Rapid den premium hesap olmadan çoklu indirme(RESİMLİ ANLATIM)

çok teşekkür program güzelmiş fakat hala proxyli olayı halledemedim

İnternette araştırın ve buldugunuz proxylerin yayınlanma tarihini kontrol edin googledan arama yapıtıgınız zaman ornek olarak 2004 te yayınlanmış adresleri bulabilir onları kullanmayın guncel adres arayın ve her proxy adresi download yapmaz sorf için olan adreslerde vardır.
Birde bu olay programdan kaynaklanan bişey degildir marifet proxylerde bunu unutmayalım ornek olarak çalışan bir proxy adresini firefoxa girdigimiz zaman yine download yapabiliriz diyelimki üç adresimiz var standart adresimizle internetexploler bir adresle firefox bir adresle opera gibi aynı anda download yapabilirsin.

gerçekten çalışıyor kardeşim ellerine sağlık

program indirme linki % deli olunca sorun oluyor
hxxp=http tabiiki

hxxp://74.125.79.132/translate_c?hl=en&langpair=auto|tr&u=http://wordrider.net/freerapid/download.html&tbb=1&usg=ALkJrhgKerbRVPRsVL7lcDtEpFflLsWq0w

hocam saolasın boş bir vaktimde mutlaka deneyeceğim

şimdi çalıştırdım programı ve hemen teşekkür ettim,
tek tek indiriyordum.proxyle uğraşmayayım dedim

ama tam 6 linki birden indiriyorum şu an...

proxyleri ayarlayan ve hızı 2048 ve üzeri olanlar için kaçırılmaz.

Sildim torrent linklerinin hepsini.Yok seeder arayacağımda,falanda filanda

teşekkürler arkadaşım.

Not: Ben 0.82 versiyonunu kullanıyorum ve türkçe..

teşekkürler birader emeğine sağlık
açıklamalar da on numero eyv

valla olmadı denedim hata mı ne yazıyordu herhalde proxy olmadı....

Teşekkürler murat35 kardeşim 2 gün uğraştım daha yeni sağlam bir proxy buldum ve şu an iki linki birden indiriyorum.

FreeRapid-0.82.zip, 5.30MB, tüm işletim sistemleri(kurulumsuz)....................
.................................................................................
PROGRAMLA İLGİLİ BİR DETAY DAHA VEREYİM YOUTUBE DEN SAYFANIN LİNKİNİ GİREREK FLV FORMATINDA İSTEDİGİNİZ KLİBİ İNDİREBİLİRSİNİZ TABİKİ DESTEKLEDİGİ DİGER SİTELERDENDE BİR DİGERİ İSE LİNKİ PROGRAMA TAM KOPYALADIGINIZ SIRADA ALT BÖLÜMDE İNDİRME BİLGİSİ YAZAR BURAYADA LİNKİ KOPYALARKEN RAR ŞİFRESİNİDE BİLGİ OLARAK GİRERSENİZ O DOSYAYI İNDİRDİGİNDE KOLAYCA RAR ŞİFRESİNE ULAŞIRSINIZ VE ŞİFRE KARMAŞASI YAŞAMAZSINIZ.BİTEN DOSYANIN ÜSTÜNE GELİP SAG TUŞ İNDİRME BİLGİSİ GÖRÜNTÜLE DEDİGİNİZDE O LİNKLE İLGİLİ BİLGİYİ ŞİFREYİ VEYA NOT DÜŞTÜGÜNÜZ HERHANGİ BİR ŞEYİ OKUYABİLİRSİNİZ ANLAMAYANLAR İÇİN RESİMDE EKLEYEBİLİRİM

sagol kardes Resimlerle birlikte cok güzel anlatmissin. tesekkür butonuna basmistim ama extra yazmakta istedim. Elimde 18,000'lik dsl var birde bu hiza uygun hizli Proxy'ler bulabilsem iyi olurdu
Not: yinede yeni baslayanlar icin son yazdigin kisim icin resimli anlatim yaparsan daha iyi olur sanirim

sagol kardes Resimlerle birlikte cok güzel anlatmissin. tesekkür butonuna basmistim ama extra yazmakta istedim. Elimde 18,000'lik dsl var birde bu hiza uygun hizli Proxy'ler bulabilsem iyi olurdu
Not: yinede yeni baslayanlar icin son yazdigin kisim icin resimli anlatim yaparsan daha iyi olur sanirim

Resimler eklendi

peki arkadaşlar birşey soracağım cahilliğimi bağışlayın ben bunu işyeride denemek istiyorum nasıl yaparım işyerinde ağdan bağlanıyorum ayrıca kur yapamıyorum yani bu programın portablesi varmı acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Geri