SC-KeyLog v2.24 !! Uğraştığınıza Değecek kadar Mükemmel !! Bakmadan SAKIN geçmeyin;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece tek sorum olacak antilere yakalanıyormu okadar emek sarf etmıssın bravo kardeşim beyendım paylasımını

antilere yakalanıyomu onu soyleyecektım?

ya kardeşim ben ilk defa kullanıcxam ama nasıl atıcam ona içindeki hangi parcayı atıcam yardımcı olurmusun bana

S-C keyloggerla ilgili ayrıntı

eger biz bu S-c keyloggerı yediremeyiz diyosanız zaten hiç bi dosyayla birşetirmiyo program biz şöyle yapcaz sc keylogerla oluşturdugumuz serveri proagentla birleşltip simgesini değiştircez böylece ye4dirmek daha kolay proagen serverirnın yutunca otomatık sc keylogger serverı da calısıyor tes edildi inşallah yardımcı olmusumdur pro agenın calısmasına gerk yok

ya tamamda sc keylooger ben herkese yutturuyom dediğini ben cok önceden biliyodum onu da yaptım ama proagnet 2 günde bir logları gönderiyor sc keylogger da daha calışmıyor

yaa abiler illa bu test mail şart mı??
bide bunların bi süresi war mı yani belirli bi süre geçtikten sonra kullanılmama gibi bi durumu???TEŞEKKÜRLER

ARKADAŞLAR BEN BUNU 1 SENDEİR KULLANIYORUM GERÇEKTEN HARİKA ÇALIŞIYOR
KİMSENİN AKLINA ÇALIŞMIYOR VEYA İŞE YARAMIYOR GİBİ Bİ DÜÜNCE GELMESİN GERÇEKTENDE ÇOK İŞE YARIYOR
SAOL KANKA
REPLERİN BENDEN :) (y)

antiler yakalıyomu. ozellikle avast ya da kars nin yakalayıp yakalamadıgı yakkında bi bilgi verebilirmisiniz

paylaşım ıcın saol turk_hard...

ya ben kurdum gayet guzelde çalıştı gmailıme spam msj geldı acaba bunu baskalarına nası yollayabılırım onuda acıklarsan cok sevınırım

ya arkadaşlar saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. neymiş programı indirince virüs alarmı veriyormuş falan. öncelikle şunu bilmeniz lazımki bu bir keylogger programı.Diğer konuda Turk-Hard arkadaşımızın bu tip ucuz numaralar yapmaya ihtiyacı yok.Artık bu şekilde mesajlar yazmayalım lütfen.

Üstad buarada eline emeğine sağlık. u r the best ;)

ya bende açılmıo böle dio

windows belirtilen aygıta , yola veya dosyaya erieşemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmaya bilir.

böle dio napmam lazım

turk_hard abi çok sağol indirdim ama bende ardamax keylogger var ve de proagent falan hiç biri zipten çıkmıyo:saskin acaba bende mi bi sorun var yoksa keyloggerlerdemi artık uyumlu uyumsuz çalışıyo antivirüsler gibi ben proagenti indirdim hepsi çıktı ama asıl olan şey çıkmadı..bundada aynısı oldu zaten bunu tarattım gerçektende kaspersky bişi bulmadı:D ama şimdi ardamax keyloggeri kaldırıcam ama kaldıramıyorum..kısayol tuşu:ctrl+alt+shift+A yapmıştım ama şimdi basınca dınt diye bi ses geliyo ordan devredışı bırakıp kaldırmam lazım ama olmuyo tek çarem format mı:saskin:saskin

tuşların hepsini tek tek denedim belki yanlıştır diye ama yok kesin eminim kısayol tuşu:ctrl+alt+shift+A bu
ben bundan nasıl kurtulurum..

turk hard birak artik bu isleri yaw..LAMERLIK bunlar.. bence bos is...

teşekkürler yine güzel bi paylaşım saol

ellerine sağlık

turk hard birak artik bu isleri yaw..LAMERLIK bunlar.. bence bos is...

ilk olarak bu üslubu yakıştıramadığımı belirtmek istiyorum..

ben hacker vs gibi bir sıfat koymadım ki hiçbir zaman ismimin önüne sen bana lamer diyebilirsin?..

bunu hakaret olarak algılayıp geçiyorum.. neyse..

ikincisi; ben bu bölümün yöneticisiyim..

bir yönetici bölümünde paylaşım yapmalı, konulara yardımcı olmalıdır, bu benim görevim..

sen hangi mantıkla bana görevini yapma diyebilirsin?

bir şey yazarken düşünüp yazın, sırf yazmak için değil.. hele bunca mesajı olan forumun eskisi sayılabilecek biri bunları zaten biliyor olmalı..

turk_hard abi çok sağol indirdim ama bende ardamax keylogger var ve de proagent falan hiç biri zipten çıkmıyo:saskin acaba bende mi bi sorun var yoksa keyloggerlerdemi artık uyumlu uyumsuz çalışıyo antivirüsler gibi ben proagenti indirdim hepsi çıktı ama asıl olan şey çıkmadı..bundada aynısı oldu zaten bunu tarattım gerçektende kaspersky bişi bulmadı:D ama şimdi ardamax keyloggeri kaldırıcam ama kaldıramıyorum..kısayol tuşu:ctrl+alt+shift+A yapmıştım ama şimdi basınca dınt diye bi ses geliyo ordan devredışı bırakıp kaldırmam lazım ama olmuyo tek çarem format mı:saskin:saskin

tuşların hepsini tek tek denedim belki yanlıştır diye ama yok kesin eminim kısayol tuşu:ctrl+alt+shift+A bu
ben bundan nasıl kurtulurum..

makinanda bulunan antivirüsü tam olarak devredışı bırakamamışsın..

nod32 kullanıyorsan eğer, programı açıp tüm korumaları tek tek devre dışı bırakmalısın..

diğer antivirüsler için de bu geçerli..

ya buı knihgt da çaliliormu acaba

güzel paylaşım eline saglık turk_hard

arkadaşlar sc keyloger indirilmiyopr artı crack istiyor bu keyloger ucretli nasıl bulacaz crack ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri