SolidWorks 2008 [İleri düzey Katı Modelleme]

Kardeş, önceden solidworks 2008'in 30 günlük deneme sürümünü yüklemiştim. Süresi doldu. Activation problemini kaldırmak için senin verdiğin yolu takip ettim ama olmuyor. (red kod yerine "hatalı serial numarası 29" gibi bi ibare çıkıyor ve kapanıyor) Verdiğin linklerden tekrar indirmem mi gerekir ?
Teşekkürler..

Kardeş, önceden solidworks 2008'in 30 günlük deneme sürümünü yüklemiştim. Süresi doldu. Activation problemini kaldırmak için senin verdiğin yolu takip ettim ama olmuyor. (red kod yerine "hatalı serial numarası 29" gibi bi ibare çıkıyor ve kapanıyor) Verdiğin linklerden tekrar indirmem mi gerekir ?
Teşekkürler..

**********************************************************************************************************

Arkadaşım ilk önce Programı kaldırman gerekecek. Tam anlamıyla kaldırdıktan sonra Restart yap bilgisayarına daha sonra tekrar kur.Ondan sonra verilen adımları takip et ve büyük bir ihtimalle ile bir daha hiçbnirzaman 30 günlük deneme süresini sormayacaktır.

Kal Sağlıcakla;

Sorun çözüldü kardeşim. İlgilendiğin için teşekkürler .
Ayrıca, paylaşımın tanımı budur bence.

Kardesim öncelikle emeine cok tesekkurler! Ben bunun torrent dosyasını yukledım biraz balantı yavas olsada3 gunde pc yi hiç kapatmadan yukledım! DAA uzantılı poweriso kurdum fakat nerden nasıl yapıcam hiç bilmiyorum bana bir yardımcı olurmusun kardes cok lazım mumkunse msn verırmısın yada ekle benmkini [email protected] şimdiden teskkrler : )

kardesim birde bu programı kurabılmek ıcın dvd ye mi yazdırmak gerekıyo sunu detaylı anlatırmısın poweriso ile nasıl kuruluyor PLS:?

ya bu carck yukluyom reg kod oluyo hersey res atıyom pc acılınca kendı kendıne res atıyor sureklı güvenli moddan sistem geri yüklemeden eskiye alıyorum bilmeyenler için büyük sorun yaratır bu ! crack yukledıkten sonra reg i girince res atınca acılmıyo pc hep kendı kendıne res atıyor bı cozumu varsa bana da soylermisin ?? Birde Edrawing cosmosworks photoworks onları nasıl yuklıcez edrawing içinde licence istiyor :S:S

Kardsm tekeskr program için tek soru sorcam bunun eklentileri nasıl kuruyoz kullanamıyorum cosmos works edrawing photoworks vb... lutfen bu konuda yardımcı olurmusun [email protected]

Kardsm tekeskr program için tek soru sorcam bunun eklentileri nasıl kuruyoz kullanamıyorum cosmos works edrawing photoworks vb... lutfen bu konuda yardımcı olurmusun [email protected]

Arkadaşım COSMOS verdiğim sürümde içermiyor üzgünüm sadece SolidWorks Var. Cosmosun içerdiği paket SolidWorks Premium yaklaşık 5,54 GB yayınlamak kolay değil haliyle ama düşünüyorum yayınlamayı.

Kal Sağlıcakla;

Arkadaşım COSMOS verdiğim sürümde içermiyor üzgünüm sadece SolidWorks Var. Cosmosun içerdiği paket SolidWorks Premium yaklaşık 5,54 GB yayınlamak kolay değil haliyle ama düşünüyorum yayınlamayı.

Kal Sağlıcakla;

tamam kardesim yanlız o eğitim videolarında CNC videoları ölmüş linkler

rapid olarak yüklesen iyi olurdau aslında benim rapidden üyelik var simdi en cok kullanılan rapid diye almıstım en azından o hakkımızıda kullanmamız için yükleye bilirmisin cünkü tuornet den ben ne kadar ugraastıysam indiremedim cevap bekliyorum iyi calısmalar

arkadaşlar bende net.frame work2.0 yuklu bunu kabul etmiyo sanırım yada ben bi yerde hata yapıyorum yuklerken ilk sayfa geliyotr sağ ustten new e bastığımda hata veriyonlamadım.
bir sorum daha olacak cosmoswork solid2008 de standartmı yoksa sonradan onudamı indiricez.
çok oldu ama microsoft sitesinden MSXML2 indiricem tam linkini verelirimisiniz.
çok teşekkürler paylaşımınız harika

dusss eline koluna sağlık emeğin çok büyük allah razı olsun yalnız bişey soracam bi indirirken pc hep açıkmı kalması gerekiyo yoksa kapatıp acınca kaldığı yerden devam ediyor mu tekrar saol hayırlı akşamlar.

dusss eline koluna sağlık emeğin çok büyük allah razı olsun yalnız bişey soracam bi indirirken pc hep açıkmı kalması gerekiyo yoksa kapatıp acınca kaldığı yerden devam ediyor mu tekrar saol hayırlı akşamlar.

