Türkiyede ki En İyi Rapci Kim ¿

!!!kolera!!!

saydıklarınızın hepside iyi gruplar

sagopa ya arkadaşlar tartışmaya gerek bence diğer herkes sagopayı çekemiyo ondan diss atıyolar
sagopanın bir röportajında cevabı kendi veriyo zaten

Rap müziği bir okula benzetirsek, öğrenciler yanlış bilgiler ögrenip yanlış yerlere yöneldiler. Artık yeni müdür benim. Türkçe rap'i bu hale getirmek için çok ter döktüm. Bütün piyasada olan rapçiler üzerinde emeğim vardır. Ama onlar şimdi bunları ilk fırsatta bana laf atıyorlar. Bütün bunlar beni çok kırıyor.

Rap'i CezayLa tanıdılar Sagoya kaydılar şahsen ikisinide sevıorum sagopanın sozleri daha anlamlı ve düşündürücü ama ceza cidden Rap yapıor.
Undergraund lar var cok saglam Pit10 - Cash fLoow - Sİr_mc - Kerim falan :)

bence mic check yaniiiiiii sagopa kajmer zaten koleranın sözlerinin birçoğunuda o yazıyo.........

ya arkadaşlar ne sagopası en iyisi silahsız kuvvetler dinletin görün

Mode Xl'de sağlamdır tavsiye ederim : )

tr' dekien büyük rapçi sagopa dır,gerisi yalan...(sagopa-terapi dinleyin)

kolera dinleyenınız vardır mutlak sonradan sozlerini sago tarzında yazmaya baslasada yinde sefiom onu cok ama benzemeden onceki hali daa idi gibime gelio bir de tabiki sahtiyan tam 5 senedir favorim _sesine bayıyorummm :D

tr de pek rapci yok örnek alınacak çünki rapi vurgulayamıyolarr

sagopayı tek gecerım ama kolera ve ıstanbul attack da gusel

tavsiye ederim yener

Mc olarak ceza iyi ama sözleri çok anlam taşımıyor örmek olarak sadece flowları gaza getiriyor dinleyeni kelime oyunu yapıyor..

Sagopa Kajmer - MicCheck - Silahsız Kuvvet
yani Yunus Özyavuz.. 2 senelik geçmişi var diyen arkadaşımız konu hakkında detaylı bir inceleme yapsın.. örneğin Metro FM de ilk canlı TurnTable programını kim yapmışş ve sene kaçmış?

Ceza ve Sago zamanında çok iyi işlere imza atmışlar, Türkiye'de rap severlere rap adına güzel günler yaşatmışlar ve neticesinde de ceza ya yediği şekerler dokunmuştur...

En iyi rapci Sagopa Kajmer.. :sigara:

ben iki aydır sago dinliyorum ve sadece sago dinliyorum artık. sevmesenizde eğer vakit bulabilirseniz lyric'lerini indirin ve okuyun. bir şarkının her kelimesi mi anlamlı olur, her kelimesi mi mesaj verebilir! işte sago öyle rap yapıyo. diğerleri kendi reklamından başka bişey yapmıyo, rap buysa, yalnızca hızlı konuşup küfür etmekse sagopa rapçi değil...

ben rapimle gazi geldim ardıma şehitlerimi gömdüm kendim) bu sözü yazan na ne denebilirki kajmeran en büyük

Geri