Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

Msn list temizleme

Merhaba.
benim sorunum şu.
listeme yanlışlıkla birini ekledim.daha sonra sildim ama seceneklerde gizlilik sekmesinde izin verilenler listesinde hala duruyor. ordan nasıl silebilirim yardım edermisiniz. cok onemli yoksa sevgilim beni terkedecek:)

auzgur' Alıntı:
Merhaba.
benim sorunum şu.
listeme yanlışlıkla birini ekledim.daha sonra sildim ama seceneklerde gizlilik sekmesinde izin verilenler listesinde hala duruyor. ordan nasıl silebilirim yardım edermisiniz. cok onemli yoksa sevgilim beni terkedecek:)

eğer listenize eklediğiniz bir kişiyi engelleyip silerseniz kişi izin verilenler bölümünde yer almaz.

yardım

hellboy726' Alıntı:
eğer listenize eklediğiniz bir kişiyi engelleyip silerseniz kişi izin verilenler bölümünde yer almaz.

ama buseferde engellenenlerde gorunuyor. ordan nasıl silcem . yani tamamen nasıl silerim

auzgur' Alıntı:
ama buseferde engellenenlerde gorunuyor. ordan nasıl silcem . yani tamamen nasıl silerim
sanırım o beni silmeden engelledi. bu yuzden listemden silemiyorum izin verilenler ve engenlenenlerden. yardım plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ya hocam ben windows live 8.1 kullanıorum 2 gündür msn'm donuyor acaba neden olabilir.. bilgi verirseniz sevinirimm... şimdiden teşekkürler

benim bi adresim başkaları tarafından çaındı ve parola değiştirildi benim yerıme onlar giriyor o adresi patlatmak istiyorum bana yardımcı olabilrsiniz....
teşekkürler

onur_131' Alıntı:
ya hocam ben windows live 8.1 kullanıorum 2 gündür msn'm donuyor acaba neden olabilir.. bilgi verirseniz sevinirimm... şimdiden teşekkürler

Alttaki başlığı inceleyip yönergeleri yerine getirin
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=249184

Daha sonra alttaki linkten messenger'ın son sürümünü inndirip kurun:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=252702

ibr_dmz' Alıntı:
benim bi adresim başkaları tarafından çaındı ve parola değiştirildi benim yerıme onlar giriyor o adresi patlatmak istiyorum bana yardımcı olabilrsiniz....
teşekkürler

[/QUOTE]

slm
ben msn uzerınden verı gonderırken aktarım hızım çok düşüyo aktarım hızınızın düşüklüğü nedenini öğrenmek için buraya tıklayın diyen yere tıklıyorum ama mantıklı o olayla ilgili hiç bişey çıkmıyo son çarem sizsiniz
şimdiden teşekkürler

msn yi açamıyorum devamlı olarak

800701f6 kodlu hatayı veriyor bir çözüm üretirseniz sevinirim...

hata kodu: 80048820
msn e bu hatadan dolayı giremiyorum... yardımcı olursanız sevinirim...

obstacle' Alıntı:
hata kodu: 80048820
msn e bu hatadan dolayı giremiyorum... yardımcı olursanız sevinirim...

meliksah' Alıntı:
msn yi açamıyorum devamlı olarak

800701f6 kodlu hatayı veriyor bir çözüm üretirseniz sevinirim...
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=116171

ibr_dmz' Alıntı:
slm
ben msn uzerınden verı gonderırken aktarım hızım çok düşüyo aktarım hızınızın düşüklüğü nedenini öğrenmek için buraya tıklayın diyen yere tıklıyorum ama mantıklı o olayla ilgili hiç bişey çıkmıyo son çarem sizsiniz
şimdiden teşekkürler

Download yapıyorsanız durdumanız, ertelemeniz gerekiyor. Upload 'da aynı şekilde bandınızı kullanacaktır. Messenger üzerinden dosya aktarımı yaparken herhangi bir dosya download yada upload etmemeniz gerekmekte. bağlantı hızına göre webcam görüntülerken 'de hız düşümü yaşanabilir.

monoogram' Alıntı:
lime wire programını indiriyorum fakat pc de iki farklı oturum var ve diğer oturumdan lime wire rahatlıkla kullanılıyor,fakat kendi oturumuma indirdiğim lime wire programından yararlanamıyorum,bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

üzgünüm, saadece messenger Programları..

hocam
ben gönderirken geçekten dikket ediyorum download yapmıyorum ares; lime wire gibi programlardanda upload yapmadığıma bakıyorum ama yine yavaş gidiyo normalde 1024 kilobit lik bandım var downloadda 120 130 gibi indiriyorum ama msn gonderiminde ve alımında yavaşlıyo
şimdiden teşekkürler

hocam msn programında alınmış bir adresi sonradan nasıl hareketli yapabilirim?

hocam bi sorum daha var hotmail yerine gmail adresini msn de nasıl açıcaz ayarını bi soylersen çok sevinirim

ibr_dmz' Alıntı:
hocam msn programında alınmış bir adresi sonradan nasıl hareketli yapabilirim?

alttaki bağlantıya tıklatın;

http://www.mobile.msn.com girin

Kendinizi üye edin üyelikten 30 dk sonra felan cewrimdısı yerine hareketli görüneceksiniz siz kapalı iken size yazılanlar ise mail adresinize gelecek.

Kullanımı:
Joın Now dıyıp Formu Dolduruyosun Ve Operator olarak OTHER ı secıyosun Sonra MSN adresını Yazıyosun MAıl adresıne bı sıfre gelıcek SIfre degılde Kod O kodu Yazıp Oraya NExt dedıkten sonra Oturumu kapatıyosun tekrar actıgın zaman oluyor artık msn ı kapatırsan HAreketlı Gozukursun.

ibr_dmz' Alıntı:
hocam bi sorum daha var hotmail yerine gmail adresini msn de nasıl açıcaz ayarını bi soylersen çok sevinirim

Başlığı inceleyin;
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=161654

Soruların yanıtını alıyorsunuz ama neden mesajın altındaki teşkkür butonuna tıklamıyorsunuz? çokmu zor =) :goz: teşkkürler yazmak yerine oraya tıklamanız bizim için yeterlidir.

beyler saat ve tarihi kontrol edin düzelir başka bişete gerek yok

arkadaşlar o hata kodu bazen olabiliyor eğer birkaç dakika beklerseniz yani 7-8 dakika internette sörf yapın biraz zaman geçsin yani daha sonra tekrar deneyin görüceksiniz msn'iniz açılacak.

diğer konu sabit başlık ile birleştirildi.

kardes direk msn live 8 kur çevrimdışı gir eklenti kurmana felan gerek yoq

Geri