SC-KeyLog v2.24 !! Uğraştığınıza Değecek kadar Mükemmel !! Bakmadan SAKIN geçmeyin;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
result of gsmptp.183.google.com: unable to send document (SMTP communication error) The server
responded 550-5.7.1.(88.246.116.74) The IP you're using to send email is not authorized
550-5.7.1. to send email directly to our servers.please use
550 5.7.1.the SMTP relay at your service provider instead.h6si8894292nfh

abi ben hepsini yapıyorum fakat test mail dediğimde böyle bi hata geliyor.diğer torjen programlarında da test mailde aynı hatayı alıyorum.yardımcı olursan sevinirim.ilgilendiğin için teşekkurler

paylasımların gerçekten super çok tesekkkurler.

result of gsmptp.183.google.com: unable to send document (SMTP communication error) The server
responded 550-5.7.1.(88.246.116.74) The IP you're using to send email is not authorized
550-5.7.1. to send email directly to our servers.please use
550 5.7.1.the SMTP relay at your service provider instead.h6si8894292nfh

abi ben hepsini yapıyorum fakat test mail dediğimde böyle bi hata geliyor.diğer torjen programlarında da test mailde aynı hatayı alıyorum.yardımcı olursan sevinirim.ilgilendiğin için teşekkurler

paylasımların gerçekten super çok tesekkkurler.

yanlış yazıyorsun smtp'yi..

bak bakalım resimlerde öyle mi?.. gsmtp183.google.com olacak..

bunla da arada sorun yaşayabilirsin ama bu tamamen gmail'den kaynaklanır..

dowland dan indirdiğim zip dosya açılmıyor diyor hata veriyor 6 kb lık bir veri iniyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür

dowland dan indirdiğim zip dosya açılmıyor diyor hata veriyor 6 kb lık bir veri iniyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür

rapidshare'dan dosya yüklerken yanlış bir işlem yapıyorsun..

tekrar yüklemeyi dene, free üyeliği seçerek..

antiler tanıyormu kankalar

o hata artık smtp ler de işlem yapmıyor mesajıdır

Gerçekten süper bir program anlatım mükemmel. Uyguladım inşallah mail gelir
Ayrıca paylaşımın için sağol emeğine sağlık.

Sağ Aşağıdaki "FREE" Butonuna Tıkla. Orda Çıkan Güvenlik Harflerini Yazıp Download Butonuna Bas.

ya ben önceden denediğimde oluyordu 1 ay önce şuan programı denedim ama smtp ayarlarında artık sorun veriyor aynı yöntemle yapıyorum.. Şuan programın serverlaında bi sorun mu var acaba bana yazarsanız sevinirm. sorunu bulamadım şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar kullandığım bi keylogger.ve şu an sağlam çalışan sadece bu diyebiliriz.ancak gmail smtpleri sorun yarattığı için yahooyu denerin derim.ben aylardır mail alıyorum.arada bir rapor aksasada yinede geliyor.yahooyu kullanırsanız sorun kalkar..
selametle....

TuRK_HaRD usta benim özel bir sorunum var pm atamıyorum özelden nasıl görüşürüz.

pm'den özel olarak pek yardımcı olamıyoruz zaten..

özelini tüzelini sabit başlıklardaki "Teknik Destek Hattı"na yaz yardımcı olmaya çalışalım..

kardeş kendi e mailimizi üstemi altamı yazıoz sonra yanlış yazarsam

turklerde böle şeyler yapıyo ya çok hoşuma gidiyo çook :) bide screen shot özelliği konulsa tadından yenmezmiş bu programa :)

YEni Keyloggerlar yokmu ya hep eski konuları öne alıp duruyonuz :S

YEni Keyloggerlar yokmu ya hep eski konuları öne alıp duruyonuz :S

keylogger'ın yenisi eskisi olmaz..

ben şimdi daha yeni yapım bir keylogger veririm buraya ama bir işe yaramaz, hata verir, programda sorun vardır.. ne anladık..

eskiler daha tatlı oluyor..

undetect yöntemleri de veriyoruz, böylece antilerden de kaçırıyoruz.. daha ne olsun..

ya bn kullandım ama pek bişi anlamadım en iyisi tpt spy,ardamax 2.8,perfect ustam yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri