Rapid den premium hesap olmadan çoklu indirme(RESİMLİ ANLATIM)

bazen hata diyor hiç başka yerden download da yapmıyorum..proxy leri deniyor falan..hoşuma gitti ama tam randımanlı değil.zayıf proxyleri silin demişsin..nerden anlıyoruz..

bişey daha var..bi proxy indiriyor ve bir süre indirdikten sonra hata veriyor,yapmış olduğum download kısmı tamamen gidiyor..

Öncelikle zayıf derken indirme hizindan bahsediyorum memnunsan silmeyebilirsin yani hızından anlıyorsun bazı proxy sitelerinde proxy upload hızları yazar ordanda anlayabilirsin benim verdigim sitede yazmıyor.
Diger sorun ise downloadın yarıda kalması önce sunu söyliyim programın devam etme özelligi yok yani bilgisayar kapanırsa yada yanlışlıkla programı kapatırsan tekrar baştan başlamak zorundasın bazı proxy adresleri kullanım suresi koymaktadır yani sana o adresi kullanman için belli bir sure tanır senin sorunun bu o adresi silmelisin bazıları ücretli oldugu için boyle sorunlarla karşılasabilirsin verdigim sitede bazı adreslerin yanında dolar işareti görürsün onları alma bazısında uyarı yoktur ama süre kısıtlamalıdır onlarıda sil.
Baştada söyledigim gibi tek sorun proxy adresi bu konuda internette birçok kaynak bulabilirsiniz tabi ugraşmadanda olmuyor ama bir sefer duzene koyarsanız sistem sorunsuz işler ben yöntemi verdim adreslerde size kalmış ugraşamam diyorsanız program yinede işinizi gorur tek tek indirir ama şuan ugraşamıyorum eger fırsatım olursa proxy adresi veririm bu başlıktan

dostom proxyleri yazdım ama aynı anda indirme yapmıyor sadece bekleeme süresi 15 dakka degil dogru mu yoksa ben mi hata yappıyorum. paylaşım için saol

dostom proxyleri yazdım ama aynı anda indirme yapmıyor sadece bekleeme süresi 15 dakka degil dogru mu yoksa ben mi hata yappıyorum. paylaşım için saol

Arkadasım proxylerin çalışmıyordur yenilerini dene derim proxyler çalışırsa istedigin sayıda indirme yapabilirsin ama yukarıda bir açıklama yaptım indireceginiz dosya sayısının katları olmalıdır 2 dosya indireceksen minumun 4 adet çalışan proxy bulmalısın ve katları.
proxyler çalışıyorsa bekleme suresi yok yanlız baglandıgın ve dosya indirdigin proxy adresini ikinci sefer bekleme yapmadan kullanamazsın yani kendi bilgisayarındaki gibi duşun bir sefer download yapıyorsun seni ikinci download için beklemeye alıyor aynı mantık buradada var kullandıgın proxy bir downloaddan sonra beklemeye alınıyor indireceginiz dosya sayısının katları derken bundan bahsediyorum birini kullanırken digerinin bekleme suresi dolar ve hiç bekleme yapmadan download yapabilirsin yani sorun kullandıgın adrestendir.

benimki otomatik ipleri değişmiyor ??

Nedemek istedigini anlayamadım eger hata verirse belli bir sure sonra aynısını tekrar dener ama kaç sefer oldugunu saymadım çunki ben beklemiyoru durdurup tekrar başlattıgında otamatik olarak başka adresle dener
birazdaha açık anlatırsan daha iyi yardımcı olurum

Akıllıca düşünülmüş, basit ama gerçekten işleyen bir program.. Anlatımında çok iyi olmuş murat kardeşim, ellerine sağlık.. Dört dörtlük paylaşım ;)

eline saglik kardesim bu rapide karsi kazanilan bi zafer :D

kardes resmideki verdigin proxyleri kulanayim dedim ama onlari yazdim bitane inidirirken sorun olmuyor ama 2 cide indir dersem hata veriyor bu sanirsam proxyle alakali
elinde saglam proxyler olan varmi
zaten bu proxy olayini anlamadim D:

