veysel90' Alıntı:Bence SC-Keylogger'i Orginal Sitesinden İndirin Çünkü Adam O Dosyanın İçinede Sc-Keylogger Koymuş Olabilir Aratın Google'de Sc-Keylogger Diye
wiseman' Alıntı:Guzel calısma. Yanlız anlamadıgım su. Sımdı server olusturdugumuzda yanı bu bı sekıl trojen sureklı maıl adresımıze maıl atacak. Pekı dıger acılan program nedır? Yanı dıyelım kı ben bu programı kendı makınemede baska bır makıneyede kurdum. Benım makınemden onun makınesını kortrol mu edebılyorum yoksa bunu kurdugum makıneye gırdıgımde bu programı acıp ordan mı kontrol edebılıyorum. Yanı uzak bılgıraydan kontrol var mı?
Bır dıger sorumda program full mu?
Evet, üste kendi mailini yazacaksın ama alttakine herhangi bişey atsan olur..blacksun77' Alıntı:serveri kurdum serveri hotmailden gönderemiyorum virüs var diyo kopyala yapıştır yapmıyo
kardeş illede gmailden mi yapcaz bu işi hotmailden olmazmı
birde send to adres bölümüne kendi mail imi sender adres bölümüne kurbanı yazcam doğrumu
serveri başka bir dosyayla birleştirebilirmiyiz en azından dış görünüşünü değiştirebilirmiyiz
kurbanın bu haliyle yiyceni zannetmiyorum
daha önce keylogger kurmadım acemiyim yardımlarınız için teşekürler
serverin görünüşünü değiştirebilirmiyiz bu haliyle kurbanın yiyceğini zannetmiyorum
blacksun77' Alıntı:kardeş bana serverin görünüşünü değiştirebileceğim bir keyloger lazım ne tavsiye edersin
By_Amoras' Alıntı:detaylı bilgi için cok cok teşekkürler ...
nod 32 virüs buldu içine trojanı yerleştirmemiş olamnı ispatlayabilirmisin ?
blacksun77' Alıntı:kardeş oluşturduğum serverleri kurbana gönderemiyorum gmail ve hotmail uygulama dosyası gönderilemez diyo
napçam şimdi
dedim ve nazar değirdimm sabahtan beri tek bir mail bile gelmedi, 20 dakikaya ayarladığım halde..kulalı45' Alıntı:hata mesajı olsaydı aslında ya neyse, ben hala çok stabil kullanıyorum