****************************************************************************************************

Evet arkadaşım pcnin açık kalması gerekiyor fakat uyku moduna alıpta indirmeye devam ediyor yanlış bilmiyorsam.

Kal sağlıcakla;

slm ya ben bunarı ındırdım ama nasıl acılacagını basaramadım yardımcı olabırmısınız e posta [email protected] mesaj atarsanız cok sevınırım

duuss .... ben bunların bır tanesını ındırde nasıl acabılecegım ozel mesaj atabılırmısınız ben burada yenı yım de cok lasım solıd cdlerı bana makıne muh...

bıttı de hanıgı programla actın onu ya bana ozel mesaj atarmısın ya da [email protected] q rıca etsem gonderırmısın ben bs player ıle acmaya calıstım calısıyor ama ses ve goruntu yok:S

eğitim leri indirdim cd1'i partları bozuk dio deamon tools ile denedim poweriso ile denedim poweriso içindeki dosyaları görüyo fakat çıkartamıyo hata veriyo . uzantılarını değiştirdim nrg.001 sonundaki numaraları sildim başta söliyim. bi yardımcı oluversen . sağolasın teşekkürler çok güzel yararlı bi paylaşım. Allah razı olsun

slm ya ben bunarı ındırdım ama nasıl acılacagını basaramadım yardımcı olabırmısınız e posta [email protected] mesaj atarsanız cok sevınırım

duuss .... ben bunların bır tanesını ındırde nasıl acabılecegım ozel mesaj atabılırmısınız ben burada yenı yım de cok lasım solıd cdlerı bana makıne muh...

bıttı de hanıgı programla actın onu ya bana ozel mesaj atarmısın ya da [email protected] q rıca etsem gonderırmısın ben bs player ıle acmaya calıstım calısıyor ama ses ve goruntu yok:S

arkadasim verdigin videolarla buradaki aynimi acaba
senin vermis oldugunu indirdim 3 cd olanini
fakat ornegin CD-1 de diger konular bölümü disinda video yok

ayrica bu senin eklemis oldugun videodaki SLDPRT Dosyasi yazan dosyalari nasil aciyoruz veya aciliyormu

http://www.muhendisim.net/index.php?option=com_docman&task=cat_view&Itemid=&gid=41

http://www.muhendisim.net/index.php...iew&gid=561&tmpl=component&format=raw&Itemid=

eğitim leri indirdim cd1'i partları bozuk dio deamon tools ile denedim poweriso ile denedim poweriso içindeki dosyaları görüyo fakat çıkartamıyo hata veriyo . uzantılarını değiştirdim nrg.001 sonundaki numaraları sildim başta söliyim. bi yardımcı oluversen . sağolasın teşekkürler çok güzel yararlı bi paylaşım. Allah razı olsun

********************************************************************************************************

Arkadaşım eğitim CD'lerini HJSplit ile ayırıldığı için sisteminizde büyük bir olasılıkla Birlikte aç konumunda gösterilir. Bunun için iki yöntem var ya HJSplit programı ile birleştireceksiniz yada dosyanın adının sonuna .rar yazacaksınız. Tabiki 001nrg yi kaldırmanız gerekeçek. Sonra dosya rar formatına geçtiktem sonra 1-2-3 diye sonlarına rakamlar koayacaksınız. Ve normal RAR 'dan çıkarır gibi dışarı çıkarıcaksınız. Sonrada çıkarılan kalıp dosyasını Nero ile yazacaksınız. Yada hi. sonuna.rar koymayın birlikte aç detip Winrar gösterin ve öyle açın. O zamanda sorun hallolacaktır.

********************************************************************************************************
Benim verdiğim videolar senin linklerideki videolar ile uyuşmamaktadır arkadaşım.
Dosyaların nasıl açılacağını ve nasıl birleştireceğini ilk mesajda ayrıntılı olarak anlattım.

Dosyaların nasıl açılacağını ve nasıl birleştireceğini ilk mesajda ayrıntılı olarak anlattım.

Kalın sağlıcakla....

Geri