Unutulanlar ! Unutmayalım Unutturmayalım !

Way ße Kimler Varmış Kimler.. =)

Teşekkürler React0r

listeye baktım da niceleri gelmiş geçmiş
geçenlerde vetkam la arkadaş olduk bi süre muhabbetimiz oldu
yine aynen awd ile de
onları cs de tanıdım ama kanım kaynadı

hem bu forumdan hem de cs den sıkı dostluklar kurdum inşallah sürekli olurlar
aralarında çok özlediklerim de var umarım geri dönerler :)

çoğunu tanımıyorum yeni sayılırım,ama hackhell gibi sıcak burası kadar dost insanlar olduğu inancıyla ,,teşekkürler reactor...saoalsın.

teufel, admiral, ugly.duck, lahomenia, spysense, blacksymbian bunlar vardı bir zamanlar ama artık yoklar ii dostlardı hepsi unutmayalım bence ..

şimdiki mod arkLarımdan da memnunum eLbet ancak majesties ve jay jay (antu) iLe de ayrı bir tat vardı tabi böLümde.. :)
göremiyoruz kendiLerini forumda..
bi de chamur vardı spor böLümünde o zmnLar.. kahroLasıca başımıza smod oLdu çıktı.. :hhdil

şimdiki mod arkLarımdan da memnunum eLbet ancak majesties ve jay jay (antu) iLe de ayrı bir tat vardı tabi böLümde.. :)
göremiyoruz kendiLerini forumda..
bi de chamur vardı spor böLümünde o zmnLar.. kahroLasıca başımıza smod oLdu çıktı.. :hhdil

cidden insan özlemiyor değil o günleri lazish..
bu arada senin hala nasıl mod. oldugunuda unutmadım değil..: )
özlüyoruz majeste ve antu'yu..

bu arada sen daha izmire gelmedin mi ?
geldiğinde haber et bi toplaşalım :goz:

yaa muratbjk vardı adylt şifreler bölümünden
artık çok çok nadiren görüyorum kendisini ama bakalım hayırlısı inşallah geri döner aramıza

Sadrazam 2 3 gun once aşk_gurur adlı nickle geldı...anlaşıldı va banlandı yıne =)

geyik-mizah modu Alain Delon wardı.gerçekten sağlam paylaşımlar yapardı.
sonra romantizmde karizma,moifiyede arfy,vs vs vs...
haa bide esmermi sarışınmı birisi wardı.milleti birbirine düşürmüştü :D

Geçmişte bu siteye katkıları olmuş emekleri geçmiş bütün üyelere bu başlık altından teşekkürü bir borç bilirim tşk.

ütopya nick li ahmet vardı... uzun zaandır göremiom inş gidişi temenli değildir ...

birde aklıma geldi estikaan abim vardı ilk tanıdığım kişilerdendi HH da oda yok :(

ben buralardayım ismail'im ama ev taşıma durumları falan oldu ..onun için net'e dolayısıyla hh 'le giremiyordum..bundan sonra görüşürüz bol bol inşallah kardeşim...:goz:

Geri