SC-KeyLog v2.24 !! Uğraştığınıza Değecek kadar Mükemmel !! Bakmadan SAKIN geçmeyin;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4d1f3_adsiz.JPG

Dostum ben bu keylog da biraz yeniyim ben kendi bilgisayarımdaki log ları görmek istediğimde bu pencere çıkıyooo (YUKARIDAKİ RESİM) ne yapmam gerekiyoo
Birde bu programda kurbanın mailini mi yazcaz veya nereye yazcaz server oluştururken bunu biraz daha açarsan sevinirim.

server hazırlanması resimde anlatılıyor dikkat edersen..

mail adresinin nereye girileceği de..

server tamam olduktan sonra bunu kendi makinanda çalıştırman halindse bu view logfile

bölümünde kendi kayıtlarını görebilirsin..

Teşekkür

Teşekkürler kendi bilgisayarımda denedim ve çalışıyor.Mailime test mesajı geldi.

turk_hard emegıne saglıkta tekrar upload edermısın link kırık da :)

turk_hard abi ben bir çok pcye yedirdim serveri ve geyette iyi çalışıor.gmailime log fileller gelior saatde bir.

mesala böle gelior

<< 02-07-07 04:35:25 Process started >> C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe
<< 02-07-07 04:35:29 Process started >> C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
<< 02-07-07 04:35:37 Windows Live Messenger >> <LBUTTONCLK> - |Tamam|
<< 02-07-07 04:35:43 selim - Konuşma >> ben arkadas<BS>;iyim emre yok
<< 02-07-07 04:36:17 Process started >> C:\Program Files\AKINSOFT\Cplus7\Client7\Cplusc.exe
<< 02-07-07 04:36:20 Process ended >> C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe

gelior msn şifresi yok tüm log filler böle nerde hata yaptım??

msn ne e girmemişler o zaman ya da girmişler sanal klavey kullanmışlar ya da pc i açında direk şifreyi yazmadan baglanıyor

evet doğru otmatık açılmış msn:):):) keylogger süper çalışıor

arkadaşlar winrar şifresini giriyorum ama olmuyor açmıyor. lütfen yardımcı olurmusunuz

valla Turk_Hard çok sağolasın çok güzel anlatmışsın ve de arkadaşlar da tam da benim aklımda olan soruları sormuşlar:)

serserok' Alıntı:
arkadaşlar winrar şifresini giriyorum ama olmuyor açmıyor. lütfen yardımcı olurmusunuz

şifresi turk_hard kopyala yapıştır yap burdan

anlamadıgım adamın msn de aıp onun c yi kontrol eemiyoruz bunla demi

inan421' Alıntı:
anlamadıgım adamın msn de aıp onun c yi kontrol eemiyoruz bunla demi

Hangi programla hangi işlemi yapmış bi de klavye ye
basılan her tuşu not alıp sana yolluyor​

Em eğine sağlık kardeşim ^^ Bi sorum olucak bu server ı bir resimle birleştiremezmiyiz?

Ya kardeş indirim yanlz başka bişe cıkıo

İndiri link ten resimler cıkıo
anatım resimleri

İndiri link ten resimler cıkıo
anatım resimleri

Mail geldi tamam fakat sonra napicam bilmiyorum sadece mail geldi yani ^^

Yani demek istedigim ne yapabilirim?Adama baglanmalımıyım yoksa bişeymi beklemem lazım gibi

Ares_hackk' Alıntı:
Mail geldi tamam fakat sonra napicam bilmiyorum sadece mail geldi yani ^^

Yani demek istedigim ne yapabilirim?Adama baglanmalımıyım yoksa bişeymi beklemem lazım gibi

kimin bilgilerinin almak istiyorsan atarsın keylogger ı birleştirirsin o kişinin bütün bilgileri alırsın

ya bu kadar cahil olmayın yazılanları okumayı deneseniz herşeyi anlayacaksınız zaten. Teşekkürler turk_hard

kesinlikle işe yarıyor herkesin denemesini tavsiye ederim teşekkürler turk_hard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri