makinen 64 bit destekler dedi, deniycez bakalım. İnşallah sorunsuz kullanabilirim.

indiriyorum, deniyorum. çok teşekkürler

64bit konusunda henüz alternatifim yok beyler takılmadan indirin..buralardayım...

dostum paylaşım çok iyi sabırla bekledim indirdim. sadece indirmek 3 gün sürdü değer diye düşünüyorum. sabrın sonu selamettir indirme bitti büyük bir heyecanla kurdum ancak cracklemeyi dökümanda anlattığım gibi yaptığım halde başaramadım. etkinleştirme 30 gün deyip duruyor.
tekrar tekrar denedim olmadı. ben mi yanlış yapıyorum birşey mi atlıyorum anlamadım. yardımcı olursan sevinirim.

Geri