SolidWorks 2008 [İleri düzey Katı Modelleme]

solidcam için torrent linki varmı acaba
sunum için teşekkürler

Öncelikle bu konu ve emekleriniz için çok teşekkür ederim...:clap

SolidWorks'ü full kurdum ama tek bir sorum olacak. Kurulumda crack'ini yapamadığım bir tek COSMOSM (Cosmos Application) var. Bu ne işe yarar ve Service Pack 3 içindeki bu ek programı nasıl crack'liyip full yapabilirim ??? :help

çok sağlam paylaşım eline sağlıq dai

forumda yeniyim ve bu yüzden pm atamıyorum.
bende swsp0 var. sp 4 kurmak için komple s4 lü dvd mi gerekir?
yoksa windows da olduğu gibi üzerine sp kuruluyormu?
evet ise nereden bulurum sp 4 ü?

şimdiden teşekkürler

forumda yeniyim ve bu yüzden pm atamıyorum.
bende swsp0 var. sp 4 kurmak için komple s4 lü dvd mi gerekir?
yoksa windows da olduğu gibi üzerine sp kuruluyormu?
evet ise nereden bulurum sp 4 ü?

şimdiden teşekkürler

********************************************************************************************************

İlk başta aynı dediğin gibi üstüne kuruyorsun. Windows işletim sistemi gibi. SP4 ben daha eklemedim. Fakat SP3 linkleri mevcut. Var olan SP0 üstüne Sp3 kurabilirsin.

Kolay gelsin;

Öncelikle bu konu ve emekleriniz için çok teşekkür ederim...:clap

SolidWorks'ü full kurdum ama tek bir sorum olacak. Kurulumda crack'ini yapamadığım bir tek COSMOSM (Cosmos Application) var. Bu ne işe yarar ve Service Pack 3 içindeki bu ek programı nasıl crack'liyip full yapabilirim ??? :help

SP3'ün içindeki COSMOSM'in crack'inin nasıl yapılacağını kimse söylemeyecek mi ?

hocam ellerine sağlık.
benim laptop un ekran kartı ati radeon 1350 128 mb paylaşımsız 1gb a kadar da paylaşımlı
ayrıca 3gb da ram var solid yada catia yüklemeyi düşünüyorum laptopa ama ekran kartı gördüğün gibi çok iyi deil. acaba çok kasar mı bilgisayarı. rahat kullanamicaksam hiç yüklemeye de gerek yok :S

dussssss kardeşim öncelikle çok teşekkür ederim proğram için.emeğine sağlık.solidworks' ü kurdum ve şu an çalışıyorum.ilk sayfada yayınlanan solidcam 'i de indirdim bunun kurulumu,crack' i hakkında bilgi verirsen sevinirim.

arkadaslar bende solid2008 sp0 var
bana solid sp3 yada 4 ün linkini verebilirmisiniz.
program kırrık o yüzden offical site dan indiremiyorum

s.a kardeş ben bu solid cam eğitimi 2 - 3 defa indirdim ama bi türlü açılmıyor .(hepsi aynı klasör içinde)
1,2,3'ü 97.280 kb 4. üncü rar 82.344 kb acaba neden açılmıyor. tanınamayan arşiv sonu diyor.
yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.allah razı olsun

Öncelikle çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim. Bu 39 part olan rapid linkleri sanırım SP0. Bu 25 partlık olan SP3 upgrade mi oluyor? Direk onu indirebilir miyim? Yoksa önce 39 partlık olanı yükleyip sonra diğerini yüklemem mi gerekiyor? Kota problemimden dolayı soruyorum.

Öncelikle çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim. Bu 39 part olan rapid linkleri sanırım SP0. Bu 25 partlık olan SP3 upgrade mi oluyor? Direk onu indirebilir miyim? Yoksa önce 39 partlık olanı yükleyip sonra diğerini yüklemem mi gerekiyor? Kota problemimden dolayı soruyorum.

****************************************************************************************************

Eğer SP3 kullanmak istiyorsan ikisinide indirmen gereklidir.

peki.. teşekkür ederim tekrar..

SP0'ı indirdim. Kurarken son aşamada aşağıda yazdığım hata mesajını verdi. Office Premium seçeneğini seçmiştim. Acaba bundan ötürü mü böyle bir hata mesajı verdi? Bildiğim kadarıyla benim vista 32 bit ama bilemedim neden böyle bir hata verdiğini. Yardımcı olabilir misiniz?

Error 1721. There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor. Action: userpref_registration, location: C:\Windows\...\userpref.reg"

SP3'ün içindeki cosmos dan bahsediyorsun konuyu takip ettiğime göre cosmos dahil edilmemiş sanırım sadece solidworks var ben bakmadım yanlışım varsa düzelt

peki.. teşekkür ederim tekrar..

SP0'ı indirdim. Kurarken son aşamada aşağıda yazdığım hata mesajını verdi. Office Premium seçeneğini seçmiştim. Acaba bundan ötürü mü böyle bir hata mesajı verdi? Bildiğim kadarıyla benim vista 32 bit ama bilemedim neden böyle bir hata verdiğini. Yardımcı olabilir misiniz?

Error 1721. There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor. Action: userpref_registration, location: C:\Windows\...\userpref.reg"

Arkadaşlar yardım edebilecek birisi yok mu bir çok kez denedim, sadece solidworks kurmayı da denedim bir türlü kuramıyorum??

Geri