nefret_ettim
New member
- Reaction score
- 0
sago forza
prpc51' Alıntı:tüm mesajları okudum nerdeyse ve neredeyse hepiniz kendiniz için en iyiyi değil fan ı olduğunuz isimleri söylemişiniz.bikere ceza ve sago karşılaştırmak en mantıksız iş ceza flex sago ise pesimist rap yapıyo.cezayı kişilik olarak sevmem sözleride o kadar iyi değil ve bence o kadar hızlıda değil und .da SENA war dinleyenler bilir cezaya hızlı diyenler onu bi dinlesin sonra KURŞUn war ki oda flex de mükemmeldir yani ceza çürüdü beyler.Sagoya gelince pesimistin en iyisi çünkü bu tarzı yaratan adam ,gangsta rap te tek geçerim tabiiki Killa Hakan ha sonrada modexl gelir undergrounda geçersek millet sansar ı kral sanıyo ama bence yanılıyo sansarda coq iyi ama Raplikasyon adında bi grup war kardeşlerim benim onları bi dinlemenizi tawsiye ederim 1 numara değiller ama ilerde coq yakında olcaklar şu anda en iyi und mc diyemem ama en iyi oluşum merdiven in elemanlarıdır!!!
arkadaşım sago ceza rapçi deilmi nie kıyaslamıyım bazlıları cezayı çok kayırıyo böle bi anketin olması ii oldu.prpc51' Alıntı:tüm mesajları okudum nerdeyse ve neredeyse hepiniz kendiniz için en iyiyi değil fan ı olduğunuz isimleri söylemişiniz.bikere ceza ve sago karşılaştırmak en mantıksız iş ceza flex sago ise pesimist rap yapıyo.cezayı kişilik olarak sevmem sözleride o kadar iyi değil ve bence o kadar hızlıda değil und .da SENA war dinleyenler bilir cezaya hızlı diyenler onu bi dinlesin sonra KURŞUn war ki oda flex de mükemmeldir yani ceza çürüdü beyler.Sagoya gelince pesimistin en iyisi çünkü bu tarzı yaratan adam ,gangsta rap te tek geçerim tabiiki Killa Hakan ha sonrada modexl gelir undergrounda geçersek millet sansar ı kral sanıyo ama bence yanılıyo sansarda coq iyi ama Raplikasyon adında bi grup war kardeşlerim benim onları bi dinlemenizi tawsiye ederim 1 numara değiller ama ilerde coq yakında olcaklar şu anda en iyi und mc diyemem ama en iyi oluşum merdiven in elemanlarıdır!!!
rap hayatın gerçeklerini anlatan müzik türüdürfumatore' Alıntı:rap nedir.....??? ben pek dinlemem ama asıl anlamı nedir??