Türkiyede ki En İyi Rapci Kim ¿

aileme dostuma selamlar olsun yapmur sonrası güzeşim ben
ceza ve sago derimm

ALLAH sizi SAGOPA KAJMER şerrinden korusun :D

Tabikide Sago :)

abi ben ceza sago da daha iyi diyenlere bi sagonun hayatını okuyun öyle gelin derim
ceza neyiyle sago dan önde
ne demiş sago tekbir aldım sözümün evvelinde rap yaparken günahamı girdim

insanlikita ilk insan hz adem ve tr de ilk rapci ceza daha dogrusu rapi uyandiran su iyi bu iyi yok kardesim bu vatanin hepsine ihtiyaci var dusun sene bu insanlar olmasaydi bugun biz bunlarin yerine abd de uc bes kurusluk serefsizleri tartisacaktik dahami iyi olacakti sanki degerini bilelim önceleri ferdilere ibolara orhanlara müslüm babalara sezenlere ve daha nicelere ihtiyacimiz vardi ama zaman aktikca moda degisir degistigi gibi de örnek insanlar degisir degisecekte simdinin yk si beyazi cem yilmazi ata demireri vesayere vesayere bu insanlar olmasaydi görsel medyada kimi örnek alacaktik 50cent, m&m ve daha birsürü hakiki kahbe evladlarini bunlarin hepsi hakiki türk düsmani dünyanin cogunun geri kalani gibi ne olacakti bizim cocuklardan ozaman bir älay kendini kaybetmis bir ömür arayipta bulamamis insanlar daha mi iyi olacakti sen günaydin oglum, kizim diyeceksin onlarda sana (hy how are you fine dark fuck you what are we talking about left right good bad nice devil) gibi serefsiz kelimeler kullanacakti örnek insanlara sahip cikalim bu ingilizce ogrenmeyin anlamina gelmez sadece türkceyi hep ilk sirada tutmamiz gerekir anlamina gelir ben avrupanin belcika devletinden dogdum buyudum ve bir kac gün sonra tr ye geliyom her seneki gibi ama ne türklükten nede türkcemden kil kadar ödün vermedim vermemde yasim 27 uc erkek cocugu babasiyim birinin adini ilhan baris birinin adini berkant salih birinin adinida semih türker koydum son cocugumun ikinci adini neden türker koydumu anladinizmi burda her gün türk dusmanligi ekiliyor uyanin ey millet sizin bize bizimde size cok ihtiyaci var türkün türkten baska dostu yoktur NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE istikbal inananlarindir ve istikbal TÜRK MILLETININDIR az kaldi dünya bekle bizi

Sagopa Kajmer

sonuna kadar ceza sagopa rap i süper ama dilim sert repim mert yani ceza onun gibi anlamlı söleyen yok BENCE

bence de sagopa

sagoyu tek geçerim adam bu işi çok iyi yapıyo ceza da yapıyo ama..................

tüm mesajları okudum nerdeyse ve neredeyse hepiniz kendiniz için en iyiyi değil fan ı olduğunuz isimleri söylemişiniz.bikere ceza ve sago karşılaştırmak en mantıksız iş ceza flex sago ise pesimist rap yapıyo.cezayı kişilik olarak sevmem sözleride o kadar iyi değil ve bence o kadar hızlıda değil und .da SENA war dinleyenler bilir cezaya hızlı diyenler onu bi dinlesin sonra KURŞUn war ki oda flex de mükemmeldir yani ceza çürüdü beyler.Sagoya gelince pesimistin en iyisi çünkü bu tarzı yaratan adam ,gangsta rap te tek geçerim tabiiki Killa Hakan ha sonrada modexl gelir undergrounda geçersek millet sansar ı kral sanıyo ama bence yanılıyo sansarda coq iyi ama Raplikasyon adında bi grup war kardeşlerim benim onları bi dinlemenizi tawsiye ederim 1 numara değiller ama ilerde coq yakında olcaklar şu anda en iyi und mc diyemem ama en iyi oluşum merdiven in elemanlarıdır!!!

Saqopa Key Key...

prpc51' Alıntı:
tüm mesajları okudum nerdeyse ve neredeyse hepiniz kendiniz için en iyiyi değil fan ı olduğunuz isimleri söylemişiniz.bikere ceza ve sago karşılaştırmak en mantıksız iş ceza flex sago ise pesimist rap yapıyo.cezayı kişilik olarak sevmem sözleride o kadar iyi değil ve bence o kadar hızlıda değil und .da SENA war dinleyenler bilir cezaya hızlı diyenler onu bi dinlesin sonra KURŞUn war ki oda flex de mükemmeldir yani ceza çürüdü beyler.Sagoya gelince pesimistin en iyisi çünkü bu tarzı yaratan adam ,gangsta rap te tek geçerim tabiiki Killa Hakan ha sonrada modexl gelir undergrounda geçersek millet sansar ı kral sanıyo ama bence yanılıyo sansarda coq iyi ama Raplikasyon adında bi grup war kardeşlerim benim onları bi dinlemenizi tawsiye ederim 1 numara değiller ama ilerde coq yakında olcaklar şu anda en iyi und mc diyemem ama en iyi oluşum merdiven in elemanlarıdır!!!

Konu BaşLıqı En İyi Rapci Kim...

Sen FarkLı farkLı Ayırmıssın...

Herkesin anLayacaqı diLe CewireLim Bunu...

FutboLda ALtın Ayakkabı Tek Bi Futbolcuya weriLior... KaLeciye Defansa Orta Saha Oyuncusuna Forwet Oyuncusuna Tek Tek ödüL weriLmio...

Onun için TürkceRap'te En İyi Saqopa Kajmer...

Soruyu AnLamak CewapLamanın Yarısıdır...

prpc51' Alıntı:
arkadaşım sago ceza rapçi deilmi nie kıyaslamıyım bazlıları cezayı çok kayırıyo böle bi anketin olması ii oldu.

BuZdOlAbI SuRaTıN OyNaRıM HOKEY UyKuLaRıNı KaÇıRıR SAGOKEY PoPo ÜStÜ ZıPlArSıN OKEY DıGıDıK SeN TaY AlEm JOKEY

en iyisi diye birsey denemez
iyiler var...herkes kendi stilinde iyidir...ama siralayacak olsak söyle diyebilirim
1) sago
2)saian,Raziel,Mt,Kargasa,pit10,menzil,sansar vs

sagonun ama birince olmasi BPG albümünden dolayi son zamanlarinda cikardigi o kadar güzel degil....razielin son albümü daha iyi son cikardigindan...slmetle kuruntu

rap nedir.....??? ben pek dinlemem ama asıl anlamı nedir??

Geri