Orjinal Windows XP with SP3 + İE7 + MP11

arkadaş indiriyorum vistaya kuracam umarım sorun olmaz eline sağlık teşekkürler

ßeN iNdiRdim Cd ' yede çektim.ßi tek format atmak kaldı teşekkürLeR ;)

teşekkürler eline emegine saglık kardeş insallah orjinal cd den cekilmiştir umarım sagolun

nerodan kalibi diske yazdır dan yazdıralim beyler
iso dur kendisi rar gibi görukur ama iso tereddüt edmeyn

bu güzel paylaşım için teşekkürler
artık reklamsız xp bulmak zor oldu arkadaşlar
bu emeğin kıymetini bilelim

yakın zmanda da yıne orjınal xp pro ile gelicem ama kuru xp nlite ve vlite cilere özel hiç bi sey yok üstunde sade xp pro sp1/2/3 yok ie yok mp yok üstundeki orjınal hersey isteyen pm atar

ellerine sağlık 2. parttayım şimdi umarım sorunsuzca yüklerim

microsoft sp 3 güncellemelere ekliyor kurulum derdi kalmayacak sp 2 kurdunuz güncellemelerle sp 3 kurulacak

Arkadaşlar pc den anlamam benim xp home var etkinleştirme sorunu olduğu için xp pro kurmak istiyorum bunları indirip cd yazıp takıp direk format mı atıcaz ?

Şimdi indirdim arkadaşlar rardan çıkardım tekrar rarlı bir dosya çıktı onuda mı rardan çıkaracağız yoksa öylece cdyemi yazıcak

Eğer çıkarıcaksak çıkardığımız klasörümü yazıcaz yoksa içindekilerimi

Yardım ederseniz sevinirim hiç anlamam pc den :(

Arkadaşlar pc den anlamam benim xp home var etkinleştirme sorunu olduğu için xp pro kurmak istiyorum bunları indirip cd yazıp takıp direk format mı atıcaz ?

Şimdi indirdim arkadaşlar rardan çıkardım tekrar rarlı bir dosya çıktı onuda mı rardan çıkaracağız yoksa öylece cdyemi yazıcak

Eğer çıkarıcaksak çıkardığımız klasörümü yazıcaz yoksa içindekilerimi

Yardım ederseniz sevinirim hiç anlamam pc den :(

kardes gangster die rar gibi gorunen ama aslında iso olan dosya olacak 3 part dan çıkarınca gelio gangster die bişi neyse şimdi neronu aç kalıbı diske yazdır seceneğini bul ordan yazdırmak istedın isoyu secmenı isticek nero. sende bu gangster olan iso nerodan secip burn dedınmı olay biticek ok bu kadar basit.

Yaptım kardeş sağol şuan senin verdiğin işletim sistemi kurulu sahte falan demedi şuana kadar bir sorun çıkar mı

Linkler sağlam serial doğru güvenebilirsiniz arkadaşlar.

cok tesekkurler tam aradıgım seydi diger editlilerde sorun yasadım insallah bunda olmaz

Geri