Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sansar,rahdan bunlar iyi gercektende rapozof var o okadar iyi değil patron var namodic desparadoz var onlarda cokk iiii gruplar bi dj kesimi var amsterdam da kalanlar onlardan da arada tam rap de olmasa güzel şeyler cıkıyo
arkadaslar bilmediginiz bi cok sey var cezanin ilk albümündeki müzikleri kim yapti acaba?tabii ki sagopa.cezanin yaptigina bakin simdi o kadar yardim etsin adam sana sen git sagopaya senin Allah ini ..kim diye küfür et.erkeklik mi bu simdi.türkiyede sagopayi tek gecerim,ikinci fuat derim freestyle calismalarini dinleyin süper.
feri kaçmış iki göz, birbirine sarılmış iki titreq dudaqtan ibaret suratım.. yardım çağırr, qurtarır bedeni elbet birileri yaa... sago mahlas kafkef derim başka bişi demem..
Bütün fotumu gözden geçirdim bayaga doldum yani şimdi arkadasın biri demişki ceza rapçi sagopa hiphop ci şimdi bi kere böyle bişey yok ikiside aynı şey ikisi farklı değil.Bi başka arkadas demiş ki sagopayı bırakın silahsız kuvveti dinleyin ikiside aynı kişi arkadasım.Ve burda gerçekten rap dinleyen arkadaslara da bişeyi hatırlatmak isterim Türkçe sözlü ilk rapi yapan grup tabi bunu çoğunuz bilmez islamik force Boe-B (rip) Allah rahmet eylesin onun ismini göremedim ve şahsen üzüldüm.Bana göre kral odur.Ceza ve sago kavgasına gerek yok ikiside kendi kulvarında iyidir.Yener zaten bombadır ve unutmadan Killa Hakan derim Çakallar derim.Ama boe-b yi unutmayın arkadaşlar (rip)