Orjinal Windows XP with SP3 + İE7 + MP11

güzel olmuş yav bende yapmıştım bir ara ama benimki tamamen microsoftun çalışmasıydı ve keye gerek yoktu ie eklemiştım ama onu güncelleme yaparken kendı açılıyordu,

birtek eksiği mediaplayer 11 idi,

paylaşım güzeldir keşke vaktimiz olsa bizde takılsak herkese iyi forumlar.

emeğine sağlık.indirmeye başladım.
Ben siyah inci 4 ü kullanıyordum ama çokta hoşuma gitmedi. Gene en iyisi el değmemiş bi pro teşekkürler...

paylaşımın için sağol arkadaşım gerçekten linkler sağlam indircem yarın hatta not aldım bile..

eğer ki olursa o zaman daha açıklayıcı yorumu indireyim bitsin o zaman yapacam şu an sana teşekkür etmek için yazdım.(gereksiz mesajım gibi duruyor ama arkadaşa teşekkür etmem gerekiyor bu konuda çünkü cd den başım yandı.)

yanlız ikinci part bozuk tekrar düzeltirmisiniz?

dosya tam iniyor fakat part içindeki grnc dosya eksik ve bozuk hatası veriyor.

bu hata düzeldi sonra o ikinci partı tekrar indirdim tam haliyle 1:50 saatte indi yani 110 dakika sürdü.
sonra onu klasöre çıkardım tek bir iso dosyası şeklinde çıktıktan sonra çift tıkladım nero ile yazdırdım oldu xp yi yükle seçeneği çıktığı gibi reset atıp format atar gibi cdden ön yükleme için bir tuşa basın..... seçeneği belirdi baktım oldu ondan sonra bıraktım cdnin adını yazdım koydum çantaya inşallah yüklemede problem olmaz..

cdden başım yandı demiştim avcılarda bir cd ci var oraya uğrayıp sevrice pack 3 lü windows cd istedim 5 lira dedi bende tamam dedim yarım saat sonra gelin alın bende gittim aldım cd yi eve geldim pek anormallik var götüdüm yok öyle böyle sağlam mış güya dedi pek xp değildi eve öylece kaldı bende gittim bir komşunun bilgisayarına format sırasında ilk işlemden sonra disk düzenlemesine giremeden ortada siyah ekranda kaldı.. tabi ikinciye yaptım tık yok..zaten şüphelenmiştim olmadığından.

bende sinirlendim ve xp srv2 li cdden format atıp yaptım bir kaç eksiklik var onları tamalayacam bitecek.
tabi eve geldim cdyi fırlattım araya sonra onu tuttuğu gibi yerleştirdim çöp kovasına sonra toplanacak yukarda soba kovasına koyup yakacam olan zaten benim 5 ytl ime oldu..
ayrıca xp yi paylaşan arkadaşa buradan çok teşekkür ediyorum gerçekten emeğine sağlık kardeşim çok güzel bir paylaşım yapmışsın.. bir tane daha vardı orda part hatası veriyordu.. bu çok şükür vermedi ama crc dosyasında bir dosya hatda veriyor ise onu ikinciye indirmek düzeltiyor sanırım.. bende öyle düzeldi.
şu an cd im hazır vaziyette duruyor.

tamam be arkadaşım süpersin valla harikasın ultimate multimate derken sinir oluyordum bu süper olmuş ben indirdim cd haline getirdim sorunsuz indirililebiyor tavsiye ederim

daha önce bir başka arkadaşın verdiği xp yi indirmiştim hala kullanıyorum onu sorunsuzca...fakat senin verdiğin XP' nin, İE7 ve MP11' i orjinal olarak kurması çok büyük kolaylık...

şimdi indirmeye başladım...eline ve paylaşımına sağlık...teşekkürler...

PayLasim Icin TskLer ELine Emegine SagLik..!

Ellerıne saglık. .. .....

çok TeŞekkÜrler Dostum EmeĞİne SaĞlik GerÇekten Tamda AradiĞim Sey

Çalışırsa şimdiden çook teşekkür ederiz...

Geri