Hell
Başarıda bir sanattır.
ibr_dmz' Alıntı:abı arkadaşlar 7,0 için plus istemişler ama 8,0 plus var mı?
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=252702
ibr_dmz' Alıntı:abı arkadaşlar 7,0 için plus istemişler ama 8,0 plus var mı?
auzgur' Alıntı:Merhaba.
benim sorunum şu.
listeme yanlışlıkla birini ekledim.daha sonra sildim ama seceneklerde gizlilik sekmesinde izin verilenler listesinde hala duruyor. ordan nasıl silebilirim yardım edermisiniz. cok onemli yoksa sevgilim beni terkedecek![]()
hellboy726' Alıntı:eğer listenize eklediğiniz bir kişiyi engelleyip silerseniz kişi izin verilenler bölümünde yer almaz.
sanırım o beni silmeden engelledi. bu yuzden listemden silemiyorum izin verilenler ve engenlenenlerden. yardım plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzauzgur' Alıntı:ama buseferde engellenenlerde gorunuyor. ordan nasıl silcem . yani tamamen nasıl silerim
onur_131' Alıntı:ya hocam ben windows live 8.1 kullanıorum 2 gündür msn'm donuyor acaba neden olabilir.. bilgi verirseniz sevinirimm... şimdiden teşekkürler
ibr_dmz' Alıntı:benim bi adresim başkaları tarafından çaındı ve parola değiştirildi benim yerıme onlar giriyor o adresi patlatmak istiyorum bana yardımcı olabilrsiniz....
teşekkürler
obstacle' Alıntı:hata kodu: 80048820
msn e bu hatadan dolayı giremiyorum... yardımcı olursanız sevinirim...
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=116171meliksah' Alıntı:msn yi açamıyorum devamlı olarak
800701f6 kodlu hatayı veriyor bir çözüm üretirseniz sevinirim...
ibr_dmz' Alıntı:slm
ben msn uzerınden verı gonderırken aktarım hızım çok düşüyo aktarım hızınızın düşüklüğü nedenini öğrenmek için buraya tıklayın diyen yere tıklıyorum ama mantıklı o olayla ilgili hiç bişey çıkmıyo son çarem sizsiniz
şimdiden teşekkürler
monoogram' Alıntı:lime wire programını indiriyorum fakat pc de iki farklı oturum var ve diğer oturumdan lime wire rahatlıkla kullanılıyor,fakat kendi oturumuma indirdiğim lime wire programından yararlanamıyorum,bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
ibr_dmz' Alıntı:hocam msn programında alınmış bir adresi sonradan nasıl hareketli yapabilirim?
ibr_dmz' Alıntı:hocam bi sorum daha var hotmail yerine gmail adresini msn de nasıl açıcaz ayarını bi soylersen çok sevinirim
ındıremıyom programı nasıl yapcamCicinho' Alıntı:Arkadaslar yeni moda olmus herkez cevirim disi girio ama online'lar !...
Cevaplarinizi icin simdide TSK ....
torent' Alıntı:kardes direk msn live 8 kur çevrimdışı gir eklenti kurmana felan gerek yoq