Rapid den premium hesap olmadan çoklu indirme(RESİMLİ ANLATIM)

Aşagıdaki resimlerin tarihine bak istersen aynı anda 3 dosya indirirken yani rapidden çoklu indirme yaparken yanlız asıl adreslerim meşguldü kullanmadıgım proxy adresleridir sadece sana göstermek için kullandım o yüzden indirme hızları düşük eger iyi bir proxy adresi olursa hızdadada sorun olmaz

Buda 5 adet aynı anda download yaparken alınmış ekran görüntüsü

teşekür ederim harikasın bakalım..

paylasım ıcın sagol lınkı olmusmu ındır dıyorum olmuyor bı kontrol etsenız acaba

bu saçmalıklara hayla inananlar varmı ?? bunun gibi yüzlerce program gördüm hepsi sahte rapidden premium üye olmadan eşzamanlı dosya indiremezsiniz indirdiğini söyleyen arkadaşlar indirdiğiniz dosyaları açmaya çalışın bakalım dosya açılıyormu bu program gerçek olsa rapidshare 1 günde iflas eder bu saçmalılara inanmayın

bu saçmalıklara hayla inananlar varmı ?? bunun gibi yüzlerce program gördüm hepsi sahte rapidden premium üye olmadan eşzamanlı dosya indiremezsiniz indirdiğini söyleyen arkadaşlar indirdiğiniz dosyaları açmaya çalışın bakalım dosya açılıyormu bu program gerçek olsa rapidshare 1 günde iflas eder bu saçmalılara inanmayın

Eger yorum yazdıgın konuyu takip ediyorsan ben bu forumdayım ve izmirde ikamet ediyorum nerdeysen söyle geleyim yanına senin bilgisayarından coklu indirme gözlerinin onunde yapacagım yaparsam butun masraflarımı karşılarsın anlaştıysak ben buradayım cevap bekliyorum.

Yaptıgınız cok ayıp hemde terbiyesizlik denedinmi ki saçmalık diyorsun tekrar soyluyorum ben her zaman buradayım açtıgım konununda arkasındayım sen neredesin gorelim ve boş konuşmayallım

ya o kadar proxy denedım hepsı hata verıyo :S

Biraz zahmetli ama proxy adresini bir sefer bulacaksın denemeye devan derim biraz ugraş yinede bulamazsan sana kendi kullandıgım adreslerden birini veririm denersin programın çalıştıgından enin olman için kesinlikle işe yarayan bir yontemdir şüpeniz olmasın

çok teşekkür program güzelmiş fakat hala proxyli olayı halledemedim

Geri