Sevgili GünLük =)

Sevgili GünLük mehaba :)
Az önce embesilin biri bana pm yolula birsürü sembol sayı falan göndermiş.Anlamını biLmediğim için moderator bir arkadaşa sordum sağolsun bana msn için şifre kırma linki olduğunu söyledi.
Allah`ım ne embesiller var ya.Arkadaşım nickini unuttum her kimsen sorsaydın bana msn kullanmadımı söylerdim.Ne gerek var böyle salakca işler yapmaya.
Neyse günlükcük ßye.
YaradıLanı Sev Yaratandan Ötürü..

sevgili günlük ,
şu ana kadar başıma gelen ekstra bi durum yok
asayiş berkemal.. :p

sLm sevgüLü günLük =)

bugün sana evden bişeyLer karaLıyorum
çok şükür keyfim yerinde.
facebooka resimLerimi atıyorum şimdi bide sevgiLimLe konuşuyorum
oLum sana söyLüyom gidipte kimseye anLatma ha damam mı?
çok seviyorum onu ve hayata dair herşeyi
neyse kendine iyi bak
ben biraz daha buraLardayım
sonrada uyurum
maLum mübarek sahura kaLkıyoruz
hürmetLer..

selam günlük

isten sonra uniye gittim uzun sürdü tam yemege yetisemem diye haber verdim

zaten evde degillermis

neyse

ciktim kosa kosa duraga gittim ama otobüsüm gitmis

beklemeyim diye o karanlikta yagmurun altinda

basladim yürümeye eve geldigimde nerdeyse iftar olali bir saat geciyordu

neyseki corbami ictim simdi ayaklarimi isitmaya calisiyorum

iste böyle günlük

kendimi islanmis bir kedi yafrusu gibi hissediyorum

Sevgili günlük evde çok sıkılmaya başladım.İş bulmam yada değişiklik yapmam şart yoksa ya boyun fıtıgı olacam ya kilo alacam yada gözlerim bozulacak.Yakında annem bana örgüde ör demeye başlar. :)
Görüşürüz günlük.

valla günlük hiç kusura bakma sana zaman ayıramıcam kaybol

sevgili günlük;
yağmur yağdıktan sonra etrafa yayılan toprak kokusu insanın hayatta koklayabileceği en güzel kokulardan birisidir..
hadi günlükçüm, derin derin nefes alalım birlikte : )

Sevgili Günlük Dün Beşiktaşımız 3-0 yenildi :( Alay Konusu Olduk Resmen Yaa :( Forewer Beşiktaş Yönetim İstifa :D

Günlüküm bugun çok keyifsizim hiç bişey yapmak istemiyorum yazmak bile zor geliyo :uzgun:

günlükçüm haftasonunu mağazaya yardıma giderek geçirdim. çabuk bıkıcam die korktum ama çok eğlendim yahu :saskin

Soğuklarında gelmesi ve beni dışarda gezdiğim süreç içinde devamlı ısırmasıyla zaten sinirlerim bi alt üst, uçan kuşa kılım. Belediyeyi de arayamıyorum bu soğukları zehirleyin beni ısırıyor diye; malumunuz deli derler. Bir de bu yetmezmiş gibi üstüne tadilat olayına girişirsen başına tabii ki çok sevimli şeyler gelmez değil mi ey ulu Selin!

Katliam gibi bir gün! Hani derler ya doktorun, avukatın eline düşürmesin Allah diye; yok kardeşim Allah herhangi bir ustanın eline düşürmesin insanı! Yani sabah sabah ne sinirimi bozdu bu meslek gurubu size anlatamam, o halde de en iyisi anlatmayayım, değil mi? Türlü karşılıklı atışmaların akabinde sinir bozukluğu ile herkesin işine devam etme çabası gerçekten yaşamaya değer, zira ne demişler acılar bizi olgunlaştırır?! "Yok ben olgunlaşmayayım, bende bi abes duruyor olgunluk, yakışmıyor, olduğumdan da kısa gözüküyorum" da diyemiyorsun ki! Desen kim dinler bir de!

ßen hiç görücü olmadım.Görürken neleri görmek ister görücüler.Manavda ki domates kontrolü gibimi olur bu iş.Görücü konusunda uzman olanlar beni aydınlatın efendim :)

Konuyu burda teğet geçerek uzaklaşıyorum, hasta ruhum yazmadan da geçemedi.Teşekkürler!

işte böyle günlük bunuda sakla bakalım içinde...
Uzun, dalgalı, kızıl renkli saçları olacak..Ellerini saçlarının arasında gezdireceksin..O uzun saçlarına örgüler yapacak, hayran hayran bakacaksın, doyamayacaksın bakmaya..Bazen hiç konuşmayacaksın..sessizliğe gömüleceksin onunla..Sessiz sessiz konuşacaksın..gözlerinle..hisslerinle..sessiz konuşacak..gözleriyle..vücut diliyle..
Bazen "delice" olacak..bazen sessiz sakin..bazen anlaşılmaz olacak..bazen neşe dolu..
Sahilde saatlerce yürüyüp koşacaksın..sonra kumların üzerine oturup günbatımını izleyeceksin onunla..
O sadece seni görecek..sen sadece onu..
Sarıp sarmalayacaksın onu kollarınla..ruhunla..maddi..manevi..
Belki üstümüzden bir kuş geçer.. Kanadından bi tüy düşer.. İner döne döne gökyüzünden.. Hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden.. Haydi kalk gidelim bu şehirden.. Gün doğarken yada güneş batarken.. Belki kuşlar geçer üstümüzden.. Kanatlanır senin ellerinden.. Ellerinden .....

Icimde bi sıkıntı bi sıkıntı var günlük sorma ,sanki birini istemeden yine sinirlendirdim galiba
buda benim canimi sıktı
günlük birsey de ona sinirlenmismi bana ....:hhmenter:

Bu gün ne kadar güzel bi gün yaa. nedensiz çok mutluyum :D

Sevgili günlük artık yazamıcam sana çünküü uzun süre yokum.
Yaşasın Gidiyorum :p

bugün bütün zincirini kiranlar beni buluyor :hhmanD

sinirden siritiyorum piskolojim bozuldu be günlük

Oruç sıkıştırmaya başkadı günlük. Azaldıkça çoğalıyo artık. Şafak 1 :D

sevgili günlük, bu günlerde hiç bayram havasında değilim..
erteleyemez miyiz bu bayramı ? :p

Geri