Arkadasım proxy adresini high-anonymous server olanları seç eger normal proxy adresi bulursan bu konuda şöyle bir problem oluyor normal proxyler ip gizlemedegi için kullandıgın proxy adresiyle bir sefer indirdigin zaman normal baglantımızda oldugu gibi rapid ip adresini tanıyor ve beklemeye alıyor böyle olunca normal proxy adresi kullanıyorsak sayısını biraz çogaltmalıyız yani bir adresi kullandık o bekleme suresi dolana kadar diger adresi kullanırırz boylece kesintisiz download yapabiliriz.Bir adres hata verdiginde onun geri sayımını beklemeden indirdigimiz dosyanın ustune tıklıyıp durdurup tekrardan başlattıgımızda yeni bir adresi deneyecektir program böylece bekleme yapmadan download yapabilirsin.
high-anonymous server yuksek gizlilik anlamına gelir.
Bir diger konuda her adres indirmeye izin vermez adres saglamdır ama sadece internette sorf yapmak için kullanılır bunları elemeniz gerekir.
Bu sorunu sadece programı ilk kullanmaya başladıgınızda yaşayabilirsiniz ama örnek olarak çalışan 6 adet proxy buldugunuzda 3 adet downloadı beklemeden yapabilirsiniz çünki birini kullanırken digerinin bekleme suresi dolacak ve bir sonraki downloadı o adres uzerinden yapabilirsiniz bunun katlarını duşunun.Aynı anda 4 adet kesintisiz download yapacaksanız en az 8 adet proxy adresi bulursunuz ve programda bunları degişimli olarak kullanır ve sorun yaşamazsınız.
Adresleri bir sefer bulduktan sonra download yapmak sizin için artık sorun olmayacaktır.Umarım açıklayabilmişimdir biraz uzun oldu ama proxyler hakkında birazda bilgi edinirseniz hiç sorun yaşamazsınız.

kardes resmideki verdigin proxyleri kulanayim dedim ama onlari yazdim bitane inidirirken sorun olmuyor ama 2 cide indir dersem hata veriyor bu sanirsam proxyle alakali
elinde saglam proxyler olan varmi
zaten bu proxy olayini anlamadim D:

Bu sorunu açıkladım arkadaşım.
Sadece sorun proxy adreslerini bulana kadar biraz ugraş istiyor biraz ugraşırsanız sistem sorunsuz çalışıyor ve çoklu indirmede yapabilirsiniz.
Benim elimde hazır oldugu için ugraşmıyorum proxy adresleriyle ama bi bakayım daha iyi bir site bulursam burdan veririm
Verdigi hata your ıp adress is already downloading diyorsa o adres çalışıyor ama şu anda download yapıyor demek
Bir sorun olursa burdayız yazman yeterli

4g4sif.jpg

Resimdede gördügünüz sekilde çalışan proxy adreslerini yeni metin dosyası açıp adreslerimizi yazıp ornek olarak proxylist adnını verip herhengi bir yere kaydediyoruz.

Burada gösterildigi gibi olcak arkadaşım iki nokta üst üste sonra port

Arkadasim paylasimin we konuyu anlatimin cok guzel anladim saniyorum,yalniz diyelim elimizde 4 proxy warsa ayni anda 2 dosya indirebiliyoruz onlar tamamlandigi zmn 15 dkka beklememiz gerek eger ayni anda indirmiyorsak beklemiye gerek yok Dogrumu :D ?

Arkadasim paylasimin we konuyu anlatimin cok guzel anladim saniyorum,yalniz diyelim elimizde 4 proxy warsa ayni anda 2 dosya indirebiliyoruz onlar tamamlandigi zmn 15 dkka beklememiz gerek eger ayni anda indirmiyorsak beklemiye gerek yok Dogrumu :D ?

Evet dogru anlamışsın çoklu indirme yapmazsak hiç beklemeden sürekli indirme yapabilisiriz ama dedigin gibi elimizde 3 proxy birde kendi adresimiz toplam 4 adet varsa 2 adet indirme yapıyorsak yine beklemeyiz çünki toplamda 4 adresimiz var 2 indiriyoruz indirmedigimiz diger iki adresin bekleme süreleri dolacagı için yine beklemeden diger iki adresle indirmeye beklemeden devam ederiz senindedigin elimizde 4 adresimiz var aynı anda 4 adet indirme yaparsak işte o zaman bekleriz arka arkaya indiremeyiz.
Yani mantık basit 4 adresin varsa 2 adet indirmeyi sürekli yaparsın 8 adet adresin varsa 4 adet indirmeyi beklemeden yaparsın ve katları olarak devam eder 8 adresin varsa 8 tane indiriyorsan aynı anda bitince rapid 8 adreside beklemeye alır.

kardeş ben yaptım ama benim free rapid dow. 0.82 var onda denedim olmadı hatta artık indirmiyoda

Geri