Mhp'de Katİl Mİlletvekİlİ..

ülkücü olmayanları ne diye tanımlıyorsunuz?

adam öldürenler,öldürüp sabun yapanlar,bunları sawunanlar..ötesi yoktur heralde

evet cumhurbaskanı için aday bile yapılıyordu az kalsın..düşünün rezilliği
kanıt kanıt kanıt nerde hani kanıt ?

sabun yapmışız ne kadar geniiş hayal dünyaları var :D
bunlar hala çizgi film bile izliyorlardır :D

kanıt kanıt kanıt nerde hani kanıt ?

sabun yapmışız ne kadar geniiş hayal dünyaları var :D
bunlar hala çizgi film bile izliyorlardır :D

ders alacağım her şeyi izlerim.bundan küçümsenecek birşey yok.sabun yaptıgınızı mı söylüyorum ben sabun yapanları sawundugunuzdan bahsediyorum.dikkatli okursan anlayacaksın.
buarada alıntı yaptıgım arkadasın ülkücü olmayanları ne diye tanımladıgını hala merakla bekliyorum..

-meclisimiz katillerin, bölücülerin ,gericilerin ,hırsızların, mekanı olmamalı olamazda halkımız cahil yada enayi(her şeye inanan,kandırılan) değilki bunları seçsin ....halkımız doğru olanı seçerr iyiyi kötüyü birbirinden ayırırr hatta cumhurbaşkanınıda halk seçmeli bence....
-bu halk milli eğitim kurumlarından yetişiyor yani milli değerlerimizi bilen Atatürkçü ,cumhuriyetçi bi halkımız varr ..bunda milli eğitim kurumlarımızın büyük emeği varrr çok saolsunlarr.....

-sankii kendimi kandırıyorum gibi hissettimm bi ann hehheheheh haksızmıyımm sizcede

Sende biraz mantıklı konuş...

Birisi af çıktı diye hapisten çıkarılmış yıl 1991...
Birisi milletvekili olduğu için aldındı yıl 2007..

Birisi ülke bölücüsü değil vatansever..
Birisi kahrolası PKK militanı..

Birisi PKK karşıtı..
Birisi PKK zanlısı

Daha sayayım mı?

Adamı sinirlendirmekte üzerinize yok yani..

Hem konudaki Kaynak nerde Kaynak?

PRotype kardeşim.sana.%110.katılıyorum...

hoş bı durum dııl tabıkı ama pkk lı olanlar meclıse gırıyosa bu kısıde gırer yanı bu yasalar bole oldukca daha ne ler olurrrrr

sana katılıyorum kardeşş

BoŞ Yere Kendİnİzİ Üzmeyİn Deymez,en BÜyÜk Tehlİke ErdoĞan Ve Ekİbİndedİr.bunlar Sİnsİ Bİr Şekİlde Kanimizi Emİyorlar.buna Bİr Çare Arayalim.yoksa SaĞcisi Da Solcusu Da Bu Vatan İÇİn Canini Vermekten Bİr An İÇİn TereddÜt Etmez.elhamdÜrÜllah Hepİmİz MÜslÜmaniz,onlar Bİzden Dahami Çok MÜslÜman Bİzİm Ne GİyeceĞİmİze KariŞiyorlar.

yahu kardeşim solcular mhplileri öldürünce birşey olmuyorda mhplilier yapıncamı olay oluyor

bak ne güzel sağcıyım diye haykırıyorsun,kenan evren sayesinde öldürülecek solcumu kaldıki .meydanı boş buldunuz,olur olmaz yerde saçmalıyorsunuz.akıllı olun,kötü bir dönemdeyiz şimdi sağ sol değil tek derdimiz PKK dır.saygılarla

mntık tan bahsediyoruz.. dimi katil mhpli millet vekili diyosun?dağdaki teristlerin karıları tbmm de kocalarıda dağda hadi bakalım bana mantıklı konuş.mhp adında yorum yapma arkadaşım pls

herkez gercek ülkücüler gibi olsa bu vatanda boluculuk olmaz.ne ppk lı kalır nede hain birtakım kotü şeyleri bireyler yapar .ama pkk adı üstünde hain toplulugu

bak ne güzel sağcıyım diye haykırıyorsun,kenan evren sayesinde öldürülecek solcumu kaldıki .meydanı boş buldunuz,olur olmaz yerde saçmalıyorsunuz.akıllı olun,kötü bir dönemdeyiz şimdi sağ sol değil tek derdimiz PKK dır.saygılarla atahakim den alintidir.

