Rapid den premium hesap olmadan çoklu indirme(RESİMLİ ANLATIM)

Programı bizzat kullanıyorum çalışan proxy bulursanız 2 ve daha fazla indirmeyi aynı anda yapabilirisiniz. high anonymus proxyleri arayın diğerleri işe yaramaz. şuan ben 2 tane kullanıyorum; ama onları da zor buldum. 2 indirmeyi aynı anda yapabiliriyorum

bu yontem calisiyor fakat calisan proxy bulmak zor diyelim buldun o proxy de %99 rapid icin kullaniliyor birisi tarafindan mucize gibi birsey kullanmayan proxy bulmak

Evet zor haklısın ama dedigin kadarda degil yani %1 degil ben o yüzden proxy paylaşamıyorum zaten paylaşırsam bu konuya bakan herkez aynı proxyleri kullanır ve senin dedigin sorun yaşanır onun için proxyleri herkez kendi bulmalıdır ki fazla çakışma yaşanmasın

Birde heryerde konumu çalıp paylaşmışlar alıntı bile yazmamışlar resimleri kopyalamayı önlemek lazım konu çalmayı biraz olsun engeller
Başka yerlere bakıyorum her yer de HACKHELLİN kopyaları geziyor aman nazar degmesin sitemize

dostum indirme hızın ne senin onu sölermısın

dostum bir türlü beceremedim bir sürü prxo kullanmama rağmen olmuyor

program indirme yapıyor ama hasarlı olrak indiriyo yani acılmıyo dosyalar :)

program indirme yapıyor ama hasarlı olrak indiriyo yani acılmıyo dosyalar :)

Bu programla binlerce dosya indirdim bir tane bile programdan kaynaklı açılmayan dosyaya denk gelmedim indirmeye çalıştıgınız dosya bozuktur yada indirme yarım kalmıştır (yarım kalanlara devam etmez tekrar bastan indirir) o yüzdendir.

kardeşim saol çok güzel bir paylaşım oldu.
sorun sadece çalışır proxy bulmakta.

denendi ve çalışıyor.
tekrardan tşk.

Güzel Paylaşım Emeğine Sağık,
Yalnız Adam Gibi Çalışan Proxy Bulmak Biraz zor,
Rapid Premium Gibi İndirmek İçin Bence Bağlantı Hızınızın Yüksek Olması Lazım,
Yoksa Ard Arda 5 Part Koysanız 20 KB'dan İndirmiş Olsa 5*20 = 100 KB Yapar,
Öteki Tarafdan 1 Part'ı 100 KB İle İndirmiş Olsanız Yine Aynı Hesaba Gelecektir.

Güzel Paylaşım Emeğine Sağık,
Yalnız Adam Gibi Çalışan Proxy Bulmak Biraz zor,
Rapid Premium Gibi İndirmek İçin Bence Bağlantı Hızınızın Yüksek Olması Lazım,
Yoksa Ard Arda 5 Part Koysanız 20 KB'dan İndirmiş Olsa 5*20 = 100 KB Yapar,
Öteki Tarafdan 1 Part'ı 100 KB İle İndirmiş Olsanız Yine Aynı Hesaba Gelecektir.

haklısın ama 1 parti 100 kb indirmiş olsak aynı hesap ama her parttan sonra 15 dakika beklemeyide hesaba katacak olursam atıyorum 8 partta 2 saat bekleme süresi ortadan kalkıyor ve 2 saat önceden inmiş olacak:durdurun

Linki kayıt ettiğim teşekürümüde ettim uygun bir zamanda indireceğim...

Selametle...

benim anlamadığım proxy listesini ekledim bazıları indirdi bazıları indirmedi.
indirmeyenleri sildim yerine yenilerini ekledim ama bu sefer proxy adresleri üstünden tarama bile yapmıyor artık ne denediysem olmadı.
Sorun nerede bilen var mı

benim bi sorum olacaktı. rapid kullanıcı adımı ve şifremi girdim. download etmek istediğim linkleri de panoya kopyaladım. başlat diyince alayı birden inmeye başladı. hepsinin aynı anda inmesini istemiyorum mesela, teker teker inse benim işime daha çok yarar. gerekli ayarlamaları nerden ve nasıl yapabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

EDIT: ok yardım edilcek bi durum kalmadı. bir seferde download sayısını 1 e düşürdüm tüm taşlar yerine oturdu :)

bu bir mucize çalışıyor şakır şakır proxlerde ii hızlı elleriniz der görmesin alkış milllet

bana calisan high anonmy adresi olan site lazim.bilen varsa yazabilirmi,,

arkadaşlar ben olayı çözdüm genelde hep proxy hatası alan arkadaşlar oluyor ilk kurduğumda benimde başıma geldi ama şuan sistemi ottutturdum eğer adminler izin verirse paylaşımımı yapmak isterim sonuçta ben bu programı onlar sayesinde buldum saygım sonsuzdur bu anlamda

Kardes... Helal olsun Aynen calisiyor.. proxyleri error verdikce temizliyorsun.. oluk oluk geliyor malzeme.. Sagolasin.. Tesekkur arti yorumu hakettin ;) Resimde eklicektim abartmim dedim.. ;)

güzel yöntem denedim çalışıyor ancak bikaç proxy sitesi verirsen çok sevinirim araştırma yapmama ramen hep web tabanlı proxy bulabildim yardımını bekliyolrum emeğine saglık çok uğraşmışsın belli elimden gelsele elini sıkıp taktir edebilsem çok saol

valla 1 yıl once ındırdım hala kullanırım ındırdıgım flım oyun program sayısı bellı degıl sagolasın en ıyı yanıda kendı kendını guncellemesı ve yenı versıyonu cıktıgında onu ındırme daha ne olsun kı sukur :D

Geri