zerkli
New member
- Reaction score
- 0
Eline sağlık kardeşim
Şu aralar cümle kurmayı öğrenen ortaya ben demokratım herşeyden anlarım edalarında dolaşıyor .Adamlar cümlenin ucundan sonundan tutup yapıştırıveriyorlar.Bak böyle morartırlar adamı AntiRTE arkadaşım.
Sana ağzının payını iyi verdiler öbür başlıkta kuyruk acın kalmış ama geçer bişey olmaz .
Alevilik konusunda senin gibi kitaplar dolusu bilgiler biliyorum ama uygulamayla alakası kel alaka ..Aklıma yasadışı örgütlerin insancıl sloganları gibi geliyor bu kitaplardaki enstanteneler.PKK kamplarında vatanımız için savaşıyoruz diye kendi iç tüzüklerini oluşturan bi örgütle Cem evinde ibadet yapılır bizde sünniler gibi namaz kılarız oruç tutarız demenin hiçbir farkı yok benm gözümde..
Ayrıca senin dediğin aleviler başka benm dediklerim başka .Gerçi sende benim dediklerimi biliyorsun ancak olayı ve o cemaati meşru göstermeye çalışıyosun..Hiç gerek yok boşuna uğraşmışın Seyyid torunu olmakla müslümanlık yayılmaz gelişmez bunu bilmicek kadar bilgisiz olmamalısın.
Gerçi siz bu kan çekme işini türklüğe vurursunuz gene ama olsun bigün o türklük diye arkasına saklanıp durduğunuz kafatasçı zihniyette paramparça olucak dımdızlak kalıcaksınız..
Alevilik bu kadar basittir anlıcanız..Ülkeyi birbirine karıştırmak için emperyalistlerin zamanında aczimendi diye kurulan tarikatlardan farkı yoktur.Bak sende benden ağzının payını güzelce al bidaha da ortaya atlayarak lüzumsuzluk yapma.
işte linkler
ama sadece silmekle yetinecekseniz bırakın kalsın