bazen hata diyor hiç başka yerden download da yapmıyorum..proxy leri deniyor falan..hoşuma gitti ama tam randımanlı değil.zayıf proxyleri silin demişsin..nerden anlıyoruz..
bişey daha var..bi proxy indiriyor ve bir süre indirdikten sonra hata veriyor,yapmış olduğum download kısmı tamamen gidiyor..
Öncelikle zayıf derken indirme hizindan bahsediyorum memnunsan silmeyebilirsin yani hızından anlıyorsun bazı proxy sitelerinde proxy upload hızları yazar ordanda anlayabilirsin benim verdigim sitede yazmıyor.
Diger sorun ise downloadın yarıda kalması önce sunu söyliyim programın devam etme özelligi yok yani bilgisayar kapanırsa yada yanlışlıkla programı kapatırsan tekrar baştan başlamak zorundasın bazı proxy adresleri kullanım suresi koymaktadır yani sana o adresi kullanman için belli bir sure tanır senin sorunun bu o adresi silmelisin bazıları ücretli oldugu için boyle sorunlarla karşılasabilirsin verdigim sitede bazı adreslerin yanında dolar işareti görürsün onları alma bazısında uyarı yoktur ama süre kısıtlamalıdır onlarıda sil.
Baştada söyledigim gibi tek sorun proxy adresi bu konuda internette birçok kaynak bulabilirsiniz tabi ugraşmadanda olmuyor ama bir sefer duzene koyarsanız sistem sorunsuz işler ben yöntemi verdim adreslerde size kalmış ugraşamam diyorsanız program yinede işinizi gorur tek tek indirir ama şuan ugraşamıyorum eger fırsatım olursa proxy adresi veririm bu başlıktan