Rapid den premium hesap olmadan çoklu indirme(RESİMLİ ANLATIM)

peki arkadaşlar birşey soracağım cahilliğimi bağışlayın ben bunu işyeride denemek istiyorum nasıl yaparım işyerinde ağdan bağlanıyorum ayrıca kur yapamıyorum yani bu programın portablesi varmı acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Program zaten portable kurulumsuz arkadasım agdan baglanman fark etmez internete baglı olman yeterli program o ag üzerinden internette proxy deneyecek.

ortalama indirim hızı nedir

çok düşükse çok ta anlam ifade etmez

Hocam ben beceremedim ya da saglam proxy bulamadım bende olmadı yardım edersen sevinirim en azından proxy kullanımı konusunda cunku sendeki gibi olmadı bende yanda hep varsayılan diyo proxy cıkmıyor.

valla baya bi zorlandım ama hakikaten çalışıyo saolasın kardeş...emeğine sağlık.......

valla baya bi zorlandım ama hakikaten çalışıyo saolasın kardeş...emeğine sağlık.......

Bütün mesele çalışan proxy bulmak hız biraz yavaş ama premium isteyen bi siteden aynı anda down yaptım 5 part özetle çalıştı Teşekkürler..

Hocam ben beceremedim ya da saglam proxy bulamadım bende olmadı yardım edersen sevinirim en azından proxy kullanımı konusunda cunku sendeki gibi olmadı bende yanda hep varsayılan diyo proxy cıkmıyor.

Önce metin belgesine proxyleri benim göstergim gibi girdiginden emin ol sonra nereye kaydedtiysen seçenekler\tercihler\baglantılar\ek proxy sunucular sekmesinden o metin belgesinin seçilmiş olup olmadıgını kontrol et son olarakta aynı yerde aynı anda download adedi yazan yerin 1 den fazlaya ayarlı oldugunu kontrol et 1 se degiştir kaç istiyorsan yap 1 olursa sadece varsayılanla indirir

Önce metin belgesine proxyleri benim göstergim gibi girdiginden emin ol sonra nereye kaydedtiysen seçenekler\tercihler\baglantılar\ek proxy sunucular sekmesinden o metin belgesinin seçilmiş olup olmadıgını kontrol et son olarakta aynı yerde aynı anda download adedi yazan yerin 1 den fazlaya ayarlı oldugunu kontrol et 1 se degiştir kaç istiyorsan yap 1 olursa sadece varsayılanla indirir

Hocam ben olayı cözdüm fakat şu var verdigin proxy sitesindeki proxyleri 3er adet metin belgesine atıyorum calısmadıklarında siliyorum o listeyi yeniden 3 tane daha atıyorum ama program eski proxyleri görüyor indirme yaparkende kapatıp acınca indirdigi baglantıya sıfırdan baslıyor yani proxy yenileme olayı nasıl oluyo bu sekilde cok zahmetli program ac kapat filan :S

Hocam saglam proxy nerden ßulucaz yaa mesele orda zaten nereye el attımsa hata diyor indirmiyor aynı anda :S

Hocam ben olayı cözdüm fakat şu var verdigin proxy sitesindeki proxyleri 3er adet metin belgesine atıyorum calısmadıklarında siliyorum o listeyi yeniden 3 tane daha atıyorum ama program eski proxyleri görüyor indirme yaparkende kapatıp acınca indirdigi baglantıya sıfırdan baslıyor yani proxy yenileme olayı nasıl oluyo bu sekilde cok zahmetli program ac kapat filan :S

tercihler baglantılardan metin belgesini gösterdigimiz yerden proxy adresi kullan seçenegini iptal edip uygula deriz ve sonra tekrar proxy adresi kullan seçenegini işaretler uygulaya basarız böylece metin belgesinde yaptıgımız degişiklikler güncellenir programı açıp kapatman gerekmez.

verdigim proxy sitesi bir örnekti internette benzeri siteler var güncel olmasına dikkat edersen mutlaka bulursun eski tarihli proxyler çalışmaz

peki indirme hızı kaç kilobite oluyor en fazla

Açıklama: Şimdiye kadar hiç bir yöntem rapidden sınırsız dosya indirmede başarılı olmamıstır olsa bile çalışmaz ben kaç kere denedim sonuc alamadım proxler çalışmıyorkı hem ayrıca sadece bu rapid download programı değil bütün dosya indirme yöneticilerinde proxy kullanabilirsin paylaşım iiçin tşkler

Açıklama: Şimdiye kadar hiç bir yöntem rapidden sınırsız dosya indirmede başarılı olmamıstır olsa bile çalışmaz ben kaç kere denedim sonuc alamadım proxler çalışmıyorkı hem ayrıca sadece bu rapid download programı değil bütün dosya indirme yöneticilerinde proxy kullanabilirsin paylaşım iiçin tşkler

Ben teşekkür edrim ama çalışmadıgında yanılıyorsun özellik programda degil diye belirtmiştim zaten asıl olan proxydir proxy calışıyorsa hiçbir program kullanmadanda internet explorerdan bile download yapabilirsin.Program sadece işleri biraz kolaylaştırıyor o kadar.Ama bu tür programlar içinde en iyisi bu diye düşünüyorum desteklemedigi site yok gibi arayüzü kolay denedinmi bilmiyorum ama denemediysen tavsiye ederim proxy kullanmasan bile program tek tek indirir bilgisayarı açtıgında programı çalıştır yeter.

bu yontem calisiyor fakat calisan proxy bulmak zor diyelim buldun o proxy de %99 rapid icin kullaniliyor birisi tarafindan mucize gibi birsey kullanmayan proxy bulmak

Geri