Türkiyede ki En İyi Rapci Kim ¿

zaten tr de kac adam warki..sagopada ii ama ben pek dinlemiorm ceza fuat daha cogunluk..ama istanbul attack de cok ii...bakin sayacak adam bitti..((:)

1- Sagopa kajmer
2- Fuat ergin
3- Mode XL
4- Ceza fatalrhymer
5- Dr-fuchs
6- Sahtiyan
7- Emre a.k.a Granit
8- Zahriyan
9- Sansar salvo
10- Sabotaj

Unutmadan turkish rap tarihinde ilk 2cdlik albümü SAGOPA KAJMER çıkarmıştır ...
başarıların dewamını dilerim -

cAnEr a.k.a WestcyniC

respect !!!!

ben silahsız kuvvetleri dinlerim..dierleri pek açmıyo....

hatta elinde duman parçası olan varsa bana yollasın pls:)

Mert içgören benim dinlediğim rapçilerden biri...
en iyi şarkısı ortam çocuğudur.
ceza'da dinlemeden vaz geçmem.

Kruis' Alıntı:
En iyi rapçi sitesi hacklenmiş rapçidir :D
Ceza nın sitesinden bahsediyosan yanılıyosun hacklenmiş site işte http://www.sagopakajmer.org/
Ceza Türkçe Rapte en iyisi şu anda sago ceza sayesinde kendine bir müzik şirketi buldu.Ceza çoluk çocuk diyenler zaten rapten çakmayan hiphop u kendine felsefe edinmemeiş kişilerdir.Sagopa nın birçok şarkısının müziğinin çalıntı olduğuda ortada zaten.Ceza en iyisi işte anlayacağınız

Hack_CEZACI' Alıntı:
Ceza nın sitesinden bahsediyosan yanılıyosun hacklenmiş site işte http://www.sagopakajmer.org/
Ceza Türkçe Rapte en iyisi şu anda sago ceza sayesinde kendine bir müzik şirketi buldu.Ceza çoluk çocuk diyenler zaten rapten çakmayan hiphop u kendine felsefe edinmemeiş kişilerdir.Sagopa nın birçok şarkısının müziğinin çalıntı olduğuda ortada zaten.Ceza en iyisi işte anlayacağınız
1.)ikisininde sitesi hacklendi
2.)cezada fuchs sayesinde ünlü oldu bunu kendisi söylemiştir yıllar önce master of turk rap adlı radyo programında
3.)cezanın bir çok şarkısının müziğide sagopanın o zaman cezanın müzikleride çalıntı ki ona çalıntı denmez onu dünyada nerdeyse tüm rapçiler yapıo

Killa Hakan ve Ceza
Başkada tanımam bu alemde. . .

Sagopa Kajmer'in üstüne Rapçi Yok...
Ceza Fuat Dr.Fuchs ve Ayben Hepsi Hikaye...

Sagopa Kajmer,Kolera,Kuvvet-Mira

bencede SAGOPA KAJMER tabik,i kim olabilir başka...

Sag0pa Kajmer; üstüne tanımam

sagopa kajmer tabiki ama yeni yeni parlayanlarda var .. misal benım arkadas 16 yasında ama cok manyak sarkı yapmısh tek kendı bilgisayarında .. yakıdnda yayınlıcam burada :)

tabiki CeZa nın üZerine TanImam..........

qyner' Alıntı:
zaten tr de kac adam warki..sagopada ii ama ben pek dinlemiorm ceza fuat daha cogunluk..ama istanbul attack de cok ii...bakin sayacak adam bitti..((:)

türkiyede gercekten isimleri duyulmamıs o kadar çok rap çi varki...çoğuda bilinen isimlerden daha kalite rap yapıyolar biraz araştırmak lazım..

Mc_DaRkNeEs' Alıntı:
türkiyede gercekten isimleri duyulmamıs o kadar çok rap çi varki...çoğuda bilinen isimlerden daha kalite rap yapıyolar biraz araştırmak lazım..

hoşgeldin kardeşim :)

hosbulduk saol react0r bizi hatırlayan tek sen cıktın..dostluğuna minnettarız diyelim artık..:clap: forum görmeyeli nekadarda değişmiş...yakında görüşmek üzre...

iSpiYonCu' Alıntı:
ızmırlı amator cash flow dıe bı eleman war o da duzel ama sorunLu haklı DMX forewer :p

cash flow grup hocam:)

Geri