Türkiyede ki En İyi Rapci Kim ¿

alper tunga, sirhot, cash flow tabikiii sago bunlar ondan sonra eehh bizamanlarda Nefret vardı ama tabi ceza bitince kalmadı ama fuchs a helal olsun istanbul attaktalar..ceza sadce sadce özentileirn bir numarı oldu suna yani jonjon rapcilerin starı istedigide buydu zate para yı buldu.....rap ide kolpalamaya basladı.....

Bende ce Sagopa. Elbette Ceza da var ama Sagopa'nın yeri her zamanki gibi farklı onun yerini kimse dolduramaz.SAYGILARIMLA.

dostlar yanlış yapmayın türkçe rap a hep destek tam destek..............
hepsi iyidir çünkü hepsinin tarzı farklıdır.muhakkak sevmediğiniz rapçi nin bile sevdiğiniz bir parçası vardır.........
rap imizi yerlere vurmayın.....PLSSSSSSSSSSS

tartışmaay bile gerek yok
pesimiSTYLE Sagopa Kajmer tabiki hea bide ben ;)

HEMŞERİM OLAN Sago key;)

ferdi tayfur

ben de ragga oktay dır abicim

Sagopa hip-hop mu yapıyomus??!?!? oyle bisi gordum forumda?.. Neyse bence ceza ile sagopanın kategorileri kitleleri farklı derim.. Ceza hep kendini kral olarak goruyor sizce bu kadar aşırı guven iyimi... Rap muzikle hiphopu ayırın arkadaslar kafanız karısıyor.. Sagopanın son diss ini dinleyen varsa aranızda ne demek istedigimi biraz daha anlar.. Ceza kaliteli bir sanatcı! ama sagopa kajmer pesimist style nin yaratıcısı turntableizm in oncusu.. bence sagopa cezadan birkac gomlek daha ustun...

Mode XL ;)

ewt mode XL da çok iyi ama sago en iyisi bide

SaGoPa KaJMêR & CeZâ...

RaP iÇin ßir PRaNqa :p

bana gore sagopa kajmer her turlu goturuyo ama sagopanın tek korktugu diss atamadıgı FUATı unutmamak lazım.
Rap İn Anlamini Bİlen Varmi Aranizda Rap Rap Dİyosunuz ArkadaŞlar

böle bi müzik türü yok yau

hepsinin ......................................................... :clap:
bi gün herkes bunu anlıcak

Geri