SolidWorks 2008 [İleri düzey Katı Modelleme]

Realview aktif olabilmesi için ekran kartınızın bu özelliği desteklemesi gerekiyor. Bahsettiğiniz ekran kartı ne yazık ki realview için yeterli değil. Çok daha iyi ekran kartı kullanmanız gerekiyor. Nvdia nın Quadro serisi, ATI nin ise Fire GL serisinin birçok kartı bu özelliği desteklemektedir.

bazı sitelerde nvidia geforce 7000 serisinin bu özelliği desteklediği yalnız graphics accelerator gerektiği yazıyor. 7300le bile açanlar var. ama graphics accelerator bulamadım.

duusss merhabalar,
öncelikle paylaşım harika teşekkür ediyorum.
Bi sorum olucak solid 08 ' le ilgili. Programı office premium olarak yükledim license dosyasıyla ilgili bi sorunum da yok. Yani program şahane çalışıyor. :)
Fakat Herhangi 3D bir objeye real malzeme atıyorum ama real olarak göremiyorum. Yani real view seçeneği etkin olmuyor. Bi çözümü var mı acaba?

sağolasın Slaila :D
senin dediğin olayı yaptım ve şu an artım benim pc sw2008 i çalıştırabiliyor.
konuyu açan ve nacizane bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekür ederim.

arkadaşım paylaşım için çok saol hiçbir sorun yaşamadım diyebilirim. vista home premium 32 bit var. dosyayı daemon a koydum çalıştıramadı bende dosyanın içindeki swwi dosyasında sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dedim seriali içindeki crack klasöründen yazdım sonra kurdum çalıştı. 30 gün trial diodu sona crack dosyasındaki sldappu.dll yi alıp kurduğum yere kopyaladım 30 gün sorunu da kalktı şimdi çatır çatır çalışıyor:) saolasın paylaşım için ayrıca arayüzleri falan çok güzel gözüküyor.. çalışmalarınız da kolay gelsin..

Slm arkadaşlar.

Büyük bir şevkle 10 günde falan indirdim ama kuramıyorum proğramı.Sorun ne olabilir. ISO olarak dvd ye yazdım. sonra ne yapmam gerekiyor anlatırsanız sevinirim.hep eksik dll veriyor

Sorunu en sonunda hallettim. Gercekten SOlid2008 harika olmus. Duss arkadasımıza cok tesekkur ediyorum. COk makbule gectı.

eline emegine saglik sagolasin cok tesekkurler

ilk önce emegine sağlık ben vista kullanıcısıyım bu orjinal yapma kousunda sorun çıkıyo seriali sildiğimde solid çalışmayı durdurdu diyerek açmıyo bana bi yardımcı olsan

öncelikle dusssss a çok teşekkür ediyorum. emeğine sağlık. işin gücün rast gelsin. Solidworks ü photoworks, Cosmos Works vs tam anlamıyla kullanabilirseniz, tasarım konusunda elinize pek su döken olmaz. Son derece mükemmel bi tasarım programı. 3 yıldır kullanıyorum tek kelimeyle mükemmel

eline saglık kardes ..

eğitim cd lerini filefactory vermen mumkun muu???

Arkadaşım Bu Eğitim Cdlerini Hangi Program Ile Açacaz Bi Bilgi Versene Linkler ..........nrg.001 Bunu Destekleyen Hangi Program Bunları Nasıl Birleştirecez

arkadasım ellerine sağlık ama eğitim vdeolarını acamadım nero yazmıyo yardımcı olursan sevinirim

arkadasım emeğine sağlık eğitim cdlerini indirdim ama nero yazmıyo acamıyorum yardımcı olursan sevinirim

arkadasım ellerine sağlık ama eğitim vdeolarını acamadım nero yazmıyo yardımcı olursan sevinirim

arkadasım emeğine sağlık eğitim cdlerini indirdim ama nero yazmıyo acamıyorum yardımcı olursan sevinirim

arkadaşlar bende indirdim hatta 2 defa ama ne rar dosyası var nede uydulama dosyası. partlardamı bir sorun var yoksa benmi beceremedim bilmiyorum. toplam dosya boyutu 3-5 mb :eek:

arkadaşlar bende indirdim hatta 2 defa ama ne rar dosyası var nede uydulama dosyası. partlardamı bir sorun var yoksa benmi beceremedim bilmiyorum. toplam dosya boyutu 3-5 mb :eek:

eline saglık kardes ..

eğitim cd lerini filefactory vermen mumkun muu???

Arkadaşım Bu Eğitim Cdlerini Hangi Program Ile Açacaz Bi Bilgi Versene Linkler ..........nrg.001 Bunu Destekleyen Hangi Program Bunları Nasıl Birleştirecez

***************************************************************************************
Eğitim CD'lerini HJSplit programı ile birleştirip Nero ile yazacaksınız arkadaşlar...

***************************************************************************************

Arkadaşım kusura bakma eğitim CD^'lerini FileFactory atamam çünkü Harddiskim bozuldu şu anda bendede yok Eğitim Cdleri

****************************************************************************************

Kalın Sağlıcakla....

dusssss arkadaşım yaptığın paylaşımla ne kadar övünsen azdır.
ayrıca eğitim cd leride çok yararlı.

solidcam eğitim cd sinide indirdim ama malesef solidcam programının full sürümü
olmadığından kullanamıyorum.

şayet solidcam programınıda full olarak verebilirsaen çok makbule geçer
başka forumlarda verilenleri bir türlü çalıştıramadım yada full değiller
şimdiden teşekkürler ve başarılar..

eline salık çok güzel çalışma. uzun zamandır arıyodum. eline salık :)

harika program da işte kullanmak önemli

çözemediğiniz bişii olursa yardım edebilirim autocad,solid,adeko,2020v14 gibi programları pro kullanabiliyorum ama iş içinse yardım ederim öğrenmek istiyosanız eğitim cd leri yardımcı olsun

mrblar kullanmak için indiriyom inşallah çalışır.emeğin için tşkler kolay değil tabi sunmak.
ama o kadar indirdikten sonra çalışmazsada kötü.eğer elinizde catia, autocad, mastercam, surfcam le ilgili program varsa vede döküman varsa ilk downlandcınız ben olurum.
şimdiden tşklerr

calısıyor merak etme.arkadasın verdigi cracki yap oluyor.hiç olmadı link verdim ordan ındır crack i olur bıter...

Geri