SolidWorks 2008 [İleri düzey Katı Modelleme]

s.a arkadaşım çok teşekkür ederim.
arkadaşım ben bu solid cam eğitimi indirdim ama açılmadı hata verdi crc hatası çıktı.hepsini indirdim
eğer ilgilenirsen sevinirim şimiden tekraar teşküürler.

SP3'ün içindeki cosmos dan bahsediyorsun konuyu takip ettiğime göre cosmos dahil edilmemiş sanırım sadece solidworks var ben bakmadım yanlışım varsa düzelt

SP3 içindeki "COSMOS M" den bahsediyorum... Sp3 içindeki diğer bütün yamaları sorunsuz kurup crack ettim. Sadece "COSMOS M" klasörü kaldı. Kuruyorum fakat crack işlemini yapamıyorum...

Torrent ile indririp bitiren arkadaşlar , seed olarak kalsalar çok ii olurr..Duss seed için teşvik etsen biraz inmio , rapid de yok:S
dusss eline sağlııkk

Arkadaşlar soldiworks 2006 yı vistada çalıştıramadım. yardımcı olunursa sevinirim.

vista ultimate x64 bitte kullanabilmek için sp3.1 gerekiyomuş elinizde sp3.1 linki varmı?

Sp3 yaptım crack kurdum her crack yolunu denedim , açılışta dediğiniz gibi reg kodu istemiyor şöyle bir hata veriyor:
"A problem was encountered accessing the proper security device. The device may be missing or have invalid information. The application will be terminated immediately."
yanda da kırmızıyla:
"SolidWorks software licensed for use only inside country (or EU) where purchased."
yazıyor.
Yardım edebilecek var mı?
işletim sistemim Vista home premium 32 bit

bölge ve dil ayarlarından her şeyi ingilizce(ABD) yaptım sorun geçti....Şimdi Solidworks 2008 vista home premium da sorunsuz çalışıyor...

kuramıyorum

Arkadasım elıne saglık SW 2008 sp3 u ındırdım..lakın swwdata dosyası exe ,setup dosyasını goremıyorum ıso dosyasını deamon tools ıle actım lakın kuru bulamıyorum yardımcı olurmusun

Merhaba Solidworks kullanıcıları!!!!! Daha önce elimde olduğunu söylediğim ancak kendim indirip denemediğim için linklerini siteye koymadığım SW 2008 full linklerini ekliyorum. Linkleri vermeden önce önemli bazı açıklamaları yapmak isterim. Eğer okursanız sorunlarınız en aza inecektir. LÜTFEN Okuyunuz.
1- Linkleri az önce kontrol ettim. Kesinlikle çalışıyor. Program 32 Bit lik versiyondur.
2- Linkler indirilip tarafımdan denemiştir. Kurulumla ilgili herhangi bir problem yok.
3- 5 adet link herbiri 1Gb tan toplam 5.44GB ediyor.
4- İndirdiğiniz linkleri rar dan çıkardığınızda ISO uzantılı bir dosya göreceksiniz. Bu dosyayı isterseniz NERO ile direkt olarak çift katman bir DVD ye yazdırabilirsiniz. İsterseniz Winrar ile dosyaları bir klasöre çıkarabilir, bu dosyayı DVD ye yazdırabilir yada direkt olarak hard diskten programı kurabilirsiniz. Yada sanal hardisk oluşturma programı kurarak ISO uzantılı dosyanın içeriğine ulaşabilirsiniz.
5- Program FULL. Yani içerisinde COSMOS mevcut. Eğer COSMOS ta lisans problemi çıkartırsa cosmos klasörünün içerisindeki lisans dosyasından manuel olarak lisans kurulumu yapabilirsiniz.
6- Programı indirdiğimiz site -sanıyorum- dowload programlarıyla indirmeye izin vermiyor. (En azından biz IDMAN ile denedik olmadı.Diğer programlar için birşey söyleyemem.) Buna dikkat edin sonra da linkler inmiyor diye feryat etmeyin.
7- Görüldüğü üzere dosya boyutu çok büyük. Bu nedenle sınırsız interneti olan ve de sabırlı kişilerin indirmesini acizane olarak tavsiye ederim. Ben sınırsız interneti olan bir arkadaşıma indirttim. Linklerden bir tanesinin 800Mb nı bir tanesinin de 500 Mb nı indirmişken bağlantı koptu. Bu nedenle de bu linkleri yeniden indirmek zorunda kaldık. Bu nedenle sabır ve sağlam bir bağlantıya ihtiyacınız var.
8-Linkler yabancı bir siteden ALINTIDIR. Bundan dolayı ve ayrıca da dosya boyutunun çok büyük olması nedeniyle linkleri yenileme ihtimalim yok. Lütfen bu konuda herhangi bir istekte bulunmayın. Linkler iptal olur mu bilmem ama bir an önce indirmeye bakın. Ayrıca linkler silinir yada iptal olursa linkleri siteden kaldıracağım.
9- Kurulumu otomatik yapabilirsiniz. Bunun için Solidworks. v2008.x86.Retail-Magnitude klasörünün içerisinde m-sw2008 / Setup / i386 / msetup.exe komutunu çalıştırın. Açılan pencereye tamam deyin. Karşınıza master setup penceresi gelecek buradan kurulumu yapabilirsiniz.
10- Manuel kurulum için ise Solidworks. v2008.x86.Retail-Magnitude / m-sw2008 / swwi / swsetup.exe yolunu izleyin.
11- Serial ve ilaçlamanın nasıl yapılacağı Magnitude klasöründe yazıyor. Text belgesine bakınız.
12- Düzgün bir yükleme için eski versiyonların kaldırılması gereklidir. Bilgilerinize.
13- Linkleri indirdiğimiz site genellikle 180 saniyeden geri sayıyor. Süre bitiminde dowload için hemen tıklamalısınız. Eğer beklerseniz download iptal edilip yeniden geri sayıyor.
Okuduğunuz için teşekkürler ve herkese başarılar.
İşte Linkler:
SW 2008 premium full

http://file2upload.net/download/24124/m-sw2008.iso.Retail.MAGNiTUDE.part1.rar.html
http://file2upload.net/download/24143/m-sw2008.iso.Retail.MAGNiTUDE.part2.rar.html
http://file2upload.net/download/24164/m-sw2008.iso.Retail.MAGNiTUDE.part3.rar.html
http://file2upload.net/download/24315/m-sw2008.iso.Retail.MAGNiTUDE.part4.rar.html
http://file2upload.net/download/24374/m-sw2008.iso.Retail.MAGNiTUDE.part5.rar.html

Arkadaşım böyle bi yardımda bulunduğun için Allah senden razı olsun. Solidde tutturdukların Altın, Gümüş, Dolar, Euro, Frank ne istersen ondan olsun walla sınrısız internetim var ve bu programa çok ihtiyacım vardı. Ancak birşey soracam. en son eklenen yazıdaki sp leri indirip üzerine kurmaya gerek varmı? ve ayrıca splerin ne işe yaradığını pek bilmediğim için bu SP ler ne işe yarıo. yani extra özellik fln mı ? bu sorularımın cevaplarını bana mail olarak atabilirsende ayrıca teşekkür edecem. :) şimdiden teşekkürler... çok sağol. Emeğine Sağlık...:victory

Paylaşımın Için çok Saol Sende Bizim Fakültedensin Heralde K.ü T.ef Neyse Tşkler

dostum ne yaptın sen yaw,süperrrrrr

kardeş ben indir ama daa fotmatında geldi. valla 9 gün olduuu o kadar uğraş verdim bide kullanamzsam bida program falan indirmicem burdan yeni katılan bir üyüyim bana yardımcı olurmusunuz dvd ye nasıl yazdıracağım

Geri