selam dussssss baktım bir çok arkadaş yukleyememiş bende resimlerle oluşan ve bende bulunan crack dosyasını yukliyeyim dedim kusura bakmazsın inş.
EVET ARKADAŞLAR RESİMLERLE BAŞTAN SONA KURULUM :
http://rapidshare.com/files/84306804/solid_kurulum.rar.html
forumda yeniyim ve bu yüzden pm atamıyorum.
bende swsp0 var. sp 4 kurmak için komple s4 lü dvd mi gerekir?
yoksa windows da olduğu gibi üzerine sp kuruluyormu?
evet ise nereden bulurum sp 4 ü?
şimdiden teşekkürler
Öncelikle bu konu ve emekleriniz için çok teşekkür ederim...:clap
SolidWorks'ü full kurdum ama tek bir sorum olacak. Kurulumda crack'ini yapamadığım bir tek COSMOSM (Cosmos Application) var. Bu ne işe yarar ve Service Pack 3 içindeki bu ek programı nasıl crack'liyip full yapabilirim ??? :help
SP3'ün içindeki COSMOSM'in crack'inin nasıl yapılacağını kimse söylemeyecek mi ?
Öncelikle çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim. Bu 39 part olan rapid linkleri sanırım SP0. Bu 25 partlık olan SP3 upgrade mi oluyor? Direk onu indirebilir miyim? Yoksa önce 39 partlık olanı yükleyip sonra diğerini yüklemem mi gerekiyor? Kota problemimden dolayı soruyorum.
SP3'ün içindeki COSMOSM'in crack'inin nasıl yapılacağını kimse söylemeyecek mi ???
peki.. teşekkür ederim tekrar..
SP0'ı indirdim. Kurarken son aşamada aşağıda yazdığım hata mesajını verdi. Office Premium seçeneğini seçmiştim. Acaba bundan ötürü mü böyle bir hata mesajı verdi? Bildiğim kadarıyla benim vista 32 bit ama bilemedim neden böyle bir hata verdiğini. Yardımcı olabilir misiniz?
Error 1721. There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor. Action: userpref_registration, location: C:\Windows\...\userpref.reg"