SolidWorks 2008 [İleri düzey Katı Modelleme]

Özcani!!! Sen neyi indirdin? Önce onu yaz ki ona göre yardımcı olalım. Malum bir sürü link var. Eğer benimkileri diyorsan 4. madde de gayet güzel açıkladığımı sanıyorum. Yazılanları bir daha gözden geçir. Ve yeniden dene.

mrb Çoktandır aranızdayım yanlız ilk defa yazıyorum solıd konu olunca .
bendenız ugx kullanıyorum mumkunse ugx 5 dıcektım ama ..

kardeş Solid 2008 programını indirdim veUTORRENT programı ile 9 günde anca indirebildiç şimdide önüme 2 adet dosya geldi DAA ve SFV uzantılı başka bir DVD cdsi olarakta kaydemiyorum
ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz

güzel paylasşım arkadaşım. bana camworks2008 eğitim videoları ve notları lazım bildiğiniz bir adres varmı?

ne biçim bir iştir nlamadım benim internetim sınırlı bide 9 günde indirdimm 3,5 gb ama bir faydasını görmedim ne yapmam lazım bana yardımcı olabilirmisiniz solid works 2008 indirdim

kardeş kusura bakma benim hatammmış çözdüm artık sorunsuz çalıştırıyorum. Herkeze öneririmmmmm SAygılaırmlA

sp3 rapid linkleri indirdim nasıl yükleneceğini bilen armı acaba?

ben vistada kullanıyorum sorun yok,ayrıca arayüz gerçekten harika.....

arkadaşlar bana cosmosworks 2007 full sürümü lazım elinde olan varsa yükleyebillirmi veya indirebilecegim bir link verebilirmisiniz teşekkür ederim...

ACİL!!! yardım ederseniz sevinirim.Lütfen bakın

iki seneden beri solidworks 2008 SP0.0 versiyonunu siteden indirip kullanmaya başladım.Normal cracklama işlemini yaptım ve bu zamana kadar sorunsuz kullandım.Fakat bir hafta önce programı açtığımda sadece açılış resmini gördükten sora program açılmıyor ve hiç bir uyarı vermiyor.Tekrar programı kaldırığ kurdum fakat nafileeeeeeee.
forumda SOLİDWORKS 2008 SP2 ve 3 den bahsediliyor bunlar nedir acaba???benim işletim sistemim XP servis pack2 kullanıyorum.Solidworks 2008 SP0.0-2.1 pm diye bir dosya indirdim bunu nasıl kurabilirim.Kurursam problem ortadan kalkarmı ne yapmam gerekli.Bana yardım ederseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

süpersin . ilaç gibi geldi . ama sp3 deki cosmoslar vs yükleyemedim bir türlü

selam arkadaslar google da biraz arastirdim Solidworks 2008 SP3.1 ve SP4 cikmis ve hatta Solidworks BETA 2009 da bitmis
google SW 2008 SP4 linkleri aradim ama maalesef bulamadim burada bulacagima inaniyorum simdiden tesekkürler

teşekkürler emeğine sağlıkk sen başkasın yaaa kim ne derse desin

Teşekkür...

teşekkürler emeğine sağlıkk sen başkasın yaaa kim ne derse desin

*****************************************************************************************************

Hepiniz sağolasınız. Herkesi ayrı ayrı teşekkür edemedik, malüm biraz fazla yoğunluk olmuş.
Açıkcası beni sevindirdi. İnşallah herkes güzel çalışmalar yapıyordur. Herkese SolidWorks hayatında ve çalışmalarında, başarılar diliyorum.

Sağlıcakla kalın arkadaşlar;

SolidWorks Eğitim (Türkçe) içeriğinde neler var kardeş... benimki kotalıda
eline sağlık süper paylaşım olmuş...

SolidWorks Eğitim (Türkçe) içeriğinde neler var kardeş... benimki kotalıda
eline sağlık süper paylaşım olmuş...

************************************************************************************************************

SolidWorks öğrenmek yada öğrendiklerini daha geliştirmek istiyorsan bence o seti kaçırmamalısın. En baştan sona kadar detaylı şekilde anlatım. Sağlıcakla kal;

gerçekten büyük zahmet vermişsin ve teşkkür mesajları ile de birazcıkta olsun tebessüm etmişsin bir teşekkür de bende olsun bir tane daha ve.....................

çok çok teşekkürler. özellikle egitim cdleri harika ve kaçmaz

çok teşekkürler eğitim notları bayagı yararlı oldu

çok teşekkürler eğitim notları bayagı yararlı oldu

*******************************************************************************************************

Rica ederim arkadaşım faydalı olabildikse ne mutlu bize. Eğitimde önemli olan tek şey bilgidir. Ve bu bilgiler paylaşıldıkça değer kazanır. O yüzden bende sadece bu güzel eğitim bilgilerini kendime saklayarak değil siz değerli arkadaşlarımla paylaşmaktan büyük haz duyuyorum. Biliyorumki bu programdan ekmek yiyenlerin olduğunu. Hatta hiç unutmam 2008 yayınlayalı bir kaç hafta olmuştu. Bir özel mesaj gelmişti. Bu programdan ekmek yediğini belirten daha denizlilerden bir arkadaş. Açıkcası programı CD şeklinde ona yollamam için yalvarmıştı desem az olmaz. Bende Double DCD 6,25 GB lık olan Premium halini göndermiştim. Bunları anlatıyorumki paylaşımın değerini ne ölçüde olduğunu anlayabilesiniz diye. Gerçi anladığınızda hiç şüphem yok ama yinede bilmenizi isterim.

Kalın sağlıcakla;

Geri