SC-KeyLog v2.24 !! Uğraştığınıza Değecek kadar Mükemmel !! Bakmadan SAKIN geçmeyin;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence SC-Keylogger'i Orginal Sitesinden İndirin Çünkü Adam O Dosyanın İçinede Sc-Keylogger Koymuş Olabilir Aratın Google'de Sc-Keylogger Diye

veysel90' Alıntı:
Bence SC-Keylogger'i Orginal Sitesinden İndirin Çünkü Adam O Dosyanın İçinede Sc-Keylogger Koymuş Olabilir Aratın Google'de Sc-Keylogger Diye

3 mesajınla gelip kimseye suçlama..

senin o "adam" dediğini bu sitede herkes bilir.. sen de öğrenirsin zamanla tabi...

virüstotal sonuçları var beyler ilk sayfada, birçok anti yakalıyor ne yazık ki..

O kadar kolay ve problemsiz ki, hiç bu kadar iyi bir program kullanmadım.. Avasttan geçiyor..

Ya internet cafeler için HAlikulade :D ark bakın inter cafede deep i iptal ettik eeğer nettenki cafedeki pc de av warsa kapatın serveri oluştutup rar yalın rar ın içinde açın deep i aktif hale getirin av yide av dosyanın üstünde sağ tık Scan virüs yapmadan NOrmal çlaışırken bulmamaz av ler rar lı dosyadaki virüsleri silmiyo

Guzel calısma. Yanlız anlamadıgım su. Sımdı server olusturdugumuzda yanı bu bı sekıl trojen sureklı maıl adresımıze maıl atacak. Pekı dıger acılan program nedır? Yanı dıyelım kı ben bu programı kendı makınemede baska bır makıneyede kurdum. Benım makınemden onun makınesını kortrol mu edebılyorum yoksa bunu kurdugum makıneye gırdıgımde bu programı acıp ordan mı kontrol edebılıyorum. Yanı uzak bılgıraydan kontrol var mı?
Bır dıger sorumda program full mu?

wiseman' Alıntı:
Guzel calısma. Yanlız anlamadıgım su. Sımdı server olusturdugumuzda yanı bu bı sekıl trojen sureklı maıl adresımıze maıl atacak. Pekı dıger acılan program nedır? Yanı dıyelım kı ben bu programı kendı makınemede baska bır makıneyede kurdum. Benım makınemden onun makınesını kortrol mu edebılyorum yoksa bunu kurdugum makıneye gırdıgımde bu programı acıp ordan mı kontrol edebılıyorum. Yanı uzak bılgıraydan kontrol var mı?
Bır dıger sorumda program full mu?

uzaktan kontrolle alakasi yok.. açılan ikinci program, eğer server'ı kendi makinanda açtı

isen bunun yönetimi için.. karşı tarafın server'ı açması ile bu programın bir alakası yok yani..

program da full..

serveri kurdum serveri hotmailden gönderemiyorum virüs var diyo kopyala yapıştır yapmıyo
kardeş illede gmailden mi yapcaz bu işi hotmailden olmazmı
birde send to adres bölümüne kendi mail imi sender adres bölümüne kurbanı yazcam doğrumu
serveri başka bir dosyayla birleştirebilirmiyiz en azından dış görünüşünü değiştirebilirmiyiz
kurbanın bu haliyle yiyceni zannetmiyorum

daha önce keylogger kurmadım acemiyim yardımlarınız için teşekürler

serverin görünüşünü değiştirebilirmiyiz bu haliyle kurbanın yiyceğini zannetmiyorum

blacksun77' Alıntı:
serveri kurdum serveri hotmailden gönderemiyorum virüs var diyo kopyala yapıştır yapmıyo
kardeş illede gmailden mi yapcaz bu işi hotmailden olmazmı
birde send to adres bölümüne kendi mail imi sender adres bölümüne kurbanı yazcam doğrumu
serveri başka bir dosyayla birleştirebilirmiyiz en azından dış görünüşünü değiştirebilirmiyiz
kurbanın bu haliyle yiyceni zannetmiyorum

daha önce keylogger kurmadım acemiyim yardımlarınız için teşekürler

serverin görünüşünü değiştirebilirmiyiz bu haliyle kurbanın yiyceğini zannetmiyorum
Evet, üste kendi mailini yazacaksın ama alttakine herhangi bişey atsan olur..
Maalesef dosya birleştirme veya simge değiştirme yok, aksi halde tek geçilecek bir keylogger..

kardeş bana serverin görünüşünü değiştirebileceğim bir keyloger lazım ne tavsiye edersin

detaylı bilgi için cok cok teşekkürler ...

nod 32 virüs buldu içine trojanı yerleştirmemiş olamnı ispatlayabilirmisin ?

By_Amoras' Alıntı:
detaylı bilgi için cok cok teşekkürler ...

nod 32 virüs buldu içine trojanı yerleştirmemiş olamnı ispatlayabilirmisin ?

ooofff offf.. güvenmiyorsan yükleme kardeşim, karar senin..

ben hiçbir şey ispatlamak zorunda değilim burda...

kardeş oluşturduğum serverleri kurbana gönderemiyorum gmail ve hotmail uygulama dosyası gönderilemez diyo
napçam şimdi

blacksun77' Alıntı:
kardeş oluşturduğum serverleri kurbana gönderemiyorum gmail ve hotmail uygulama dosyası gönderilemez diyo
napçam şimdi

server'ı zipleyip mailden veya msn'den o şekilde gönderebilirsin..

exe halinde kabul etmiyorlar..

hata mesajı olsaydı aslında ya neyse, ben hala çok stabil kullanıyorum

kulalı45' Alıntı:
hata mesajı olsaydı aslında ya neyse, ben hala çok stabil kullanıyorum
dedim ve nazar değirdimm sabahtan beri tek bir mail bile gelmedi, 20 dakikaya ayarladığım halde..

Şuan Onlınemısınız ?

Bu Bı Yalan Bence .....

Ya BEN Bunu Indıremıyorum Ne İş Ya :S

Sacmalık Hıkayeden Ibaret a.q

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri