Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rapci olarak en iyi ceza bencede.. sebep su: tamam adam ona buna kufur edebilir ama bu onun karakteriylew ilgili bisey.. yetenek olarak rap'e baktikmi ben ceza'dan ustunu tanimam ister ragga ister freestyle adam herseyi bexeriyo.. bu konunun basligi en iyi RAP'CI en iyi karkaterde rapci deil.. o yuzden bence CEZA!! herkezin dusuncesine saygim sonsuz tabiki bu benim fikrim
Arkadaslar 95 de turkce rap cartelle tanindi ve cok sevildi oke sagopa kajmer son 2 yilin ürünüdür ceza sa son 2 yilin ürünü olmadigi icin ve flow da bir numara oldugu icin 1 numara. sagopanin sozleri iyi ama rapci degil hiphop cidir aradaki fark i ayirt etmek gerek ondan en iyi rapci ceza en iyi gurup istanbul attack ve barikat dir ve bisey daha diyim aradaki fark cok aciktir sagopa al bide burdan yak diyo ceza sa genclerin uefa kupasindan baska seyler olmalidir diyo aradaki msj lara bakin :goz:
Karanliktan Karanlik Ruzgardan Hizli, Soyluyorum sana bak Onun AdI CeZaAaAaAa..
"Hosgeldin Okula Ders 1 vokal, ogretenin adi keskin kilic Ceza.. Benim sahnemden Popcular Insin Rap muzik sevmeyenin uzerine binsin Al Sana.. Al sana nefret turkce rapte nefret hep bi kuvvet aksini iddaa edenler varsa BENDEN VAR SANA FREESTYLER DAVET.. yanliz dikkat et kilicim microphone, sahne ve sokaklar benim icin bir ring dong sesiyle iste mac baslar acimasiz sozler beynine carpar.. Oh diyen Ben olurum Ah diyen Sen.. Ceza geliyor kacacak delik ara.. Selam bize dost olana Nefretten Soyluyorum Sana Bana Benim Adim CeZaAaAaAaa.."
Abi adam kendine okadar guveniyoki rap konusunda adam Ceza sarkisinda bile davet ediyo isteyen gelsin kapisalim diyo.. hani ben bir baba yigit goremiyorum ciksinda kapissin Ceza'la bu isler kolay deil abi.. Suphesiz Ceza tr'deki en iyi rapci