arkadaşım cok güzel yazmışsın arkadaşımız actı konuya yapılan yorumları bir incele sonra 1 kere daha düşün..

bak ne güzel sağcıyım diye haykırıyorsun,kenan evren sayesinde öldürülecek solcumu kaldıki .meydanı boş buldunuz,olur olmaz yerde saçmalıyorsunuz.akıllı olun,kötü bir dönemdeyiz şimdi sağ sol değil tek derdimiz PKK dır.saygılarla

Sayılarına bak bakalım öldürülen Ülkücü sayısı mı daha fazla yoksa solcu sayısı mı???

Pkk derdimiz değil mi dağa çıkmayı kimden öğrendilerse...

adamlar cezaevinden çıkıp meclise girio yaa bu adam neden girmesin ? (anlayan anladı)

Bu lafımda MHP ibaresini küçük harflerle yazıpta pkk ibaresini büyük harflerle yazanlara hangi ülkenin bayrakları altında yaşıosunuz size soruyorum ???? Nerede yaşadığınızı öğrenin sonra gelip yorum yapın ! ( anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az demiş adam ! )

arkadaş kim ne derse desin akp hükümeti dtp yi meclise aldıya dağdaki teröristlere meclise gelin dediya bunlara ilk başta şaşırdım ama yakında apo dene şahıs başbakan değil cumhurbaşkanı olursa şaşırmam valla...

ama şunu kimse unutmasın kurtların olduğu yere çakallar giremez
ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ !!!!

akparti milletvekillerinin yüzde 50 si hırsız, dtp nin yüzde 100 ü terörist asıl bu adamların işi ne bunu sorgulamak lazım

Bölücü Bir Suçla Hapis Yatan,Dağdan İnenler Bu Ülkede Milletvekili Oluyor...Sen Diyorsunki Sağ-Sol...
Sağ-Sol Kavgalarında Kimbilir Şu Anda Milletvekili Olan Kaç Kişinin Parmağı Vardır...Sağ-Sol Artık Yalan Oldu...Artık Tek Gerçek Ülkemizin Gidişatının İyi Olmadığıdır...

Sende biraz mantıklı konuş...

Birisi af çıktı diye hapisten çıkarılmış yıl 1991...
Birisi milletvekili olduğu için aldındı yıl 2007..

Birisi ülke bölücüsü değil vatansever..
Birisi kahrolası PKK militanı..

Birisi PKK karşıtı..
Birisi PKK zanlısı

Daha sayayım mı?

Adamı sinirlendirmekte üzerinize yok yani..

Hem konudaki Kaynak nerde Kaynak?

birisi, falanca adamın "ben bu kadını pkk kongresinde gördüm" lafıyla pkklı ollduğu iddia edildi ve hapise atıldı. tutuklu yargılanırken milletvekili oldu.

birisinin insan öldürdüğü kesinleşti müebbet hapse çarptırıldı ve bişekilde çıkıp bazılarımızın meclisteki temsilcisi oldu. bazılarının diyorum, şahsen beni temsil etmiyor ama görülüyorki ülkede baya bir katil ruhlu insan varmış.

birde not düşeyim şuraya: iddia edildi diyorum. ortada kesinleşmiş bir gerçek yok. hapiste tutuklu bulunurken de davası devam ediyordu. ha pkklıdır değildir, ben orasına bakmıyorum şu anda. sadece iki kişi arasındaki farkı objektif bir şekilde ortaya koyayım dedim.

saygılar.

Katil katildir.İster sağdan ister soldan isterse bebek katillerinden olsun.Bir arkadaşımız bizi bırak başkalarına bak demiş.Ne farkınız kalır başikalarına bakarsak.Önce kendimizi düzeltelim.

Geri