SolidWorks 2008 [İleri düzey Katı Modelleme]

merhaba gercekten cok tesekkurler sirketteki pc yi hic kapamadan 3 gunde indirdim torrent ile ama crack isini anlayamadim lutfen crack islemini daha detayli anlatabilirmisiniz simdiden cok tesekkurler

S.a Kardeş Ellerine Sağlık Allah Senden Razı Olsun

Kardeş Bide Bu Solidcamı Nerden Nasıl Bulabiliriz

S.a Kardeş Ellerine Sağlık Allah Senden Razı Olsun

Kardeş Bide Bu Solidcamı Nerden Nasıl Bulabiliriz

********************************************************************************************************

İsteğinin doğrultusunda SolidCAM Programının Full ve Crackli sürümünü ilk sayfaya koymuş bulunmaktayım.

Kal sağlıcakla;

öncelikle çok teşekür ederim
service pack 3 dosyasınıda vermişiniz ben baska bir siteden service pack 0 olanını indirdim acaba bunu sonradan yükleyebilirmiyiz yoksa cddeki dosyalar ile değiştim zaman direk olarak service pack 3 olarak yükleyebilirmiyim

cevabınız içi simdiden teşekkür ederim

solid 2007 eğitim cd leri linki silinmiş yenisini yükleyebilecek olan varmı

öncelikle çok teşekür ederim
service pack 3 dosyasınıda vermişiniz ben baska bir siteden service pack 0 olanını indirdim acaba bunu sonradan yükleyebilirmiyiz yoksa cddeki dosyalar ile değiştim zaman direk olarak service pack 3 olarak yükleyebilirmiyim

cevabınız içi simdiden teşekkür ederim

eğitim cdleri bozuk tenileyebilecek olan varmı yardım [email protected]

yardım,,,,,,,,,,,,

solid 2007 eğitim cd leri linki silinmiş yenisini yükleyebilecek olan varmı

****************************************************************************************************

Arkadaşım Service Pack 3 üstüne yükleyebilirsin. Hiç bir sorun teşkil etmez.

****************************************************************************************************

Eğitim CD'lerinin linklerinde hiç bir sorun yok. İndirdikten sonrada gayet çalışır vaziyetteler.

Kalın sağlıcakla;

solidcam linkleri rapidde görülmüyor yenileyebilirsen sevinirim teşekkürler bu arada paylaşımlar için

solidcam linkleri rapidde görülmüyor yenileyebilirsen sevinirim teşekkürler bu arada paylaşımlar için

*******************************************************************************************************

SolidCam linklerinde hiçbir sorun bulunmamaktadır. İlk sayfadaki linklerden bahsediyorsanız.

*******************************************************************************************************

Arkadaşım senin bahsetmiş olduğun linkler bayağı bir eskide kaldı. İlk sayfadaki eğitim CD'lerinden yararlanabilirsin. Diğer bahsettiğin sayfadali linkler ile ilgili bişey yapamayacağım.

Kalın sağlıcakla...

Solidworks 2008'i Vista Home Premium x64 sisteme kuramıyorum. Desteklemediğini söylüyor. Solidworks'un sitesinden baktığımda SP3'ü kurmam gerekiyormuş programı çalıştırabilmek için. Fakat SP0 olarak kurabilsem SP3'e upgrade yapıcam.

Yardımcı olabilecek var mı acaba?

Teşekkürler.

Solidworks'ün SP3.1 pack inin de linkleri varsa koyabilir misin? Vistax64 sistemler için o gerekiyormuş sanırım. Kuramıyorum malesef.

Teşekkürler

abi Çok saolun bu programı koyduğunuz için ama crack i yapamadım çizmler birikti Deliricem bi zahmet kara cahile anlatıyomuş gibi anlatsanız şı crack işlemini:DDD
şimdiden çok teşekkürler

abi Çok saolun bu programı koyduğunuz için ama crack i yapamadım çizmler birikti Deliricem bi zahmet kara cahile anlatıyomuş gibi anlatsanız şı crack işlemini:DDD
şimdiden çok teşekkürler

:D

son adımıda sen yaparsın

resimleri bir görebilsem neler yapıcamda göremiyomki :DDD

dediğim gibi ben bir eşşeğim :dDd resimlere tıklamadan yazmışım öyle saf gibi ama 3üncü resimde de 2.resim gözüküyor şimdi ben solidi yükledim çalıştır regeditten sildim Ok oda tamam sonra verdiğini crack te ne yapıcam orda put bilmemne bişeyler yazıyor anlayamıyorum okonuyu aydınlatırsanız Kola ve baklavalar benden :DD

Solidworks 2008'i Vista Home Premium x64 sisteme kuramıyorum. Desteklemediğini söylüyor. Solidworks'un sitesinden baktığımda SP3'ü kurmam gerekiyormuş programı çalıştırabilmek için. Fakat SP0 olarak kurabilsem SP3'e upgrade yapıcam.

Yardımcı olabilecek var mı acaba?

Teşekkürler.

bende sp3 war eklerim arkadaşım ok

Kardeşim eline sağlık dosyayı torrent den indirdim. Crack işlemini yapamadım yardımcı olursan çok sevinirim.

Anlattığın yolu izledim. İki crack dosyasını da indirdim. .dll dosyasını ve .lic dosyasını yazan dizinlere kopyaladım. İlk başta girdiğim seri numarasını regeditten sildim ama patch in ne olduğunu anlamadım ve bana resimde gozuken kodları sormadı.

Solidi açtığımda şu uyarıyı alıyorum : A problem was encountered accessing the proper security device. The device may be missing or have invalid information. The application will be terminated immediately.

Geri