Sevgili GünLük =)

sevgiLi günLük

sıkıcı bir günün ardından iftara dakikaLar kaLdı..paydos vakti

esen kaL..

Pazartesi sendromundan sonra bir de çarşamba sendromu hasıl oldu bende. bu gidişle bütün haftayı tamamlıycaz anlşaılan. bay sendrom olucaz. Bu günün bitmesini herşeyden çok istedim. şükürler olsun evimdeyim :D

YoruLmadan pes etmeden UmutLa ßakmaya Devam Günlük.

Herşey Çok GüzeL oLacak mCx :)

öff günlük artik evime gitmek istiyorum yoruldum aciktim :( yeter yaf artik bin bir kisiyle ugras ugras yoruldum!!

Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim.
Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam.
Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi adamlardan ve kadinlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam. Carles Bukowski

Hoş kaL günLük yarın Görüşürüz..
Eywallah.

Lan bana bak günlük herşey irenç gidiyo zaten gene sevgilimizden ayrılcas bakalım nolacak seni yrtabilcekmiim günlük :D

sevgili günlük; off neyse boşver ...

Günlük boşuna yazıyorum sana

Hergün, bi önceki günün aynısı çünkü. Akşama kadar gergin, akşamdan sonra oldukça relax. Bütün hayatım iş, ev ve arada birde arkadaşların yanında geçiyo.

Boşuna yazıyorum günlük :(

Sevgili günlük fikirlerimi netleştirmem için buna ihtiyacım var biliyorsun değilmi.Zor karar.

pişt günlük yine ben : )
canım çok sıkılıyor bugün, hadi eğlendir beni neyse parası vereyim :p

sevgili günlük sonunda ewe girebildim bunca curcuna arasında,

başbaşa kaldık seninle :aşk

Sevgili günlük fırtına öncesi sessizlikmi nedersin ha?
2 gün kaldı.Sonrası mı ßakacam ne kadar gerçek..

GüNLük Her yerim ağrıyo oLm ya

lan günlük seni dövebilirmiyim canım cok sıkkın :mad:@

sewgılı gunluk bır kızla tanıstım sohbetlerımıs uzun we gusel oluo , o benle konusurken cok hıslı konusuyor we kıpır kıpır oluyor acaba cep telefonunu ıstesem bana werırmı ???tanısalı ıkı gun oldu we kıs benden 2 yas buyuk ama cooooooooooookkkkkkkkkkkkkk tatlı yha offf yhaaaaaa!!!!!!!!!!1

Evet ben de merakla bekliyorum 14 Eylül' ü günlük. :D

Geri