Vista Ultimate Turkce x64-64 Bit_full DVD_ISO_full crack+caps

Çok saol dostum indirip deneyip buraya tekrar yorumumu yapıcam emek verip uğraşıp upload etmişsin yorum ve tşk. etmekde bize düşer.

ellrinize saglık indirdim antivirus kurmamıza gerek yok demişsin açıklarmısın

İndirdim Yükledim ve kullanıyorum herşey mükemmel sorun yok tekrar teşekkürler emeğine sağlık...

Ne kadar iyi niyetli olursak olalım vista hakkında henüz hazır değiliz sanki böyle bir işletim sistemine.Egeli arkadaşın verdiği linkleri tam bir haftada yükledim.DVD oluşturup 32 bit olan sistemimi 64 yapmak istedim.Fakat bios ayarlarını altüst eden bu 64 lük sürüm benin bir yıl emek verdiğim D sürücümdeki bütün bilgileri sildi.Harddisk tek göründü.Bios ayarları hata verdi ve benden her seferinde DVD istedi.Linklerde bir sorun yok.Eğer olsaydı DVD oluşturamazdım.Fakat Crack beş para etmez.Verdiğim emeklere yanıyorum.Öfkem çok fazla

kardeş eline sağlık evimde net yok o yüzden indirme şansım da yok. bende vista 32 bit var memnun diilim
msn den irtibada geçsek banada cd yollayabilirmisin.bana mail atarsan adres bilgilerimi veririm
msn adresim [email protected]
şimdiden teşekkürler

Burdaki yorumlara gülerim sizden önce binlerce kez indirildi onlarda güleceklerdir..Önceki yorumları verdiğim cevapları inceleyin..Ne yani dvd kendi kendinemi yapacak herseyi biraz arastırın ögrenin önceki yorumları okuyun..

Egeli.Sen burdan indirme yapan herkesi çocukmu sandın yoksa.Benim öfkem sana değil.Kıytırık programına.Önce şu crack olayına bir el at.SP1 yüklendikten sonra senin crack işe yaramıyor bu bir.64 bit dediğin ise 32 bit.Bir daha indirme yada upload yaparken rus sitelerinden alıntı yapıp türkçe yama ile forumlara dağitan insanlara benzeme.

Paylaşım için teşekkürler. Mutlaka indirip deneyeceğim.

linkler ölmüşmü benmi yanlış bakıyorum:(

Geri