Sevgili GünLük =)

günlük

ben ne zaman büyüyüp bu iyi niyetliligimden vazgecip millete iyilik yapmanin kötü oldugunu ögrenecem :crying:

cok üzgünüm günlük

allahim ne olursun hidayet nasip et!

hastayım uLeyn :S

sevgili günlük bugün iki törene katılmama rağmen ve ikisinde de görevli olmama rağmen cok mkutlu ve huzurluyum ayrıca öğrencilerimin başarıları beni fazlasıyla duygulandırdı herkese iyi bayramlar 86 sında hala ilk yıllardaki gibi..

Ne mutlu Türk' üm diyene....... !!!!!

sevgili günlük

bu sabah beni dine davete geldiler :vur kapiyi acar acmaz benim dinim var dedim suratlarina kapattim
yürüse gittim bugün dondum disari buz gibi
tipik hafta sonu temizlik ve camasir neyse
aksam oldu kapiya vurdular evde yanlizim kapinin deligi yok neyse actim
iki tane kiz cocugu cadi kostümü giymis :saskin

neyse seker verdim yolladim
tam gün güzel bitti derken bi abinin kalbini kirdim :( kötü oldu be günlük zaten morali bozuktu :crying:

:vur

Günlük sen hiç oynamak istemediğin halde kolundan zorla çekiştirildin mi piste doğru bir düğünde? :sneaky2:

hayatımda en çok nefret ettiğim durumlardan birini yaşadım. kralı gelse kalkmam kardeşim. :sneaky2:

Çok canım sıkkın : ( hem de çok....
Bir öğrencimin beyninde tumor olması tehlikesinden dolayı tedavisi sürüyor. Tedavi sürecinde cerrahpaşada yani farklı bir hastaneye gittiğinde 3 aylık ömrün var diye kartanemin yüzüne söylemiş doktor... 2 hafta devamsızlığının nedeninin bu olduğunu kendisinden öğreniyorum.. bu sabah 4 hastane gezdikten sonra 4. hastanede başındaki şiddetli ağrılardan dolayı cesaret ederek sadece bir doktorun iğne yaptıgını diğer doktorların durum cok tehlikeli biz sana iğne yapayız agrını kesemeyiz dediğini gene kendisinden öğreniyorum... annesinin perişan halini .. ve daha bir sürü şeyi.. ve o hayat dolu gülüşünü hocam öğretmenim deyişini şimdi aklımdan cıkaramıyorum Allahım ne olur Elifimi önce ailesine annesine babasına kardeşlerine daha sonra da bana bağışla ne olur Allahım ne olur AMİN =(

sevgili gunluk,
ben galiba salagim.. neden dersen, soyle:

1. bildigimiz harita metod boyutunda bi deftere "gunluk" diye isim verip onu adamdan sayip dertlesiyorum.
2. bu da yetmezmis gibi "sevgili gunluk" diye soze baslayip deftere saygida kusur etmiyorum.
3. bi cevap alamayacagimi bildigim halde "ne dersin gunluk, sence yanlis mi yaptim?" diye soru bile soruyorum.
4. ayrica yazdigim cogu sey yalandi.. sakin bi gun gecirmis olmama ragmen skydiving yaptim filan diye paso kazikladim seni..
5. sen de de hic akil yok.. hergun action olur mu lan insanin hayatinda. sanirim saman kagittan yapildiğin icin yiyosun bunlari..
6. defterini durecem senin.. optm.

geceyi titretir gibiydi sessizliğin. gidişimi hatırlıyorum, mutlaksız geleceklere dair tek damla hırs yoktu ciğerimde. bir yar vardı muhakkak, içimden gidemiyordu. kaç kere donar insan aynı gecede, kaç kere titrerken düşer çenesinden gözyaşları...

konuşasım baharlar gibidir, hızlı ve rüzgarlı, bilemezsin ne zaman başlayıp nerede bittiğini.

o yüzden ben sussam da sen söyle.

Kendimi salak gibi hissediyorum, belki de hissetmiyorum, gerçekten salağım. zor olanı seçtiğim için.

sevgili hackhell ,

seni günlük zannedenler var. hiç bozuntuya verme. : )

hayatın tam da ortasındayım. incecik çizgide tam ortada duruyorum, bir adım ilerisi uçurum bir adım gerisi tatsız, tuzsuz hayat. bir ömür tam ortada geçmiyiceğine göre bi karar vermem gerekiyo. ya da kolumdan tutup başka bi hayata çekecek birini beklemeliyim, bilmiyorum....

Sevgili Günlük Kartal Yuvasına Girmek İstiyorum Ama Alan Yok :crying:

bir şeyler bitiyor... bir şeyler başlıyor... bir şeylerse hep yerinde sayıyor... ama herkes tedirgin... bazısı bağlanmaktan korkuyor... bazısı bağlanılmaktan... kimisi beklemekle ömrünü tüketiyor... mutlu olduğunu sananlar mutlu değil... mutlu olabilecekler ise korkak... kandırılıyoruz aynı zamanda kandırarak... hayat bundan ibaret...

Yüzler görünür,
yüzlerde gözler
yanıp söner,
hepsi bana bakar,
bir şeyler konuşur.
Uyanıklığımı ayıramıyorum
uykulardan.
karışık rüyalar içindeyim
ömrümün uykusunda.
Aynalardan beni çağıran kız
bir daha göründü,
işaret ediyor,bitir rüyalarını da geldiyor.
En son gördüğün yüz
benim olsun,
en son benim uykumda uyu.
Rüyaların sonu geliyor galiba,
uyanılmaz uykulara dalmak istiyorum...

Asaf Halet Çelebi

üzülme üzüldükçe üzüyorsunuz :( :(

SEVGİLİ GÜNLÜK KARMAŞALARIM DEVAM EDİYOOOOO:(

Aşk bu dünyanın ölçüleriyle açıklanamaz sevgili.
O ilkel bir acıdır, yaban bir ağrıdır.
Gelir ve içimizdeki o çok eski bir şeye dokunur.
Sonra bir perde açılır ve yolculuk başlar.
Bu yolculukta artık para, tarifeler, beklentiler, randevular, taksitler, iş,
anneler ve korkular yoktur.
Aşkın kendi gerçekliği vardır sevgili.
İnsan bir başka ışığa teslim olur...
Aşkta yarın yoktur sevgili. Zaman ileri doğru değil,
içeri, yüreklere, derinlere doğru işlemeye başlar, bilgeleşir.
Hiç bilmediği sezgileriyle buluşur. Yükü çok ağırdır, kendiyle buluşmuştur.
Hem dışındadır dünyanın, hem de ortasında.

Hindistan'da Ganj Nehri'nin kıyısında yakılan yoksul adamın
hissettikleri de onunladır, yitirdikleri de...
Newyork'ta, bir sokakta, o kartondan kulübesinde yaşayan kadının
çıplak yalnızlığı da. Her şey onunladır, ona emanettir
sanki, ama o, çıldırtıcı bir yalnızlık içindedir yine de...

Geri