Sevgili GünLük =)

Kayıp kente rengarenk bir kar yağdı bir kere. Altında aşıklar dans etti birbirlerini bulup… Ve ben yine bir kaldırıma oturup köşelerden hızlıca dönen ve bana her seferinde el sallayan onu seyrettim çaresiz… Çok yaklaştığımda kaybolduğunu gördüm…

Ve yağmur yağdı kentime. Ve yağmur yağdı sokaklarıma ve kaldırımlarıma… Ve bu gecede uyandığımda kayıp kentte aynaya bakıyorum, kaçıyor suretim… Düşlerinde benliğini kaybeden ben kovalıyorum onu kayıp kentimin sonsuz dönemeçlerinde…

Yalnızlığımın çaresiz düşsel sessizliğinde…

sevgili günlük ruhum daralıyor.ölüme öle yakın hissediyorumki kendimi.kendimde vazgeçmek istiyorum.bıktım artık bu hayattan.öylesine yaşıyorum.

Kısmetim Açıldı günlük, bi iş teklifi daha aldım. Kafam çok karışıyo. çalıştığım yerden memnunum ama teklif edilen maaşlar çok cazip.

selamm
2010 ilk gününe başağrısıyla başladım günLük.
ßi ağrı kesici uzatsana :p

Ulen günlük :)
3 gün önce bilgisayarıma yüklediğim PES2010 fena sardı,Galatasaray ile şampiyonlar şampiyonluğuna giden yolda emin adımlarla ilerliyorum.Bugün grupta 3.maçımı interle yaptım,6-4 kazanıp 9 puanla grup birinciliğine yerleştim.Bunu söylemeyi sevmiyorum ama malesef bağımlısı oldum :)

Arkadaşımın bana tahsis ettiği yatak çok rahat değildi günlük belim ağrıdı. :S

ben de inşallah yarın mutlu olucam :)

hello günlük, ben geldim :melek

disarda kar yagiyor her taraf bembeyaz

baris manconun sarkisini mirildanip dinlenmek istiyorum ama cok yogunuz cok

hava ayazmi ayaz ellerim ceplerimde ...

neden sevgiliyle başlarız ki:) saygılı günlük:)
bugün hava çok güzel yaz günü gibi...eski asi hırçın günlerimi atlattım pisi pisi gibiyim Allahıma şükür:) hayatı seviyorummm yaşamak güzel be günlük:)

Dün otobüste konuştuğum, gözleri görmeyen filozof amcanın söylediklerinden sonra bugün daha başka görüyorum dünyayı. Şunu da düşündüm, görmek için sadece gözlerimizin görmesi yetmiyomuş hatta asıl kör olan bizlermişiz.

Hani bazı duygular vardır anlatılmaz
Hani bazı sözler vardır söylenilmez
Söylemek istersin açarsın dudaklarını
Söylemeden kaparsın yeniden
Atarsın içine tüm dertlerini
içinde sır olur anlatamadığın
Söylemediğin duygular
Bugün ben böyleyim.
Anlatan ne? Durduran ne ?
Aglıyorum ama neden ?
Sebebini bilmeden.

ßugünü yaşamamış saymak eLimde olsaydı keşke..asla gözyaşımı göremeyeceksin her ne kadar kapanmayan yaralar açsanda göremeyeceksin..

Bugün bazılarına mutsuzluk, bazılarına ise mutluluk veriyor, ben mutlu olan kesimdenim, mutsuz olanları görmek, hele ki gerçekten mutlu olmayı hakeden değer verdiğim insanları böyle görmek beni üzüyor.

Telefonumun mp3 çalarını açtım şuan, Teoman dinliyorum, bana birşeyler anlatıyor cesaret edemediğim, "Güzel Bir gün Ölmek İçin"

günlük içimdekileri döküp küçük dünyamı yakabilirim, ama hala acıya dayanmayı tercıh ediyorum.

Sana ilk yazisim günlük..
Tanismiyoruz seninle,derdimi dökmedim ki kimselere.!
Belki güzellikleri paylasiriz seninle.
Ben cicek`kiz,adim gibiyim aslinda.Beyaz bir gelincik kadar narin,kirilgan,nazli...
Sense;bilirim coklarini tanirsin.Bazen dibe vurmus bazen se bulutlarin üzerine cikmis duygularina sahitlik edersin onlarin.
Bizler insaniz günlük.Ben de onlardan biriyim..yine gelecegim!
Umarim güzellikleri paylasmak icin olur sana gelislerim.
Hoscakal günlük

Sevgili gunLuk

Dun uzun bır aradan sonra tekrar hackheLL`a gerı dondum ve onun ıcın cok mutLuymm =)

Geri