N-Keylogger ! Kaliteli Keylogger'lar serimize bir Yenisi daha !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşşş mesela ben myn te adresi yazacam onun smtp kısmına ne yazaccagım bilgisayarla aram çok ii degilde yardım plzz

ya kardeşş veya yahoo yazacagım onun smtp adresine ne yazacagım

help me!!!! yardı medın cahal kaldım yanınısda ben sısın :D sıse komık gelebılır ama server olustur dıorum sura dolarken doldurdugunus yerde hata war dıo ne yapabılırım acaba antı wırusmu ısın wermıo nod32 kullanıom help me!!!

dediklerini 2 programda da uyguladım ama .exe'si çıkmıyor .. :(

Juan Pablo' Alıntı:
dediklerini 2 programda da uyguladım ama .exe'si çıkmıyor .. :(

server exe'si mi oluşmuyor?.. açık olan bir antivirüs varsa kapat.. bu senin için

de geçerli kroo, AV'niz açıkken programı kullanmaya çalışmayın, server oluşmaz,

oluşursa da direk silinir..

Ya Smtp Adresİ Ne Yaa Bİrİ Cvp Yassin Ona 10 Kes TeŞekkÜr Edecegİm Rep Verecegİmm Allah Rizasi İÇİn Yaw Bana Mesaj Atin Buraya Yazmayin Özel Mesaj Yolayin Yaa

av yi kapattigim halde çaliştiramiyorum bu hatayi veriyor
"windowa cannot access the specified device.pth,or file.You may not have the appropriate permissions to acess th item"

Turk_hard saol emege saygı da ben alarmset6 ya uygun setup dosyası bulamadım yapıp link kurabilirmisin

Undetected edince server bozuluyomu varmı deniyen ? bu arada saolasın hard

Ya baba şimdi bu verdiğin 2. link ten inen beta versiyonda açtığımız anda bir uyarı veriyor ve bu beta versiyondur diyor. Bunun kendisi bize bir server atmasın. Kontrol ettinmi hiç? Diğeri yani anlattığın zaten dediğin gibi AV tarafından açılmıyor. Bende kıl olurum böyle şeylere. Yalnız diğerine AV bişey demiyoda onda da öyle bir uyarı gelince korktum şahsen :)

matrixdede' Alıntı:
Ya baba şimdi bu verdiğin 2. link ten inen beta versiyonda açtığımız anda bir uyarı veriyor ve bu beta versiyondur diyor. Bunun kendisi bize bir server atmasın. Kontrol ettinmi hiç? Diğeri yani anlattığın zaten dediğin gibi AV tarafından açılmıyor. Bende kıl olurum böyle şeylere. Yalnız diğerine AV bişey demiyoda onda da öyle bir uyarı gelince korktum şahsen :)

merak etmeyin, verdiğim tüm programlar tarafımca denenip buraya o şekilde

yerleştiriliyor, içiniz rahat olsun..

ellerine sağlık kardeş cok güzel yapmışsın

arkadaşlar benim bilgisayrda kaspersky vvar trojanlı olarak gösteriyor

salih38' Alıntı:
arkadaşlar benim bilgisayrda kaspersky vvar trojanlı olarak gösteriyor

bunca insan kullandı bi sana trojanlı geldi öyle mi??

AV'leri kapatıp kullanıyorum biz bu programları kardeş, istersen sen de bi öyle dene..

arkadaşım zaten bende öyle yapıyorum.bi sorum daha olacak ben bir internette bir masaya yerleştirdim.versiyon 2 yi yaptım herşeyi yaptım trojan yaratıldı dedi.hepsini yaptım fakat mail gelmedi gmail ime sorun nedir anlayamadım 1 gün oldu hala gelmedi

salih38' Alıntı:
arkadaşım zaten bende öyle yapıyorum.bi sorum daha olacak ben bir internette bir masaya yerleştirdim.versiyon 2 yi yaptım herşeyi yaptım trojan yaratıldı dedi.hepsini yaptım fakat mail gelmedi gmail ime sorun nedir anlayamadım 1 gün oldu hala gelmedi

kurduğun cafe makinasında deepfreeze bulunuyor olabilir.. forumda deep için

cracker programlar var onları kullanabilirsin.. denemek için kendinde dene

istersen, programda bir sorun yok çünkü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri