Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

merhabalar benim soyle bir sorunum var
MSN yazi fontu ayarlarından yazimin rengini degisitiryorum yanliz benim yazdigim yazilar hala bana siyah karsi tarafa sectigim renkte gorunuyorlar..ben bu olayi nasil duzeltebilirim bendede renkli gorunmesini istiyorum...

hellboy kardeşim şimdi ben msn 8.0 kullanıyorum

modül bulunamıyor diye bir hata veriyor

kaldırıp tekrar kuruyorum yine aynı hatayı veriyor acaba ne gibi bir çözüm uygulayabilirim?

helppppppppppppp:(
int explorer ın araçlar-internet seçenekleri-tanımlama bilgisi sil dedim şimdi internet sayfalarını saçma sapan açıyo yardım edebilirmisiniz

giriş sayfamda kitlenmiş degiştiremiyorum

temporary ınternet files dosyasını sılmışım yanlışlıkla nası düzeltirim bir bilgisi olan var mı

temporary ınternet files dosyasını sılmışım yanlışlıkla nası düzeltirim bir bilgisi olan var mı

benim sorunum şu şifremi yazdığımda msn açılıyo fakat hotmail sayfası yani mail göndermek istedğim yere şifre yazıp açmaya çalıştığğımda sayfa görüntülenemiyo uyarısı veriyo acaba sorun ne olabilir. hotmailimi dondurmuş olabilirlermi sorun bu ise yani belirtileri bumu bilmiyorum ama sorun buysa nasıl düzelte bilirim?(bu arada bana mail gelmeye devam ediyo ama girip okuyamıyorum) tşk.

storm.man' Alıntı:
ilk olarak teşekkür etmek istiyorum sana hellboy726 ben bundan 1 hafta önce ip gizleme programı kurdum pc ye ve ardından hemen sildim pcde deepfreez olmasına rağman msn ye giremiyorum sorun giderici hep çıkıyo ie nin çevirimdışı ayarı eksik yardımını bekliyorum

belki proxy ayarlarınızda sorun olmulş olabilir eğer değil ise çıkan hata kodunu burdan bizimle paylaşırsanız sonuç bulabiliriz.

unknown' Alıntı:
merhabalar benim soyle bir sorunum var
MSN yazi fontu ayarlarından yazimin rengini degisitiryorum yanliz benim yazdigim yazilar hala bana siyah karsi tarafa sectigim renkte gorunuyorlar..ben bu olayi nasil duzeltebilirim bendede renkli gorunmesini istiyorum...

daha önce karşılaşmadığım bir sorun araştırıcağım.messenger versiyonunuzu da belirtirseniz çözüme daha çabuk ulaşabiliriz.

despot0' Alıntı:
helppppppppppppp
int explorer ın araçlar-internet seçenekleri-tanımlama bilgisi sil dedim şimdi internet sayfalarını saçma sapan açıyo yardım edebilirmisiniz

giriş sayfamda kitlenmiş degiştiremiyorum

internet sayfanızı değiştiremiyorsanız büyük ihtimalle spy diye tabir ettiğimiz zararlı içerikten yemişsinizdir temizlemek için "ad-aware se" programından yararlanabilmek için http://www.hackhell.com/search.php burdan aratın forumda var.

beshkempir' Alıntı:
benim sorunum şu şifremi yazdığımda msn açılıyo fakat hotmail sayfası yani mail göndermek istedğim yere şifre yazıp açmaya çalıştığğımda sayfa görüntülenemiyo uyarısı veriyo acaba sorun ne olabilir. hotmailimi dondurmuş olabilirlermi sorun bu ise yani belirtileri bumu bilmiyorum ama sorun buysa nasıl düzelte bilirim?(bu arada bana mail gelmeye devam ediyo ama girip okuyamıyorum) tşk.

başka bi tarıyıcı kullanarak giremeyi deneyin örneyin explorer yerine opera yada fire fox v.s.

mailiniz dondurulmuş olsa oda program açık olduğu sürece çalışır.

