Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevgili günlük yarın işimde son günüm ama ben çok sevinçliyim ayrıca salı askerliğimin tecilini bozduracam işim erken biterse sevdiğim kızla buluşacam ama o beni seviyomu bilmiyorum ki acaba aşkımı söylesem mi yok biraz daha geçsin daha bi hafta oldu söylemeyim
SEVGİLİ GÜNLÜK BUGUN BELİMDEKİS SİNİR SIKIŞMASININ SONUCUN DA KIÇIMA VURAN AĞRIDAN DOLAYI BABAM KIÇIMA ORJİN (BİTKİSEL TOHUMLAR İÇEREN) BİR KREM SÜRDÜ VE HER ZAMAN Kİ GİBİ DÜZ VE SERT BİE ZEMİNE YATTIM. . önce sağlık.
Bu hafta gereksiz bi gerginlik var üzerimde hayırdır inşallah. Hayatımda kavga etmemiş adamım birine ağız burun girmek istiyorum. nedenini de bilmiyorum rahat değilim.
Sevgili Günlük ;
Bugun Rutin Olarak 8 de İşyerine Geldim. İlk Önce Spor Gazetesine Göz Atarak. İşlere Başladım
İşler Bittikten Sonra. Face-Hackhell 2 lemesinin İçinde Dolandım Durdum
sevgili günlük,
yorucu ama arada hackhell kaçamağı ile eğlenceli bir iş gününün ardından nihayet eve gitme zamanı..
akşam uğrarım belki.. hadi öptüm seni