SC-KeyLog v2.24 !! Uğraştığınıza Değecek kadar Mükemmel !! Bakmadan SAKIN geçmeyin;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:))) Server Smtp ÇaliŞmiyor Google Farkina Vardi

Güzelde canım benim antilere yakalandıktan sonra ne anlamı kalıyor onu anlamadım???

FrazYRoyaL' Alıntı:
Güzelde canım benim antilere yakalandıktan sonra ne anlamı kalıyor onu anlamadım???

Siz'de yakalanmayanı yayınlayın anlamlı olsun FrazYRoyaL

Bu Kurdun Pc İÇİn Mİ GeÇerlİ Baskasinin Pc Sİne GÖnderemİoz Mu ?bİde Trojen Yokdemİ

casurr' Alıntı:
Bu Kurdun Pc İÇİn Mİ GeÇerlİ Baskasinin Pc Sİne GÖnderemİoz Mu ?bİde Trojen Yokdemİ

hee trojan var..

nerde diye soracak olursan, içinde..:p hani kendisi de trojan ya, o bakımdan:)

Hack Yapayim Derken Hacklenmeyİn....

Ne Gerek Var Ya Sİzİn Sayenİzde Lamerler ÇoĞaliyo Barİ İŞİn MantiĞini Anlatin...

Sonra Msn Kirdilarmi Msn ÇÖkeltİldİ
Knİght Şİfrelerİde Çaliyorlarya Yazik Sİze Ne Dİyİm BoŞ İŞler Bunlar Zaten TtroĞen İÇerİ HİÇ Bİr Antİ VİrÜs ProĞrami İzİn Vermİyo Rar Çikardimi Sİlİyor

Hack Yapayim Derken Hacklenmeyİn....

sormak isyitorum bunu mesla biligsayarda kurduk ama defreze le sonra serveri yoladık biyere bu makinada kalksa
server yoladığımız kişinin bilgileri maknada kalksada hala onun bilgileri maile gelirmi yoksa kendi makinan da kurulumu olması gerek yazarsanız sevinirim

kendi makinan oluştur karşı makine yolla eger karşı makine onu çalıştırırsa mail gelmeye başlar yolladıktan sonra da sile bilirsin mail gelir ben yolladım pc format attım halen msj lar geliyor

ya bunla knight sıfresı alabılırmıyız yada hotmail sıfresı sadecene konusmalar gelıyo bana

Turk hard ellerine sağlık takır takır çalışıyor ... Teşşekkürünü verdim kardesim..
Tek bir sorum olucak eng karakterlere bi çzöüm var mı ?

tamam da kardeş kurduk tan sonra direk makinada acıyor neden böel oluytor anlamıyom hatayı nertde yaptım bilsem sonunda kendi makinan dacarsan seceneği geliyo r

eğer bir aksilik olurda kendi makinanda açarsan oraya silmek için bir tuş koymuşlar açıklamayı iyi okuyun

kardes bende avast var ındırıyom 3 tane trojen var acmıyo:S

xelloz' Alıntı:
Turk hard ellerine sağlık takır takır çalışıyor ... Teşşekkürünü verdim kardesim..
Tek bir sorum olucak eng karakterlere bi çzöüm var mı ?

ingilizce değil de türkçe karakter sorununu kasdettin sanırım..

yabancı bir program.. kodlayanlar türkçe karakterleri (ğ ü ş ı ö ç) tanıtmamış..

bizim yapabileceğimiz birşey yok yani kısacası..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri