kardes linkleri indirdim rardan cikardim iso formatinda cd ye cektim cd yi taktim cd den onyuklemek icin bir tusa bastim ve bu hata cikti sanki eksik dosya var gibi geldi bana. kara ekranda diyorki
windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem
1.instert your windows installation disc and restart
2.choose your language setting, and then click "next"
3.click "repair your computer."
if you do not have this disc. contact your system administrator or computer manufacturer for asistance.
file: \windows\system32\boot\winload.exe
status: 0xc000035a
info: Attempting to load a 64-bit application. however this cpu is not compatible with 64-bit mode
kara ekrandaki tum yazilari yazdim napmamiz gerek yardim edersen iyi olur kardes simdiden saol
Ya arkadaşım bişey yapmışsın eline saglık fakat ama o kadar emek verdik indirdik bir acıklama yapsan fena olmaz boot ederken hata veriyor program aksamdan beri 3-4 tane dvdyi cöpe attım nedir bu böyle ??????
Ben emuleden portekizce olarak indirmistim dvdye cektim ve kurdum böle 1 hata vermedi fakat senin upload ettiginde aynen bu hatayı bende de verdi egeleeee programda eksikler mi var nedir bu böyle kuramıyorum en kısa zamanda yardımını bekliyorum.
Dostum programı koymussun eline saglık fakat bir de dvd ye nasıl yazılacagını söylesen iyi olurdu.Herkes alcohol v.s abuk sabuk programlarla deveye hendek atlatmaya benzer resimli anlatımlarla boot etmeyi anlatmıs bunlara gerek yok arkadaslar neroyu kurun kalıbı diske yazdır secenegi var nero express de onunla yapın boot ediliyor.
paylaşımın için teşekküerler ben indirdim ama çıkarrırken birinci ve 32. partta hata veriyo cilt bozul diyo tekrar indirdim denedim yine aynı hatayı verdi tekrar yükleyebilirmisin onları acaba
kurarken activasyon şifresi istedi biz bulamadık. işleme devammı edelim yoksa activasyon kodumu bulalım.?