Orjinal Windows XP with SP3 + İE7 + MP11

Gercekten bu sitedeki en az linkli ve saglam xp budur... tavsiyemdir

bu sürüm türkçemi arkadaşlar.AZ öNCE YÜKLEDİM TÜRKÇEYMİŞ ARKADAŞLAR HOŞ GÖRÜNÜYOR.ARAKADASA TESEKKÜR EDERİM.DEDİKLERİ GİBİ PIRILI PIRIL BİR XP

cd'de oynama yapılmadığı yazılmış fakat cd'nin içerisinde serial text dosyası yüklenmiş. Orjinal SP3 ie7 ve media player11'i içermez. Ayrıca orjinal bir cd'deki dosyaların değiştirilme (modify) zamanları tamamen aynıdır. 30.05.2008 16:00 gibi. Bu cd'de değişik tarihli dosyalar mevcut, çoğu dosyanın tarihi de 2001 yılına ait.

Kanaatimce normal windows xp üzerine sp3 entegresi yapılmış. Neden bu şekilde sunumu yapılmış anlamak mümkün değil.

Kesinlikle orjinal CD'den çekilmiş olduğunu düşünmüyorum, oynama yapılmış!!!!

umarım calışır eline saglık indiriyorum

hata verdi disk biçimlendirme yapmadı birde txt setup hata diyor neden

umarım calışır eline saglık indiriyorum

hata verdi disk biçimlendirme yapmadı birde txt setup hata diyor neden

mesajımı okursan arkadaşın bu paylaşımı orjinal cd'den yapmadığını anlarsın. Bu CD oynama yapılmış SP3 IE7 Mp11 sonradan ilave edilmiş XP versiyonudur!

bişi soracam arkadaşlar..şimdi ben bi bilgisayara xp yükledim elimdeki eski cdleriden birinden ama sp hiç yok o windowsta direk buna yüklesem sorun çıkarmı? yoksa önce sp1 sonra sp 2 sonra mı üstüne sp3 ü yüklemem gerekir? böyle bir kural varmı?

hah işde bende o cd yi arıyom kardeşim bana sp siz xp lazım nasıl edinebilirim lütfen bir bildiği olan bana özelimden link versin 3 aydır arıyom bu konuyuda spsizdir diye okudum ama anlaşılan sp entegre edilmiş

eline sağlık kardeşim,arkadaşlar sağlam cd yükledim kullanıyorum şuan

en saglam windows .... kullaniyorum iyi....

sp2 kuruluydu updatele sp3 kuruldu fakat lisansız ürün diye belirtti cracke mi ihtiyacım war?

kardeş bu indirdiimiz dosyaları dvd ye kopyalasak olur mu ordan kurabilirmiyz ??

Çok ama çok teşekkür ederim.Emeğine sağlık denedim oluyo.İndirmek isteyenler için hiç terettüdünüz olmasın direkmen indirmeye başlayın..ç

Tek tek indirdim ve partları çıkardım daha sonra iso uzantılı dosyayı cd ye Nero yardımıyla yazdırdım.. Kuruluma geçtim bilgisayara formatı attım biçimlendir işlemlerini hallettikten sonra Windows Xp kurulum ekranı çıktı ( mavi ekran) ve windows yükleniyor kısmında bir hata werdi aynen yazıyorum.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sistem Kur Günlüğü - (C:\WINDOWS\setuperr.log)

Hata:

SXS.DLL:"E:\I386\asms\10\msft\windows\gdiplus\GDIPLUS.MAN" yayılma ya da ilke dosyasının 4 satırında sözdizim hatası.

Hata:

Installation Failed: E:\I386\asms. Error Message : Veri Hatası (döngüsel artıklık denedimi).

Önemli hata:

Windows'un kurulmaya devam etmesi için gereken bileşenlerden biri kurulamadı.

Veri hatası (döngüsel artıklık denetimi).

CD'den kurulum yapıyorsanız, disk ile ilgili bir sorun olabilir; diski temizlemeyi veya başka bir diski kullanmayı deneyin.

Ağ üzerinden yükleme yapıyorsanız bütün dosyalar diskinize kopyalanmamış olabilir.Kurtarma Konsolu'ndan yükleme sürücünüzde disk denetleme programını çalıştırıp kuruluma yeniden başlayın.

Hata:

Windows XP Professional Kur için imza geçersiz. Hata kodu: 426.

Hizmet başlatılmadı.

Önemli hata:

Kur, ürün kataloglarını yükleyemedi. Bu ciddi bir hatadır. Kurulum günlük dosyaları ek bilgi içerir.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben problemin cd den olduğunu düşündüm ve tekrar çektim ama 2. sinde de aynı hatayı verdi.. Lütfen yardım ederseniz sevinirim. Elimde birtek bu cd var.

Bende şimdi birinci part'ı indirmekteyim umarım sorunsuz kurarım xp'yi ellerine sağlık teşekkürler

Geri