Merhaba,benim büyük bi sorunum var ve bi türlü üstesinden gelemiyorum umarım bana yardımcı olursunuz.
2 yıl önce ispanyadan bir arkadaşıma 'Hp Pavilion dv 1000' (1180ea) Laptop siparişi vermiştim. Bilgisayarım geldi ve sorunsuz bi şekilde uzun süre kullandım fakat bundan yaklaşık 2 ay önce bilgisayarımdaki usb portlarından sadece 1 tanesi çalışmaya başladı. Diğer ikisine herhangi bir aygıt taktığımda, 'Bu bilgisayarda usb portlarından herhangi biri çalışmadığından windows bu aygıtı tanıyamadı' şeklinde bir uyarı çıktı. kısacası uzunca bi süre sadece sadece bir usb portu kullanmak zorunda kaldım ve şimdi oda çalışmıyor yani 3 usb portumda iptal oldu. Aygıt yönrticisinde Evrensel seri yol denetleyici sekmesinde herhangi bir sorun gözükmüyor. Hepsini kaldırıp yeniden kurdum ama sorun yine çözülmedi. Hp müşteri hizmetlerini aradım , bana bilgisayarın türkiyede satışı olmadığı için teknik destek veremeyeceklerini ve ispanyaya geri göndermem gerektiğini söylediler. bende daha sonra tekrar arayıp türkiyede satışı olan bi hp modeli söyleyerek sorunumu tekrarladım,bi kaç donanım kontrolünden sonra amcam bana bios update si yaparsam sorunun ortadan kalkacağını söyledi.. Hp sitesinden update dosyasını buldum ve biosu güncelledim ama yine derdime derman olmadı. Son olarak denize düşen yılana sarılır hesabı format attım, ama nafile,hala usb portlarım çalışmıyo. AKlım iyice karıştı,ne yapacağımı bilemiyorum.. Lütfen yardım edin..Şimdiden tşekkürler

Sealite messenger dışında teknik destek burada verememektediyiz ilgili bölümleri kontrol ediniz.

hata kodunu vermiyordu wındows lıve messenger yükledim hata kodu verdi yardımların için teşekkürler

hata kodu :80048820
genişletilmiş hata kodu :80048412

hellboy726' Alıntı:
...

daha önce karşılaşmadığım bir sorun araştırıcağım.messenger versiyonunuzu da belirtirseniz çözüme daha çabuk ulaşabiliriz.
Messenger Live 8.0

storm.man' Alıntı:
hata kodunu vermiyordu wındows lıve messenger yükledim hata kodu verdi yardımların için teşekkürler

hata kodu :80048820
genişletilmiş hata kodu :80048412
cevap
hellboy726' Alıntı:
Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü

1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan
aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=116171

yardım plsss

pc ye format attım msn 8,0 kurdum ama acamıyorum sorun gıder cıkıyoo yarcımdı olursanız sevınırım

sabit başlığa düzgün mesajlar atarsanız cevaplarız

kurudm çalışmıyor varmı böye bir anlatım..

,kapadım !

aynı sorun bende de var
nedir bu bir bilen yardım etsin...

sadece saatti değiştirdim benim sorunum halloldu çok teşekkürler....

arkadaşım ben windows live msn kullanıyorum benim sorunum karşı taraf beni hareketli görüyor nedeni nedir .msn space sayfası oluşturduktan sonra başladı.

:Sopa arkadaşım ben windows live msn kullanıyorum benim sorunum karşı taraf beni hareketli görüyor nedeni nedir .msn space sayfası oluşturduktan sonra başladı.

Lutfen Yardim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bi arkadaşımın e mail adresi iki program kullanıp kendini hacker zanneden kişiler tarafından hacklendi.eğer adresi kurtarabilirseniz çok sevinirim.
adres:

mail vermek yasak böyle istekler yasak forumumuzda.

kendnı hacker zanneden dıyorsunda sonucda hacklemişler.

neyse locked.

herneyse kurtardık adresi yardımınız olmadı ama yinede teşekkurler

web cam açma

arkadaşlar aradım bulamadım karşıdaki bilmeden karşıdakinin web camini nasıl açabiliriz

nitro cam forumda aratabilirsiniz.

Geri