Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bişi soracam arkadaşlar..şimdi ben bi bilgisayara xp yükledim elimdeki eski cdleriden birinden ama sp hiç yok o windowsta direk buna yüklesem sorun çıkarmı? yoksa önce sp1 sonra sp 2 sonra mı üstüne sp3 ü yüklemem gerekir? böyle bir kural varmı?
paylaşımların için çok teşekkürler, ancak; hata bende mi oldu bilmiyorum. indirip iso olarak yazdırdım. yüklemeye geçtiğim zaman belirli bir yerde hata verdi: '' Hata : Installation Failed F:\I386\asms ''
Önemli Hata : Bir G / Ç aygıt hatası
Sistem Kur Günlüğü - ( C:\WINDOWS\setuperr.log) diye hata verdi, ne kadar denedimse
kurulum hep aynı yerden geri döndü. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...EMEĞE SAYGI
rarları, iso haline getirdim. power iso programına okuttum ve içeriğini data disc olarak dvd ye yazdırdım...
sonuç: boot'lu değil bu dvd nasıl boot'lu hale getirebilirim.. boot ayarlarında primery boot device ı cd-rom göstermeme rağmen görmüyor çektiğim dvd yi... yardımcı olun acil lütfen!!