Orjinal Windows XP with SP3 + İE7 + MP11

indirdim saolasın en yakın zamanda denicem:D

sagol arkadasim...ben yurt disindayim..parayla bile bulamiyoruz ..cok makbule gecti...indirdim ..yukledim..sorunsuz calisiyor

Harddiskim 2 parça 1 i neredeyse boş sayılır. Ona bu windows XP SP3 ü kurup diğerine format atsam... Böyle bir şey oluyo mu? Aynı anda 2 windows sorun çıkarır mı???

Recovery part'ım çalışmadığı için böyle yapmayı düşündüm

kurulum

arkadaşım cd yi kurmaya başladım.
fakat bi yerde sp3 cd si istiyo. ne yapmamız gerekir.

Bununla sorunsuz yükseltme yapabiliriz değil mi?

teşekkürler çok hoş olmuşş...iyi ki varsın microsoft :D

kardeş emeğine sağlık teşekkürler

teşekkürler çok güzel bir paylaşım. ben indirdim ve yükledim. hiç bir sorun çıkmadı. ayrıca ne trojan ne de virüs var. gönül rahatlığı ile indirip kurabilirsiniz.

emeğine saglık kardesim benim diz üstüm var sata driveri varmı acaba bunun veya sonradan eklenebilirmi?

yourmlar çok iyi olduğunu gosteriyor, kuzenımde var orj windows cd'si.Ben o cd'den yukleyebilirmiyim?

son derece güzel bir çalışma gönül rahatlığıyla arkadaşlar

Teşekkürler, emeğine sağlık.
Sorunsuz indirdim, problemsiz CD'ye yazdım. Hemen Laptopuma yükledim.
Biraz sağını-solunu kurcaladım. Gerçekten mükemmel.
Sıkı bir XP olmuş. Ellerine sağlık....

ulen kafayı yiyicem bugun gudubetligimmi üzerimde anlamdımki indirdigim dosyalar sürekli crc hatası veriyor kafayı sıyırıcam..dosya başarısız olmuş yok part birde sorun var yopk part üçde sorun off kacıncı kez indiriyorum bilmiyorum.. ama insallah soırun bendedir söve söve bi hal oldum rapide ...

arkadaşlar ben indirdim kurdum ve hiç memnun değilim ne xp nin teması geliyor ne internet explorer geliyor bilmiyorum nasıl bir orjinalliktir bu anlamadım valla yani kısacası ben hiç memnun değilim doğru düzgün çalışmıyor.ama genede emeğinden dolayı teşekkür ederim

Geri