Sevgili GünLük =)

Sevgili günlük sanırım hayatımın en güzel gününü yaşadım bugün =)

sevgili günlük yalaka kendini bilmez insanları gördükce öğrencilerime daha bir sarılasım geliyor onlar gibi olmamalılar

.....

kendini adam sanan ama aslında insan dahi olamamış insanları en azından onların hayallerinden cıkarmalıyım

Bugün, son bir kaç haftadır yaşamış olduğum ve nedenini çözemediğim sıkıntılı huzursuz psikolojinin aksine çok nötrüm.Hiçbir hissim yok.Sevgi de yok nefret de yok.Hırs da yok kin de yok.Öylesineyim.Garip bir huzur halindeyim.:))

Huzurun hayattaki en önemli şey olduğunu yaşınız 19'u geçince daha iyi anlıyorsunuz.

Sıradan,silik ama huzurlu bir hayat en güzel tercih geliyor.

Derin bir nefes alıp kuvetlice veriyor ve huzurumun tadını çıkarıyorum

Nedenini bilmesem de.....
İyi akşamlar Hırçın dalgam :)

Ya ßu kadar uzak olma..

günlük geçen seneki öğrencilerim arıyo öğretmenim çok özledim diye çok duygulanıyorum :hhuzgun

günlük

bugün cok yogun ve yorucu gecti
ama yinede icim icime sigmiyor :durdurun
huzurluyum cok sükür icim rahat

sevgili gunluk tr saati ile sabahin 5 :45 inde 22 saatlik bir ucus sonucunda ve akabinde 3 gunluk yorucu bir kara yolu yaptiktan sonra en sonunda evime varacagin.. evime kavusacagimami sevineyim yoksa ailemden ve ulkemden ayrilacagimami uzuleyim bilemedim.. neyse herseyde vardir bir hayir.. sag salim evime vardigimda tekrardan yazarim

günlük bu sabah felaketle uyandım. heryanı sel almış. şuan odamın tavanı akıyo. =(

günlük bugün cok melankoligim öf öf öf yoruldum be günlük bu büyüme olayi cok kötü bisey yaa

cocuk olmak istiyorum!

sevqili qünlük.. hh'ye upload etmeye çalışıorum işte azda olsa katkım olsun istiorum :) özel hayat ise berbat sevqilimle kavga yaptım :( hh avut la beni :) bu ne a.... winapta yar qitme çıktı ığğğ :D durun arkadaşlar hemen açıorum duman-en qüzel qünüm qecem.. kop hadi arkadaşlarrr :) acıysa acı bu şarkıda unuturum hepsini :)

Sevgili günlük :) Merhaba
ßen başkasının kimliğine veya görüntüsüne bürünecek kadar karaktersizmiyim.Hayat bir oyundan ibaret ben sana küçücük bir oyun oynadım sen hayatının yalan olduğunu öğrettin..
Tek Tabanca ßen :)

sevgili günlük yine sıradan 1 gün yine pc basındayım yine pc basında aksamı bulurum :D sonra yine uyur uyanır bu kısır döngü içinde devam ederim....

Sevgili günlük bugün acayip mutluyum

Yiğenim oldu. yani Yavru Kartal. :biggrin

Artık bu sevinç bana uzun bi süre yeter, sevincimden tasarruf yapıyorum çünkü herzaman böyle sevinemeyebilirm.

sevgiLi günLük =)

nasıLsın??bugün zaman çabuk geçti..
şimdi gökhan türkmeni dinLiyorum.
dön diyor..
bende desem mi ki biLmiyorum.
şimdi hayatımda oLan kişiyi çok seviyorum hatta aşığım ama yine de onun gibi oLmuyor.
bugünde böyLe bitiyor
ne diyeyim
içimi döksem taşıyabiLir misin?
'' yaşıyoruz işte çok şükür der gibi ''

Geri