Sevgili GünLük =)

hello günlük

uykum kacti bugün cok yogun yorucu ama cok güzel bir gündü
camiiye gittim bugün giderken icimden en büyük yigenimin yavas yavas camiiye isinmasi gerektigini
namazi felan ögrenmesi gerektigini düsünüyordum.. etraf kilise hac dolu :eek:ut:
bide baktim abim yigenimi getirmis o kadar sevindimki diger cocuklarin arasinda masallah en akillisi benim cadi diye sevdigim minik kara kuzum :D
bugün dünyanin en mutlu halasi bendim yigenimle namaz kildik

SevgiLim günLük :p

Puding Yemek kadar güzeL ßişi varmı ßu dünyada

hello günlük

bugün bayramin ikinci haftanin yani calisma gününün ilk günü :vur

keske türkiyede olsaydim be günlük :(

sewgili günlük bu sabaha ağlayarak başladım,,,,
günün geri kalanın nası dewam edeceğini tasavvur edemiyorum kafamda....
Keşke bu kabuslar olmasaydı....

sevgili günlük,
üsteki mesajı okuyunca buraya ne yazsam anlamsız olacağını düşündüm :(

Günlük dünyanın en mutlu insanı benim oh be memleketimi gördüm sabahlara kadar gezdik hasret giderdik.kızları çok özlemişim harika zaman geçiriyorum.ßenim için çifte bayram oldu. :)
yeni bir şarkı söyledik bakalım buda dikkat çekecekmi.
Sanırım şöhret olucaz :p
Kocaman öptüm seni günlük
Hackhelli takip etcem biraz bakalım neler yapmışlar ben yokken :D
bu arada imaj değiştirmiş Yenilikleri severimde eskisi daha iyi gibiydi sanki.

hello günlük

bugün cok yoruldum, kullanildim desem tam yeri yengemle alis verise gittik müstakbel geliniyle bedenlerimiz ayniymis ona alacaklarini tek tek giy cikart canim cikti

simdi iki saattir kuzenimi dinliyorum tehsisi koydu evde kalmisiz :saskin bence ben evde kalmadim :hadiordan

Sevgili günlük:)
İçimden geldi sana bugün arkadaşlarımdan bahsedecem.Sende oku bakalım sahiben kimlerle dolaşır,nasıl tiplerle anlaşır.

Hadi başlıyom…

Pokemon;
Canım kankam…Sesimi duymayınca bunalıma giren,aradığım zaman bülbül gibi şakıyan hatun kişi..Her ne kadar ayarlarımı bozsa da ne demek istediğimi bakışlarımla anlatabildiğim,özel dönemlerimde korkudan yanıma yaklaşamayan ama bana çikolata göndermeyi de ihmal etmeyen yaratık:)Bi evlense de yakamdan düşse diye dört gözle bekliyom valla laf aramızda…Daha yazacak çok şey var onla ilgili ama neyse..

Pikaçu;
Pokemon sayesinde tanıştığım yeryüzünün en kaprisli erkeği seçilecek olsa bayrağı kimseye kaptırmayacak olan er kişi….Ben ki kapris yapan hatun kısmına bile tahammül edemezken bu adama nasıl katlanıyorum kendim bile hayret ediyorum…

-pikaçu akşam şurda toplancaz
ben gelmem siz gidin
gel işte
yok canım sıkkın
e tamam gel işte kafan dağılır
yok siz gidin
iyi sen bilirsin o zaman
siz ben olmadan daha iyi eğlenirsiniz hem
-!!!!!!!!!
Diyaloglarını bana yaşatan uyuz ötesi insan..Anladım tamam ilk tanıştığımız dönemde bana ilgin olmuş olabilir ama olmadı diye de bu kadar uzun süre trip atılmaz ki anacım…Yok ben şehir değiştiriyorum diye bana tavır yapmalar,yok bulduğu kız arkadaşlarından hemen ayrılıp ıssız öküz tarzı takılıp garip konuşmalar yapmalar falan…bi git diyecem diyemiyom arada pokemon var..Ah ah….bulup bulup getiriyosun böyle cinsleri benim yanıma pokemon….

Ezik;
Ya da başka bi deyişle ipte durmaz ßeril…Zira kendisini tanıdığımdan beri her aradığımda bi yerlerdedir…
Ezik nerdesin?
-İstanbul
Ezik nerdesin?
Ankara
Ezik nerdesin?
İzmir
Ezik nerdesin?
Bulgaristan
Ezik nerdesin?
Moritanya…

Höh…bi yerinde dur evladım..bak sabitlen diye mersinden manita da yaptık ama hala geziyon anacım..kıracam boynuzlarını haaaa…

Kelebeeeeem;
7 yıl önce bana “sen obez misin?” sorusunu sorup,filli anahtarlık hediye ederek imalarda bulunan dünya şekeri insan…Her ne kadar 1 yıl önce ayrıldığı sevgilisini unutamayıp arada kendini her şeyden soyutlasa da benim yolladığım titreşimlerle dünyaya dönebilme yeteneğine sahip.,ne kadar sinir bozucu insan varsa bana yollayıp zıvanadan çıkmamı zevkle seyrederdi uyuz.Hey gidi günler hey….

