Forum moderatörleri sizlersiniz, tabiiki sizin belirttiğiniz kurallar çerçevesinde forum işleyecektir. Ancak başkasına kısaltmayla da olsa küfürlü hitaplarda bulunan kişilere edepszi diyerek şikayette bulunmak da ne mahsur olduğunu açıklar mısınız? Küfürlü hitapda bulunanı banlamayıp sadece mesajını edit etmek sizce mantıklı mı? Bir şey daha soracam yine aynı kişinin yaptığını bile bile kendisinden "edepsiz" diye bahsedilmesinden rahatsız olup, bu konuda forum kurallarının değiştirilmesine yol açacak bir talepde bulunup bu talebin sizler tarafında uygun bulunması ne derece doğrudur. Böyle davranarak forumda küfürlü konuşanlara imtiyazlı davranmış olmuyormusunuz? Mesajını editleyeceğini bilseydiniz aynı şahısa bende kısaltmalı bir küfürle karşılık verirdim. (Nasıl olsa banlayacak haliniz yok ya, sadece editlerdiniz) şimdi eski bir üye olarak soruyorum size, kısaltmalı küfürle sahsıma hitapda bulunanlara ne yapmalıyım? Mesajını size iletip editlemenizi mi bekleyeyim? Forumun iç ahlakını bozan bu türlü durumlara taviz vermemenizi rica ediyorum. Bunu sizden forumdaki AKP' li, MHP' li, CHP' li ve tüm diğer siyasi parti yandaşı saygıdeğer arkadaşlar için istiyorum.
Saygılarımla...