Türkiyede ki En İyi Rapci Kim ¿

Saggopa 4ever...

ben de şık arıorum anket diil mi bu?ben cezayı severim,sagopa,fuat bunları dinlemeyi seviorum

ceza-yener ve cashflow bence en iileri sagopa olmaz olsun adamın her şarkısında küfür var bence daha örnek oluncak şarkılar yapmalı biz dinlioruz onun şarkılarını kendi diil

YueMTaS' Alıntı:
ceza-yener ve cashflow bence en iileri sagopa olmaz olsun adamın her şarkısında küfür var bence daha örnek oluncak şarkılar yapmalı biz dinlioruz onun şarkılarını kendi diil

sagopa cok küfür etmio dostum yanlıs bilion.ceza ne yaptı rock coke cıktı kırac die bagıranlara küfür etti .ondan önce kıraca küfür etti bence en iyi rapçi SAGOPA KAJMER gerisi YALAN....

Cash_13' Alıntı:
sagopa cok küfür etmio dostum yanlıs bilion.ceza ne yaptı rock coke cıktı kırac die bagıranlara küfür etti .ondan önce kıraca küfür etti bence en iyi rapçi SAGOPA KAJMER gerisi YALAN....

ne sagopa küfretmiyo nede ceza iksiin azındna da küfür eksik olmuyo ancak ben kendi fikrim bu adamların ettği küfürlere yada özel hayataına göre dğeil yaptığı parçalara göre degerlendirirm ancak sagopa nın (şu an şarkı ismini hatırlayamıyorum aklıma gelirse burayada eklerim) bir parçasında tarkan dan tutu butun rock rap hip hop pop akla kim gelirse yaa azından girip kıçından çıkmak olurmu bir şarkıda koptum şarkıyı dinlerken ama o kadfarda nefret ettim haa bende ahmet kayayı hiç sevmem pkk yı desteklediği için ama bi gerçek varki adamın müthiş şarkıları var mesela arka mahalle

velhasıl her şarkıcının tarzı ayrı cza adeta manyak biri ama sagopayıda yazmadan edemem..

haa unutmadan bu arada surekli rap radyo ceza ve sagopa dinlemek isterseniz
umarım reklam olarak görmezseniz reklam diyen varsa hemen silerim
sitemin chat bölmünde ki radyo linkini ekşiyom buraya

rap radyo

ege.jpg

tabiki ege

ewt bence bunu türkçe en ii rap kim die değiştirsek daaa ii olur bence nese sagopa diorm bence kral efsane mükemmel en azından adam gibi adam en azından ceza gibi türkçe rap yapıorm diip good boy ben bad boy sen demiolar. . .

illuminati' Alıntı:
ewt bence bunu türkçe en ii rap kim die değiştirsek daaa ii olur bence nese sagopa diorm bence kral efsane mükemmel en azından adam gibi adam en azından ceza gibi türkçe rap yapıorm diip good boy ben bad boy sen demiolar. . .

nedir bööyle sagopa esip geçiyo
sago bi kere rapper değil hip-hopcıdır arada bi fark war sonuçda

tabiki sagopa beaaa...ceza da kim oluyo coluk cocuk sayılır o...

ceza diyom bende
forumda da Nos kardeşim:)

arkadas sizin butun yorumlarınız okudum ve sagopa ve ceza aynı tur meslekten gidiyor hee abna gore ceza daha iyi neden diyorsan adam kelime haznesi olarak iyi ve tabii sagopanında oyledirde ama ceza bu kelime haznesini cok iyi bir sekilde muzik turune yansıtmayı basarmış neyse tartısmaya gerek yokkk degilmi kardesşlerim benim

yorum yok diyim sölenecek çok sey yok pessimist style only SAGOPA

tabiki pesimist underground rap akımını başlatan SAGO K.

türkiyede rapçi yok ama kötünün iyisi var. yorum olarak ceza güzel ama şarkı melodileri yönünden fuat çaok iyi bence. (birde Ayşe Hatun Önal desem beni forumdan atar mısınız? ) :)

bencede Sagopa Kajmer

Rapin Kralii odur baska yok :))

koş saraylarıma bulabilirsen
beni konuş ve dertleş eskisi gibi
bul seni getir bana hediyem ol
aklımın odaları senle doldu taştı

valla cezayı da severim ama sagopa bir numara bence türkiyede ondan kalitelisi yok

kesinlikle tartışmasız SAGOPA ilk sırada, Ceza ikinci diye düşünüorm ben

Geri