Veeeeeeeeeeee; ailenin çatlak kızı sinirliprenses…Ortanca teyzemin hatta bütün sülalenin güccük kuzusu…Biz küçükkene sadece yarı yıl tatillerinde gelirlerdi..Sonra bir gün Mersine taşınma kararı aldılar,iyi ki de almışlar…Sülalede anlaşabildiğim tek insan..Her ne kadar arada saflıklarıyla dalga geçsek de seviyoz biz onu…O da ben gidiyom diye arıza yapanlardan ama içi rahat olsun..ben onu da alcam yanıma,çekip kurtaracam bu hayattan..Evinin kadını,çocuklarının anası yapacam..Hissediyorum çok az kaldı…Sabret kuzi…

İşte bu kadar…Az öz…Haa başka arkadaşım yok mu,elbet var..Ama bunlar canlarım,her fırsatta bir araya gelip eğlencenin de,hüznün de dibine vurduğum,benim her halimi çekebilen,sevincimde üzüntümde yanımda olan,onlar için gözümü hiçbir şeyden sakınmayacağım dostlarım..Seviyom uleynnn sizi:)

184-denizi-izlemek-xfqh.jpg

sLm günLük

bugün herşey için sağoL
kocaman bir güLüş bırakıyorum
sana

whiterose65_48_5.jpg

Güdük Fare bir gün hackhelli olmuş

Seven sevmeyen herkez okumuş

1 ayı dolmadan çok ilgi görmüş

Ah Günlük ah vah Günlük vah

Bazen güldürmüş,bazen ağlatmış

Montajları hep paintte yapmış

Başlıklarına da espiri katmış

Ah Günlük ah vah Günlük vah

Burcu Güneş'in förtlek dişleri
Kabusa çevirir güzel düşleri

Sen en iyisi bırak bu işleri

Ah Günlük ah vah Günlük vah​

Camı Aç, Örtüyü Silkele..
Güzel sabahlar vardır.. Uyandıktan sonrasının güzel olacağını bildiğin.. Cep telefonunun alarmından bile önce uyanırsın..Kalkar hiç vakit kaybetmeden perdeleri açarsın.. Gözlerinin altı bile o kadar mor değildir.. Aslında sabah kahvesini seversin ama çoğu zaman aklına bile gelmez ya da üşenirsin.. Bu sefer güzel bir kahve hazırlarsın ve güneşi içine doldurursun.. Kendine hemen en güzel 'güne başlama şarkısı açarsın.. Bu lise zamanlarında belki 'm.v.ö - daha mutlu olamam' şarkısıdır, ama bugün 'morning star'.. Yaşamak için gaza geldiğin ama bir türlü gaza geldiğini kabul etmediğin anlardandır..

Evde yalnızsındır.. Bunu fırsat bilip sigara içtiğini bilen, ama seni bir tatilde birlikte türk kahvesi içerken beraber yaktığınız bir sigaradan başka sigara içerken görmediği, görse üzüleceği bir annenin yokluğunda sigaranızı yakarsınız.. Bir anda gelirse diye oda parfümü sıkarsınız, sonra oda çiçek kokar.. Uzun cümleler de kurarsınız, çünkü kurabilecek kelimeleriniz vardır.. Sonra yer yer şişirmeye çalıştığınız kaslarınızı biraz daha çalıştırırsınız.. Ne derdi:' Nefes al, nefes ver..' Nefes alıp verirken, yan dairedeki boya-badana kokusunu alırsınız.. Bu koku temizdir.. Yenidir.. Ve sonra içinizin de duvarlarını boyarsınız.. Tiner kokusu yerine, sevdiğinizin teninin kokusuna bulanırsınız.. Ve dilinizde bir şarkının bir cümlesi hep.. '' The same three words each time. I am fine..''

O anda karşı komşu teyzenin sesiyle irkilirsin köpennnngggi gezdirmicenmi bugün bagırıııooo be kızımmm.Evet teyzemiz huysuz ve meraklıdır hatta merakından dünya örtü silkme şampiyonu seçtim onu :p
Ufss ya annemi çok özledim.

Sevgili günlük;
Son günlerde düşler ve gerçeklerin aynı olamayacağını tekrar anladım.
Haftabaşını iple çekiyorum, bu kızı sonuçlandırmam gerekiyor.
Olmadığında üzüleceğim bu yüzden kendimi negatif programlıyorum
Fakat halledersem mutlu olurum.Ona çok kızgınım çünkü beni yoksayıyor
sanki ben yokmuşum gibi davranıyor, biliyorsun günlük gözardı edilmeyi hiç sevmem.
İyi kötü hayırlısı günlük, ama beni heyecanlandırıyor be..
Ah emma vah emma..

günlük yazacaktim biseyler ama yukarda enesin yorumunu okuyunca unuttum :vur

nerde bu cocuk merak ettim yaf simdi :durdurun

günlük ;

'Acaba zalim feleğin okuna, taşına göğüs germek mi, yoksa bu mihnet deryasına karşı koyarak hepsine son vermek mi daha asil bir hareket olur? Ölmek: Uyumak... Hepsi bu kadar... Ve bir uykuyla bütün kalp ağrılarını, vücudun yakındığı binbir derdi dindirebilmek... İşte varlığımızın özlediği netice! Ahh, işte güçlük burada! Çünkü ruhumuz bu fani kalıptan sıyrılıp ölüm uykusuna daldığı an, nasıl bir rüya göreceğimizi kim bilir? '

sevgili günlük çok hastayım tekim de kimseye nazlanamıyorum =(yatmamak için direniyorum ama dayanamıcam daha çarşambaya kadar iyileşmem lazım yoksa tolgamı sevemicem hiç :crying: en iyisi yatıp dinlenim

sevgili günlük

meraktan catliyacam nerde bu enes yaff :eek:ut:

cok yogun bir gündü be günlük geberdim resmen :vur

edit: enesle konustum merakimi giderdim günlük

bu genclik yokmu :durdurun

Sevgili Dost!..

Eğer yeryüzündeki bütün elleri bir masanın üzerine koysalar, elini bulabilirdim onların içinden.

Geri