Sevgili GünLük =)

Günlük; senin de tahmin ettiğin gibi acayip mutluyum bugün. :) biraz sesim kısık, boğazım ağrıyo çok bağırdım maçta. ama değdi :)

sevgili günlük bu sana ya ilk yada ikinci yazışım bugün ilk defa kahve de sigara içirdim müşteri arttı ne olacak bu yasak offff ya

bide yassi kardeşimi merak ediyorum acaba bi sorun mu var iyi geceler günlük

sevgili günlük bugün ankaraya döndüm vizelerim güzel geçti uykum var ama yatmak istemiyorum :D

Bugün işyerinde Fenerli arkadaşların saldırısına uğrama ihtimalim var günlük. 1 saat boyunca online olmazsam Polise haber verin :)

sabah sabah çok sinirLendim
hastalıgım geçmedi ağzım burnum yara bere içinde offf offf birde bu yetmezmiş gibi ...!
Seni bulursam var ya..

Ben Mutlu olmaya çalıştıkça biyerden sanki düğmeye basıyolar, ağlayasım var Lan!

Günlük Ne olcak böle.
Aşk Yok
Para Yok
Kontür Yok
Sorun Yok :D

günlük neden güzel günlerim su gibi akıp geçerken zor durumda olduğum günlerin saniyesi bile 1 gün gibi geliyor...

Beşiktaşım çok güzel bi bayram hediyesi vermiş var mı benden mutlusu? :)

günlük malum bugun arefe ve işleri toparlayıp çıkıcam ..mutluyum , ve elimdeki değerlerin farkındayım.
sabah sabah sala verildi ölen biri var ,,canım sıkılsada en azından şu an sağlığım yerinde..
sevenlerim ve sevdiklerim var.hayat bahşedilmiş bir armağandır yüce yaratıcıdan..
daha ne olsun günlük....

pofffff ölümüne sevgilerin sonunda, ayrılıklarda ölüm olan, bir elvedanın iç burkan sızısı olup içe dolan, sönmüş bir aşkın mezarında filizlenip solan.. her veda bir merhaba değil miydi? o zaman niye acıya alışsın insan, neden.. acı da gerek sevgiyi hatırlamak için. ama mutlu ol demekle kolay mı bunce seneden sonra, uzun yıllar neye yarar elleri titrek, saçları ıslak salınırken nereye gittiği bilinmez yollarda. kolaysa sen mutlu ol, haydi iyi bak kendine. gözüm arkada kalmasın.

hello günlük

uzun zaman oldu
anlatacak cok sey var
ama yok kalsin, birgün uyanirim belki :vur

4 günlük bayram tatilinden sonra, çalışmak ne kötüymüş yaa. bi de işler birikmiş off off

Garip oldum günlük. :crying:

Ben de modaya uydum Domuz gribi oldum galiba. Ya da yok yaa domuz gribi değildir olsa olsa Kartal gribidir bu. Sabah öksürerek uyandım bi baktım canım annem baş ucumda elinde bi kavanoz bal duruyo. kaşıkla zorla yedirdi öksürüğünü alır diye. ben hazırlanırken bi de güzel kahvaltı hazırlamış sütlü, ballı... Ama halâ gribim ben. Burnumu siliyorum bi paket kağıt mendil bitti şimdiden :(

sevgili günlük, ben yeni geldim buraya, bundan sonra sık sık yazışırız:D

Bu sabah "onunla" uyandım günlük, nerden geldi ki rüyama sabah sabah? Zaten Rüyaydı rüya olarak da devam ediyo. Uyanıyorum ama...

sevgili günlük az önce uyandım gözlerim şiş şiş kahvaltı yapmadım henüz :)
ama çok acıktım
ßiliyormusun bugün çookkk ama çokkk özel bir :)
ßelkide hayatım değişir ne dersin...

Geri