Sevgili GünLük =)

sEwgiLi günlük..,,, bu gün hava 41 derece ve yağmurlu.. sıcaklığamı bakiim yağmuramı bakiim.. ne giyiniim bi türlü karr veremedm sana soram dedim ei etmişim dimi... :D

Sanırım artık az görüşeceğiz molalarda :)
hoşkal günlük seni seviyorum :p

Bugün sıkıntıyla karışık bi heyecan var içimde ama ben de anlayamadım. Bakalım gün bana bugün neler getirecek? Hep beraber göreceğiz günlük. Yazarım gün bitiminde yine sana

Gereksiz bi neşe var üzerimde ama bakalım Allahtan hayırlısı. Fırtına öncesi sessizlik mi?

Bugün bazı şeylerin boş olduğunu anladım günlük. hayattan öğreneceğim daha çok şeyim var.

günlük söyler misin bana bir öğrencinin hocasına kafa atması gibi bir durumun açıklaması olabilir mi . erkek ogrencilerin kendilerini kanıtlama cabası diyerek geçiştirme lütfen günlük.. bu cocuklar egitimden yararlanmak istemeyen okuldan uzaklaştırma alacak cocuklar.. peki bunlar gittiğinde üzülmeyecek miyiz günlük.. öte yandan meslektaşıma yapılan saygısızlığı da hazmedemiyorum. neden niçin ya..

hadi bunu geçiyorum peki elini delerek gülen surat cizip sonra da orayı yakan ve bundan haz duyan ogrencinin durumu ne olacak .. soyler misin günlük sence sorun nedir?

sigaralarını artık normal karşılayacak düzeye getirdiler bizi günlük bir öğretmenin çaresizliği değil de nedir bu ?

onlar bizim çocuklarımız bana karşı saygılı olmaları diğerlerine karşı saygısız davranışlarını kapatmıyor maalesef.. neden hepsi bir sınıfta toplanmış günlük.. neden heba oluyorlar ne yapılmalı .... Egitimde feda edilecek fert yok kendilerini feda etmemizi isteseler bile...

Bir çıkış Allah'ım..

sevgili günlük bugün benim kendime "sen kimsin" sorusunu 3. kez sordugum gün

Hi günlük :001_rolleyes:

Merak etmiyorum desem yalan olur birseyler söylemek istedim sonra vazgectim.

Günlük, Nazan Öncel' in şarkısını yazıcam bugün öyleyim :crying:

Çok direkten döndüm,
çok güldüm yalandan,
çok sensiz kaldım,
Hergün birdaha öldüm.

Lan günlük bugün bu coğrafyadan 214142354545 kez nefredişim oldu.

GÜnlükçüm, bugün kafam çok karışık, bi iş teklifi aldım şimdiki maaşımın iki katını teklif ettiler. ama burda da çok rahatım. ne yapayım bilmiyorum akşam görüşmeye gidicem. inşallah en hayırlısı olur benm için.

sevgili günlüüükk seni çok özledim ügü seni çok seviyorum :crying:

Bugün herkesin kolay kolay alamayacağı bi maaşı reddettim. yapamayacağım iş değildi, üstelik de zevkle yapardım ama benim için bu hayattaki en değerli insanın (annem oluyor kendileri) bir cümlesi beni vazgeçirdi ve hayatta gerçekten neyin daha değerli olduğunu anladım. Bugün belki de benim için bir Milad.

Geri